Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 16mb cache sahip hdd var diye sipariş vermeyi düşünüyordum fakat durum böyleyse vazgeçtim. Nasıl insan bunlar anlamak mümkün değil sen çıkıp diyeceksin müjde ürünlerde 16mb cache var, insanlar size inanıp sipariş verecek gelen ürün 8 mb oluncada piyasadaki ürünlerin hepsi böyle diyeceksin sonrada itiraz edenlere gönderin değiştirelim diyeceksin sonrada bunu yazanları karalamakla itham edeceksin valla arkadaşlar az bile demiş bunun adı düpedüz sahtekarlık.
  • Bana da siyah geldi, içinde 8mb cacheli seagate sata2 hdd var.
    Adaptörü küçük, ısınma olduğu söylenemez en fazla ılık oluyor.
    Pek gürültülü olmasa da ben laptop ile kullandığımdan sesini duyabiliyorum.
    3.5" için küçük ve kibar sayılabilecek bir tasarımı var, arkadaşlar fotoğraflarını koymuşlar zaten.
    Diğer siyahlarda olmadığı gibi bunda da açma kapama düğmesi yok sadece usb ve power kablosu girişi var, minimalist bir tasarımı var.
    Şimdi format atıyorum, performans verilerini de en kısa sürede paylaşacağım.
    Bu arada siyah olan haliyle porsche tasarımı değil, aslında sitedeki ürünü almamış oluyoruz bu sebepten ama ben kendi adıma bir sakıncasını görmedim performansta bir düşüklük söz konusu olmadığı takdirde ama sanırım daha iyi soğutma ve açma/kapama düğmesi de grinin avantajları arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethros -- 15 Kasım 2007; 20:14:57 >
  • Bir önceki partide alışveriş yapan arkadaşların içindeki diskin samsung olduğunu söylemeleri ile, F.A. Porsche tasarım olması ve 16 mb ön bellek müjdesini(!) aldığımdan sipariş vermiştim. Arkadaşların söylediği gibi geldi; siyah kasa, seagate ve 8 mb ön bellek. e-store güvenimi kaybetti.
  • Evet arkadaşlar siparişim kargoya verilmiş hatta haydar bey de çıkış yapıldığını söyledi sitede takip formunda tedarik sürecinde die bir ibare var müşteri hizmetlerini aradım ve siparişim kargoya verildiğini söyledi bekliyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: axilic

Bir önceki partide alışveriş yapan arkadaşların içindeki diskin samsung olduğunu söylemeleri ile, F.A. Porsche tasarım olması ve 16 mb ön bellek müjdesini(!) aldığımdan sipariş vermiştim. Arkadaşların söylediği gibi geldi; siyah kasa, seagate ve 8 mb ön bellek. e-store güvenimi kaybetti.

F.A. Porsche tarafından dizayn edilen GRi hdd nin içindeki hdd 8mb idi. Yanlış okumuşsunuz ya da yanlış aktarmışlar. porsche tarafından dizayn edilmeyen siyah modelin içindeki hdd 16mb cachle idi ilk sipariş döneminde. Ama şimdi onunda 8mb lık modelle geldiği görülüyor.
  • işin kötü yanı içindeki st500830 modeliyle ilgili nette hiçbi halt bulamadım, anlaşılan eski üretim,
    bir estore yetkilisi de koca parti malı teslim alırken bi numune alıp incelemez mi şu diski içinde ne var diye
    siyahlar resmen patlıycak elinizde, bi tonda kargo parası iadeler için, yazık ya şu israfa bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

işin kötü yanı içindeki st500830 modeliyle ilgili nette hiçbi halt bulamadım, anlaşılan eski üretim,
    bir estore yetkilisi de koca parti malı teslim alırken bi numune alıp incelemez mi şu diski içinde ne var diye
    siyahlar resmen patlıycak elinizde, bi tonda kargo parası iadeler için, yazık ya şu israfa bak.

