Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün yarın havale yapsak ne zaman kargoya verebilirsiniz? 12 kasımda sanırım bir yüklü kargo yapmışsınız, elinizde şu anda var mı? var ise kutu içindeki harddisk'in markası modeli rpm ve cache özelliklerini yazabilir misiniz?

teşekkürler

not: pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CINGIL

estore yetkilisi arkadaşım,

bugün yarın havale yapsak ne zaman kargoya verebilirsiniz? 12 kasımda sanırım bir yüklü kargo yapmışsınız, elinizde şu anda var mı? var ise kutu içindeki harddisk'in markası modeli rpm ve cache özelliklerini yazabilir misiniz?

teşekkürler

12 Kasım'daki yüklü kargo sadece "sözde" yapıldı. Gerçekte ürün henüz kimseye gönderilmedi.
  • Anlayamadığım tek bir şey var: Emin olmadığınız bir durumda nasıl söz verebiliyorsunuz, hergün: bugün kargolanacaklarla nereye kadar gidersiniz sayın yetkili? bunun özrü olur mu? özür dilemeye bile utanır insan, kimse enayi yada çocuk deil...Hayır; eğer şu parti malı gününde kargolamış olsaydınız eminim ama EMİNİM bikaç gün çalıştırdığınız paralarımızdan kat ve kat daha fazlasını siparişler alarak kazanıcaktınız....Ama nerdeeeeeeeeeee...Kendi adıma sizden bir daha ürün alacağımı ve çevremdeki insanlara aldırabileceğimi sanmıyorum

Sipariş Numarası Tarih Durum Toplam Fiyat
    3551005 09.11.2007 Tedarik Aşamasında 170,66 YTL
  • valla bende 3 pm atıyorum bir cavap alıyorum sanırım çok yoğun estore yetkilisi
  • 31 Ekim 2007; 20:14:34
    quote:

Orjinalden alıntı: kelfender2

ben de estore dan daha once kulaklık siparişi vermiştim. Saçma sapan işler olmuştu. Yeni olay ise üretici firmalar indirime gittiğinde bunu hemen ürünlerine yansıtıyorlar, ellerinde olmadıkları halde. muhtemelen kasımın ortasında fiyatlar heryerde benzer olacaktır. herkesten once davranıp önceden olmayan ürünü satmaya kalkıyorlar. estore un yaptığı bir indirim felan olduğunu zannetmiyorum. benim tespitim bu.

yorumsuz.
  • siteden tedarik süresini öğrenmek için mesaj attım, cevap gelirse sizinlede paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

siteden tedarik süresini öğrenmek için mesaj attım, cevap gelirse sizinlede paylaşırım.

cevap biraz zor gelir :(

yok mu donanimhaber forumunda yetkili bir arkadaş,bize yardım edebilecek bir arkadaş.?

estore'dan bir daha alışveriş yapmayacagım vede arkadaşlarımın hiçbirine yaptırmayacagım.
  • 2 Kasımda verdigim siparis hala tedarik asamasinda ilginc bu sefer sorun ne acaba
  • quote:

estore yetkilisi arkadaşım,

teşekkürler

dostum sakın sipariş verme bu siteden başka bir şey almayın

öyle siteye böyle yaklaşım artık

estore

• karışmak gibi olmasın ama; yetkili 12 sinde kargolanacak siparişler demiş,
    3-4 gün esneklik payı olsa, en geç cuma kargolansa çok da kötü bir durum olmaz.
    sonuç ta satın aldıkları yerden kaynaklanan gecikmeler vb sebepler olabilir.
    not: estore la alakam yoktur
    yanlız ilave sipariş almakda ki isteksizlikleri ya da duyumsuzlukları beni kıllandırıyor.
  • benimki kargoya verilmiş herkese hayırlı ugurlu olsun
  • Sayın estore yetkilisi,
    siz hangi devirdesiniz bilmiyorum ama artık müşteri memnuniyeti diye bir kavram var ve bu sebeple müşteri kaybeden çok firma var. Örnek vatan :))) sizde bunlardan bir örnek olmak istemiyorsanız önce müşteri demelisiniz.

Ürünler gecikebilir, aksaklık olabilir fakat insanların bilgisiz bırakırsanız bundan sonra bu forumda saygı duymayı, alış-veriş yapmayı pek düşünmeyin
  • quote:

Ürünler gecikebilir, aksaklık olabilir fakat insanların bilgisiz bırakırsanız bundan sonra bu forumda saygı duymayı, alış-veriş yapmayı pek düşünmeyin

katılıyorum
  • Arkadaslar pazartesi mesaj atmıstım ve salı kesin kargolanacak demiştim. tabi bunu msnde konustugum haydar bey den teyit alarak yapmıstım. Kendisiyle bugun tekrar konustum ve dun logosofttan gonderilen lacie lerin hepsinin beyaz olması yuzunden yine bir aksilik yasanmıs tabi bu kadar aksilikten sonra insan illahlah diyor fakat ticaret hayatında olan seyler bunlar. Bu urunu bende bekliyorum ama olanların farkındayım ve biraz daha sabretmek gereğinde duyuyorum kendimi umarım sizde biraz daha beleyerek biraz hoşgorulu olabiliriz.
    Bugun kargoların hepsinin cıktıgını soyledi bundan sonrası kargo sirketinin umarım herkesin kargosu zamanında gelir.
    Bir oneride bulundum belki olumlu karsılar ve gerceklesir. ve magdur olan tum arkadasların magduriyeti biraz olsun gider.
  • arkadaslar sonunda verilmis kargoya hayırlı olsun hepimize
  • ya illede mor olsun demedik ama hiç olmazsa 3-5 gün içinde diye mail atılır oda yok insanı sinir eden bu zaten muhatap alınmamak şunu öğrenmiş bulunuyorum 3-5 fazla ver ama küçük firmadan al hiç olmazsa lafın bitene kadar dinliyorlarsa seni firmalar büyüdükçe etrafındaki insanları karınca gibi görmeye başlıyor nerden geldik demiyorlar bu görüşüm estore için değil genel görüşümdür...
  • ESTORE YETKİLİSİ HAYDAR bey 3786009 ürün bugün kargolanımı acaba daha öncede vermiştim ama iptal etmek zorunda kaldım
  • Haydar Bey,
    pm attım acilen yanıtlanması gerekmektedir.
  • Bana aras tan mesaj geldi.. ürünüm bugün yola cıkmıs.. np
  • BAna da biraz önce bilgi geldi, benimki de kargolanmış ki siparişi de daha dün öğleden sonra vermiştim !
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.