Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende Haydar beyin samimiyetine inanıyorum. Bugün arızalı ürünü gönderiyorum. Pazartesi yenisi ile değiştirecekler.
  • haydar bey şu an diskim elime ulaştı gri istemiştim gri geldi beklentim sadece gri idi ve gri geldi çalışıp çalışmadığına bakmadım daha soru olursa zaten ilgilenceksiniz teşekkür ediyorum ve üzerinize bukadar gelinmesi bence fazlasıyla insafsızcadır

bana gelen hdd nin özellikleri everestden

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 16 Kasım 2007; 15:09:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventsr
    haydar bey şu an diskim elime ulaştı gri istemiştim gri geldi beklentim sadece gri idi ve gri geldi çalışıp çalışmadığına bakmadım daha soru olursa zaten ilgilenceksiniz teşekkür ediyorum ve üzerinize bukadar gelinmesi bence fazlasıyla insafsızcadır

Bence bu konuyu artık "Estore Müşteri Hizmetleri Hattı" olmaktan kurtaralım.

Eğer Haydar Bey ile görüşmek istiyorsanız, benim yaptığım gibi Estore müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz ve anında doğrudan cevap alırsınız.
    Hem böylece "üç-beş pm attım hala cevap gelmedi" şikayetlerine de gerek kalmaz.

Son bilgi :Hem siyah hem de gri kasalar mevcut. Gri kasalarda Porsche design yazıyormuş ve on-off düğmesi varmış. Rengi dolayısıla ben siyah olanını tercih ettim ve bugün kargoya verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 16 Kasım 2007; 15:06:36 >

• Bence de olayın bu kadar dramatize edilmesine gerek yok.

16 MB Cache'e bu kadar önem veriyorsanız 3-5 kuruş fazla gider mağazadan alırsınız olur biter.

Internetten alış-veriş her zaman böyle riskler taşır. Bu da böyle biline...
  • quote:

haydar bey şu an diskim elime ulaştı gri istemiştim gri geldi beklentim sadece gri idi ve gri geldi çalışıp çalışmadığına bakmadım daha soru olursa zaten ilgilenceksiniz teşekkür ediyorum ve üzerinize bukadar gelinmesi bence fazlasıyla insafsızcadır

dostum çok şanslısın içinde önceki partinin siyah renginde olan 16mb cacheli samsung hdd var
  • bana siyah 8 mb cacheli olandan geldi, iade ettim.kutunun dışında barkodda cache yazıyor.benim gibi cache takıntısı olanlar kutuyu açmadan teşhis edebilir.
  • Evet sonunda aras kargonun sinirlendirmesine rağmen ürün elime ulaştı sipariş ettiğim gibi gri porche tasarım geldi.Taktım çalışıyor...

Umarım bundan sonra bir aksilik yaşamam...

Sipariş verecek olanlar sitedeki sipariş durumu tam olarak kesin durumu yansıtmayabilir .Sipariş numaranızı alıp kargo sayfasından bakmanızı tavsiye ederim yada müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz..Ben dün 14:30 da sipariş verdim ve şimdi elimde...

İLK İZLENİMLER:

Resimde görülen gri renkle alakası yok yani koyu gri bir rengi var.
    Samsung HD501LJ harddisk var.
    Boyutu gayet küçük.
    Ses olarak ben fazla bir şey duymadım gayet sessiz.
    Cache a bakmadım ki gerek duymuorm zaten önemli olan dönüş hızı...
    Sade hoş bir tasarımı var .
    Bu fiyata bence çok güzel bir alet...

Tavsiye edilmeyecek bir yanı yok bana göre....

Haydar beye ilgilendiği için çok teşekkür ederim...

• quote:

bana gelen hdd nin özellikleri everestden

Sanırım aynı harddiske sahibiz

• Siyahların içinden çıkan seagatein performansı
  • @ralphboy, önceki mesajlarda bir arkadaş kutunun dışındaki barkodda cache değerinin yazdığını söylemiş. Size gelenin kutusunda herhangibir yerde 16 mb olduğuna dair bir yazı var mı?
  • abi ciddimisin kafayı yiycem ya, samsung bu sefer grilerde mi çıkıyo??????
    quote:

Orjinalden alıntı: ralphboy

Evet sonunda aras kargonun sinirlendirmesine rağmen ürün elime ulaştı sipariş ettiğim gibi gri porche tasarım geldi.Taktım çalışıyor...

