Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum Mersin Media Markt dan geldim az önce
    orada da siyah 500gb lacie 169ytl ye satılıyordu ilgilenenlere duyrulur
  • Arkadaslar bugün herkesinki sapasaglam kargoya verildi. Almak isteyenlerede duyrulur cok az miktarda kaldı bidahaki sipariş gelme tarihi belli değil. Pmlere cevap atmıosun dien arkadaslarada cevap olarak mail adresimi vermiştim ve maillerime kesinlikle cevap veriririm. Gecikme için usura bakmayın.
  • Arkadaslar Bu formlara ben yeterince bakmaya çalışıyorum. Ama sizde biliyorsunuzki çok büyük sorunlar yaşadım logosoft firması ile bunlarla ugrasmaktan yapmam gereken işlerimede yetişemediğim anlar oldu. DH okurlarına çok iyi çözümler sunacağım. Bana şimdilik her soruyu maille sorabilirsiniz. En kısa sürede daha çok mutlu yüz göreceğime sizlere türkiyeye yeni gelen ürünleri inceleyip sizin sorularınıza yanıt verecek bir arkadası bulacağım. Alışverişinizde sorun yaşatmayacak hale getireceğim.
    Yani bu şu demek oluyor yeni bir ürün ve bilmediğiniz bir ürünse hem bilgi alacaksınız sorularınızın karşılığ olarak hemde siparişlerinizi kontrol edilecek ve fırsat peşinde kosulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Arkadaslar bugün herkesinki sapasaglam kargoya verildi. Almak isteyenlerede duyrulur cok az miktarda kaldı bidahaki sipariş gelme tarihi belli değil. Pmlere cevap atmıosun dien arkadaslarada cevap olarak mail adresimi vermiştim ve maillerime kesinlikle cevap veriririm. Gecikme için usura bakmayın.

Sayın estore yetkilisi,

Bende iki saat önce sipariş verdim ,Lacie - 500GB USB Harici Harddisk Design by F.A Porsche ( Siyah )
    sipariş numaram 3861002, yanlız ürünün grisini almak istiyorum umarım elinizde vardır.

elinizde az ürün kaldığını söylemişsiniz,nezaman kargoya verilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 14 Kasım 2007; 22:40:45 >

• bittiği anda kapanacaktır ürünler.
  • profildeki maile eposta attık bakalım cevap gelecek mi
  • "Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"
  • quote:

Arkadaslar yeni gelecek olan ürünlerinde müjdesini şimdiden vereyim 16 MB cache ye sahip bilginize.

quote:

Orjinalden alıntı: Josh

an itibariyle bende siparişimi vermiş bulunuyorum. umarım beklediğim hdd, sorunsuz olarak gelir.

evet, ürün elime geçti hemen takıp everest ile sonuçlara baktım ve benim için hüsran oldu.

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

kendimi en azından hdtach ile yaptığım testte diğer harici hdd göre yüksek çıkan sonuçla avutuyorum.

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

quote:

Orjinalden alıntı: tmcc

"Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josh -- 15 Kasım 2007; 10:40:06 >

• dostum gri renkliyse icindeki hdd normal, siyahlarda 16 mb cache li hdd varmis. bence 8 ile 16 arasinda farkedilir bir fark yok. ayrica icindeki hdd de sata-II bir hdd buda avantaj bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

dostum gri renkliyse icindeki hdd normal, siyahlarda 16 mb cache li hdd varmis. bence 8 ile 16 arasinda farkedilir bir fark yok. ayrica icindeki hdd de sata-II bir hdd buda avantaj bence

birincisi gelen hdd siyah.. ikincisi bize söylenen gelecek olan ürünün siyah ve 16mb cacheli olacağıydı. benimde kızdığım nokta bu zaten.. alıntı yaptığım mesajlarla ne demek istediğimi dile getirmeye çalıştım.
  • görünüş olarak gri daha güzel diyorrlar
    ikiside 8mb 'lık sanırım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

dostum gri renkliyse icindeki hdd normal, siyahlarda 16 mb cache li hdd varmis. bence 8 ile 16 arasinda farkedilir bir fark yok. ayrica icindeki hdd de sata-II bir hdd buda avantaj bence

birincisi gelen hdd siyah.. ikincisi bize söylenen gelecek olan ürünün siyah ve 16mb cacheli olacağıydı. benimde kızdığım nokta bu zaten.. alıntı yaptığım mesajlarla ne demek istediğimi dile getirmeye çalıştım.

evet gerçekten haklısın bende siyahlardan 16 mb cache çıkcak diye bekliyodum ilginc benimkide öğleden sonra elime geçer heralde bakalım bize ne çıkcak

• 16MB cache olacagı hakkında bilgi gelmişti tarafıma.
  • quote:

16MB cache olacagı hakkında bilgi gelmişti tarafıma.

bilmiyorum kutuları elinize alıp baktınız mı ama, kutunun üzerindeki kağıtta "500GB Lacie DESKTOP HARD DISK USB 2.0 7200RPM 8MB" "Product Code 301285E" yazıyor...
  • diğer sipariştede kutu üzerinde 8mb cache bellek yamaktaydı.
  • siparişi gelenler içindeki harddisk hakkında bilgi verebilirler mi ? benimkide bugün gelir sanırım bende yazarım.16 mb cacheli gelmesini bekliyorum.

birde siyah ve gri kutunun teknik olarak farkı var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

siparişi gelenler içindeki harddisk hakkında bilgi verebilirler mi ? benimkide bugün gelir sanırım bende yazarım.16 mb cacheli gelmesini bekliyorum.

birde siyah ve gri kutunun teknik olarak farkı var mı ?

benim siparişim geldi. birkaç mesaj üstte yaşadığım hayal kırıklığının ve sinirin sonuçlarını görebilirsin.

quote:

diğer sipariştede kutu üzerinde 8mb cache bellek yamaktaydı.

umarım sadece benim harddiskim böyle gelmiştir. yoksa başınız çok ağrayacak.
    üç gün bekleyiş + yanlış hdd ler..

• @ Josh dostum resimler görünmüyor tekrar yükleyebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: borges

@ Josh dostum resimler görünmüyor tekrar yükleyebilirmisin

bende resimlerde bir problem yok gibi gözüküyor ama sizin için tekrar yükledim.

http://img208.imageshack.us/img208/230/laciekv3.jpg
    http://img527.imageshack.us/img527/5197/laciehdtachik7.jpg

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: borges

@ Josh dostum resimler görünmüyor tekrar yükleyebilirmisin

bende resimlerde bir problem yok gibi gözüküyor ama sizin için tekrar yükledim.

http://img208.imageshack.us/img208/230/laciekv3.jpg
    http://img527.imageshack.us/img527/5197/laciehdtachik7.jpg

teşekkürler

ayrıca onceki diskler samsung tu yanlıs hatırlamıyosam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borges -- 15 Kasım 2007; 12:06:22 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.