Usb arabirime sahip bir üründe bakılmaması çok doğal. Bir çok distribitör firma sattıkları ürünlerin hakkında nerdeyse bilgi sahibi değil denilecek düzeydeyken hele. Sata II olan ve 500GB olan bir disk ne kadar eski olabilir ki, içindeki disk 16mb cache de olsa 8 de olsa ide de olsa zaten usb arabirim engelinden dolayı tam randımanla çalışması imkansız olacak. Disk göçmesin, ısınmasın, sorun çıkarmasın gibi daha önemli etkenlere yoğunlaşmak gerekiyor bence. Ürünlerin patlayacağını da hiç zannetmiyorum, egosantrik bir düşünce olmuş bu herkes aynı ihtiyaç ve düşünce doğrultusunda alışveriş yapmıyor zira. Ben elimdeki siyahı iade etmeyi düşünmüyorum ayrıca.

• quote:

işin kötü yanı içindeki st500830 modeliyle ilgili nette hiçbi halt bulamadım, anlaşılan eski üretim,

st3500830 olacak yanlış yazmış onlar, dediğim gibi arayın bulursunuz, zira başka bir açıklaması yok

ayrıca içindeki disk tomshardware in hdd testinde samsung un 2 sıra altında, 2side çok iyi diskler değiller ama vasatta değiller,
    ayrıca usn den kullanacağınız için bir fark olmaz pek,

şimdi bu sözlerimi duyanlar beni de estore fan filan sanıcak ama,

ben de uzun süredir estore yetklisine attığım pm lerden ve maillerden cevap alamıyorum,

alın siyah çıkarsa gümüş le değiştiririz dediler ya, ben de ordan gümüş yollayın direk ekstradan kargo margo ödemeyin dedim ama hala ses yanıt yok

ayrıca öyle veya böyle 16mb cache müjdesi verip sonra 8mb lık seagete yollamak ticari ahlakla örtüşen bir şey değil,
    büyük lokma ye, büyük söz söyleme demişler,

sevgili Haydar Bey sanırım siz 16cache müjdesi verdikten sorna sırf onun için sipariş verenler oldu,
    bu yüzden yaptığınız hoş değil, her ne kadar kusurunuz olmadığına inansamda, keşke baştan öyle büyük konuşmasaydınız

• tamam da ben içindeki samsung diski bilgisayarıma takmayı planlıyordum, zaten esas nokta usb aktarımının kısıtlı olması falan değil adamların taahhüt ettiğinden farklı bir ürünü satıyor olmaları !!

walla ben seagate 500830 diskle ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım internette, bulan berigelsin paylaşsın lütfen

düşüncene saygı duyuyorum ama siyahın griye karşı en önemli avantajı içindeki diskti, buradaki insanların da çoğu bu yüzden sipariş verdi.
    şimdi siyahın dezavantajı fazla, zira aç kapa düğmesi yok, malzeme kalitesi kötü.

yrn ilk iş arıyıp siparişimi değiştircem ya da iptal edicem

sendeki ürünün kodu bu mu?? LaCie - 301285U

edit:ethrosa cevaben yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 15 Kasım 2007; 22:36:18 >
  • quote:

tamam da ben içindeki samsung diski bilgisayarıma takmayı planlıyordum, zaten esas nokta usb aktarımının kısıtlı olması falan değil adamların taahhüt ettiğinden farklı bir ürünü satıyor olmaları !!

walla ben seagate 500830 diskle ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım internette, bulan berigelsin paylaşsın lütfen

düşüncene saygı duyuyorum ama siyahın griye karşı en önemli avantajı içindeki diskti, buradaki insanların da çoğu bu yüzden sipariş verdi.
    şimdi siyahın dezavantajı fazla, zira aç kapa düğmesi yok, malzeme kalitesi kötü.

yrn ilk iş arıyıp siparişimi değiştircem ya da iptal edicem

sendeki ürünün kodu bu mu?? LaCie - 301285U

Evet taahhüt ettikleri ürünü vermemeleri etik olmadığı gibi yasalar senden (bizden) yana zaten. Porsche edition yazıp siyah göndermeleri yanlış olduğu gibi amatörce bir davranış. Diski bilgisayarında kullanacağını tahmin ettim : ) Ürün kodu nerde yazıyor ? Bu arada ürün barkodunda cache miktarı yazıyormuş yeni farkettim.

• quote:

Ürün kodu nerde yazıyor ? Bu arada ürün barkodunda cache miktarı yazıyormuş yeni farkettim.

barkod civarında ya da d,sk,n arkasında yazması lazım tahminim.
  • Arkadaşlar benim hdd de öğlen elime geçti. saatlerdir ürünü bilgisayara tanıtmaya çalışıyorum ama nafile başka bilgisayarlarda da denedim sorun aynı.

