Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu 2. sayfadaki hot_sauce nicki arkadaşımızın vermiş olduğu SS (12 kasım tarihinden önce aynı marka harici hdd lerin özelliklerini gösteren SS)
    http://img230.imageshack.us/img230/958/91415822yp5.jpg

buda benim verdiğim SS;
    http://img208.imageshack.us/img208/230/laciekv3.jpg

quote:

Orjinalden alıntı: Josh 2 Kasım 2007; 17:37:05

selam, eğer 12kasımda kargoya verilecek olan hdd lerde @hot_sauce arkadaşımızın ss ile gösterdiği özelliklerde olacaksa bende sipariş vermeyi düşünüyorum.
    iyi çalışmalar

quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr 2 Kasım 2007; 19:06:46

Arkadaslar yeni gelecek olan ürünlerinde müjdesini şimdiden vereyim 16 MB cache ye sahip bilginize.

quote:

Orjinalden alıntı: Josh 11 Kasım 2007; 16:07:30

an itibariyle bende siparişimi vermiş bulunuyorum. umarım beklediğim hdd, sorunsuz olarak gelir.

bunlarda daha önce geçen konuşmalar. ben bilerek son güne kadar bekledim ki gönderilecek olan hdd den emin olayım. herkes gibi 16mb cache samsung hdd için siparişimi verdim.
    maalesefki geri göndermeyle vs. ile uğraşamayacağım için (işlerimden dolayı; ki zaten sırf vakitsizlikten dolayı bütün alışverişlerimi internet üzerinden gerçekleştiriyorum -işyerim ile ilgili olanları bile-) mecburen kullanmak zorunda kalıcam. bundan sonrada estore dendimi iki kere düşünücem.

• birşeyler dönmüş ama, disk gelsin bakalım.toplu halde iade edelim olmazsa.bizim başımız ağrıyacağına estore'un ağrısın.
  • iade edebelirsiniz sorun değil baş ağrısı değildir. Memnun olmayacaksanız iade edebilirsiniz.
  • benimkide gelmiş disk samsung değildir budur ST 350083 OAS . neyse artık garantisine güvenceğiz diske değil. tranfer yaparkem telem cihazı gibi çalışıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 15 Kasım 2007; 13:01:16 >
  • bende spariş ettim gri olandan yazılanları okuyunca estore bu işi yapamadı yımı çıkartmak lazım daha önceki yazılarda haydar bey 16 mb olcak demişti disklere yanlış hatırlamıyosam kususuz çalışamamak ve bir önceki söylenen sözle gerçekleşenin farklı olması bu firmalarda standart olmuş zannedersem bu sadece estore için geçerli bi olay değil bundan daha önceki deneyimlerimden eminim
  • bugün siperiş versem siyah olandan ne zaman gelir ve genel özellikleri nedir bilgi alabilirmiyim haydar bey???? mail atmıştım ama çok yoğunsunuz sanırım...
  • mail ve pm ler attım ama hala cevap yok
  • ben dün gece atmıştım gayet uzun bir mail ama sadece tek cümle cevap geldi ... Ne yapsam anlayamadım...
  • Arkadaşlar ben bu ürünü mediamarkt'ten 169 liraya aldım, siyah renkli ve bildiğim kadarıyla cash'i 8 mb, fakat buradaki yazıları okuyunca ben de merak ettim, akşam eve gidince kontrol edip detayları veririm. Ayrıca şekil olarak philips ve western digital kadar çekici değil ama kasa plastik değil metal! fazla gürültü veya titreme yapmıyor, içerisinden çıkan usb kablosu biraz kısa, daha uzun bir kablo almayı düşünüyorum. Yanınızda taşımak için değil ama yedekleme yapmak için ideal ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ralphboy

ben dün gece atmıştım gayet uzun bir mail ama sadece tek cümle cevap geldi ... Ne yapsam anlayamadım...

hmmm ben uzun atmamştm ondan dolayı bir cümle dahi olsa cevap alamadım heralde
  • Bende ilk 28 ekim sipariş verenlerdenim. O zamanda buna benzer bi sorun olmuştu ama 1 kasım gibi kargolanmıştı diye hatırlıyorum başka bi yerden zararına satın alınarak.
    Bu seferde yine sorun...
    Umarım en kısa sürede kargolanır ürünleriniz.
    Bana siyah olan kargolanmıştı, sata2 ve 16mb cache li Samsung hdd içeren.

Şimdi bitane daha almak istiyorum ama uygun bi ürün bulamadım alıcak, var mı fikri olan? 500-1000gb arası..?
  • Ben dün inceledim hepsine cevap attım biliyorum :s inanınki çok yogundum. Uzun süre kalamıyordum formlarda.
  • böyle bir cevap gelmesi yada gelmemesi işin yürürlüğü açısından pek birşeyi değiştirmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

Bende ilk 28 ekim sipariş verenlerdenim. O zamanda buna benzer bi sorun olmuştu ama 1 kasım gibi kargolanmıştı diye hatırlıyorum başka bi yerden zararına satın alınarak.
    Bu seferde yine sorun...
    Umarım en kısa sürede kargolanır ürünleriniz.
    Bana siyah olan kargolanmıştı, sata2 ve 16mb cache li Samsung hdd içeren.

Şimdi bitane daha almak istiyorum ama uygun bi ürün bulamadım alıcak, var mı fikri olan? 500-1000gb arası..?

ben birde toshiba 500 gb düşünüyorum ikisi arasında kaldım ama toshiba ile ilgili hiçbir bilgi yok...
  • haydar bey sadece merak ettiğim ben şimdi 10 dk kadar ödemeyi yapıp sipariş verirsem ne zaman kargoya verilir ve tahminen ne zaman elime ulaşır...Elinizde bu üründen varmı???
  • http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=243625008

arkadaşlar burada peşin 171ytl kredi kartına 176ytl + kargo bedava...
  • bu gün çıkıyor suan stok sorunum yok.
  • kargolanan ürünlerdeki diskler 16 mb cacheli sata2 samsung marka diskler mi ?
  • ürün elime geçti arkadaşlar bende Estore yetkilisine defalarca gri ürünü istiyorum diye mail ve Pm atmama rağmen siyah ürün geldi. buda arkadasın işini ne kadar ciddiye aldığını bir kez daha ispatlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmc02

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=243625008

arkadaşlar burada peşin 171ytl kredi kartına 176ytl + kargo bedava...

belliydi zaten boyle ucuzlucagi =)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.