Umarım bundan sonra bir aksilik yaşamam...

Sipariş verecek olanlar sitedeki sipariş durumu tam olarak kesin durumu yansıtmayabilir .Sipariş numaranızı alıp kargo sayfasından bakmanızı tavsiye ederim yada müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz..Ben dün 14:30 da sipariş verdim ve şimdi elimde...

İLK İZLENİMLER:

Resimde görülen gri renkle alakası yok yani koyu gri bir rengi var.
    Samsung HD501LJ harddisk var.
    Boyutu gayet küçük.
    Ses olarak ben fazla bir şey duymadım gayet sessiz.
    Cache a bakmadım ki gerek duymuorm zaten önemli olan dönüş hızı...
    Sade hoş bir tasarımı var .
    Bu fiyata bence çok güzel bir alet...

Tavsiye edilmeyecek bir yanı yok bana göre....

Haydar beye ilgilendiği için çok teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

Siyahların içinden çıkan seagatein performansı

st_emx arkadaşım, sana zahmet aşağıdaki programla, programın ayarlarını değiştirmeden test yapar mısın? Samsung diski test eden arkadaşın sonuçlarıyla karşılaştıralım.

http://www.hdtune.com/hdtune_254.exe

• quote:

Orjinalden alıntı: FREE_MIND

quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

Siyahların içinden çıkan seagatein performansı

st_emx arkadaşım, sana zahmet aşağıdaki programla, programın ayarlarını değiştirmeden test yapar mısın? Samsung diski test eden arkadaşın sonuçlarıyla karşılaştıralım.

http://www.hdtune.com/hdtune_254.exe

Hocam elimde olsa yapardım fakat testi dün yapmıştım ve yanlış ürün geldiği için bu sabah yolladım ürünü

• quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

@ralphboy, önceki mesajlarda bir arkadaş kutunun dışındaki barkodda cache değerinin yazdığını söylemiş. Size gelenin kutusunda herhangibir yerde 16 mb olduğuna dair bir yazı var mı?

Hayır sadece" 8mb or greater " yazıyor bende 16 mb çıktı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

abi ciddimisin kafayı yiycem ya, samsung bu sefer grilerde mi çıkıyo??????

Valla öyle bendeki samsung
  • Buyurun bende hdd nin 50 gb dolu haldeki HD Tune performansı

• quote:

Orjinalden alıntı: @coyote
    @ralphboy, önceki mesajlarda bir arkadaş kutunun dışındaki barkodda cache değerinin yazdığını söylemiş. Size gelenin kutusunda herhangibir yerde 16 mb olduğuna dair bir yazı var mı?

8 mb yazıyordu bana gelende.16 mb larda ne yazıyor bilmiyorum.
  • bu SAMSUNG 16 MB BELLEKLİ

@tmcc ninki

bu da SEAGATE 8MB BELLEKLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emy62 -- 17 Kasım 2007; 18:41:07 >

• Benim Yolladığımda(Samsung 16 mb cache) NCQ (Native Command Queuing) destekli...

NCQ (Native Command Queuing)=Sabit diskin, aldığı komutları -okuyucu kafanın durumuna göre- en yakınında kayıtlı olandan en uzaktakine doğru bir öncelik sırasına yerleştirebilme teknolojisine verilen ad.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emy62

Ayrıca SEAGATE 8mb belleklşi hdd ler NCQ destekli;

bilmeden biliyormuş gibi konuşmasanız keşke,
    öncelikli olarak hdtune usb den o dediğiniz özellikleri görmüyor o yüzden tick yerine içini boldurmuşlar,
    internal olarak takılı bir hdd seçerseniz, aktif seçeneklerin tick, bulunmayan özelliklerin ise boş bırakıldığını gibi,
    bakınız aşağıdaki elinizdeki samsung un 400gb lık modelinin internal hdtune önizlemesi:

lütfen bir konu hakkında kesin bilgi sahibi değilseniz, diğerlerini yanlış yönlendirmeyin,

daha önce de çokca dedim eğer usb den kullanılacaksa 16 veya 8mb cache fark etmez,
    internal takacaklar için 16 cache li samsung biraz daha iyi ama öyle açık ara bir fark yok
    daha fazla detay isteyenler tomshardware e girip baksınlar, 2disk arasındaki performans farkı çok değil

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.