''bu bilgisayar takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor'' yazısı çıkıyor. başka bu sorunu yaşayan varmı arkadaşlar?
  • işletim sistemi vista olanlarda bu tür problemler olabiliyor diye biliyorum ben
  • ürünün arkadan görünüşü griden adaptör girişleri farklı duruyo
     Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!
  • arkadaşlar yapacak hiçbirşey yok.

sonuçta estore bizi kandırmıştır.

şimdi biz gitsek bize farklı ürün gönderdiniz bu siyah biz sitedeki griden istiyo desek ne olacak...

uğraş dur.

hiç değmez bence.

hiç uğraşmayın arkadaşlar kafanızıda üzmeyin.

bundan sonra ben estore diye bir magaza bilmiyorum, arkadaşlarımda bilmiyor.

sinirimi bozupta onlarla 170 liralık cihaz için haklı olsamda kavga etmem.

estore güle güle sana
  • yok üstad win xp sp2 li kullanıyorum. diğer 60 gb usb harici disk, printer, flash bellekler ve kamera çalışıyor fakat bu alet bir türlü çalışmıyor. driverını indirdim kurdum olmadı. anakartın driverını güncelleştirdim olmadı. usb kablosunu değiştirdim olmadı. gidip 3 ayrı bilgisayarda denedim hiç birinde çalışmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldboy

yok üstad win xp sp2 li kullanıyorum. diğer 60 gb usb harici disk, printer, flash bellekler ve kamera çalışıyor fakat bu alet bir türlü çalışmıyor. driverını indirdim kurdum olmadı. anakartın driverını güncelleştirdim olmadı. usb kablosunu değiştirdim olmadı. gidip 3 ayrı bilgisayarda denedim hiç birinde çalışmadı.

benim işletim sistemi vista sorun yok bende,sanırım disk bozuk,daha önce aynı olay benim başımada geldi bozuk olunca böyle oluyor sistemden kaynaklı tanımama değil
  • meriç sende de mi aynı vaka oldu???

quote:

Orjinalden alıntı: mericx

arkadaşlar yapacak hiçbirşey yok.

sonuçta estore bizi kandırmıştır.

şimdi biz gitsek bize farklı ürün gönderdiniz bu siyah biz sitedeki griden istiyo desek ne olacak...

uğraş dur.

hiç değmez bence.

hiç uğraşmayın arkadaşlar kafanızıda üzmeyin.

bundan sonra ben estore diye bir magaza bilmiyorum, arkadaşlarımda bilmiyor.

sinirimi bozupta onlarla 170 liralık cihaz için haklı olsamda kavga etmem.

estore güle güle sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

st3500830 olacak yanlış yazmış onlar, dediğim gibi arayın bulursunuz, zira başka bir açıklaması yok

ayrıca içindeki disk tomshardware in hdd testinde samsung un 2 sıra altında, 2side çok iyi diskler değiller ama vasatta değiller,
    ayrıca usn den kullanacağınız için bir fark olmaz pek,

şimdi bu sözlerimi duyanlar beni de estore fan filan sanıcak ama,

ben de uzun süredir estore yetklisine attığım pm lerden ve maillerden cevap alamıyorum,

alın siyah çıkarsa gümüş le değiştiririz dediler ya, ben de ordan gümüş yollayın direk ekstradan kargo margo ödemeyin dedim ama hala ses yanıt yok

ayrıca öyle veya böyle 16mb cache müjdesi verip sonra 8mb lık seagete yollamak ticari ahlakla örtüşen bir şey değil,
    büyük lokma ye, büyük söz söyleme demişler,

sevgili Haydar Bey sanırım siz 16cache müjdesi verdikten sorna sırf onun için sipariş verenler oldu,
    bu yüzden yaptığınız hoş değil, her ne kadar kusurunuz olmadığına inansamda, keşke baştan öyle büyük konuşmasaydınız

bu ürünü almayıp buradan olayı takip eden benim gibi bir çok kişi estore'den kolay kolay alışveriş etmez bence
    haksızda sayılmazlar site adına bir kişi gelip insanları pazarlamacı taktiğiyle kandırmış oldu.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.