Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan Arkadaşlar şimdi siyah'Mı iyi gri'mi? Hangisinden 16MB cache cıkıyor karışıkmı? Bende almayı düşünüyorum hangi renk alayım? ilk kriterim 16mb cache olması.
  • siyah----->16 mb cache arkadaşım..ben memnunum 30 mb/sn aktarım hızı görüyorum vistada..
  • hala tedarik aşamasında görülüyor.
  • saat 11:30
    gün 13.11.2007, salı.
    yer türkiye

hala tedarik aşamasında görülüyor.

şimdi 13. ünde gönderilecek diyorlar..hep ileri tarihe atıyorsunuz.

bence bugünde verilmeyecek... :)

alıştık artık nasıl olsa.
  • bunu internet ortamı dışında almanın bir yolu yok mu nakit olarak ?
  • En erken 1 haftaya verilir bence kargoya. Bu tür firmalar bunu hep yapıyorlar. (Bknz. Hepsiburada örneği) Parayı kullanıyorlar resmen.
  • Aynı gün kargo etiketi eklenmiştir saat 3e kadar olan siparişlerle dun cıkması gerekn siparişler bu gün çıkacaktır.
  • oda bişemi aldımmı almadımmı bilemiyom sitenin internet sitesi hikaye şipariş sorgulama diye bi şey yok..
    aha bu da şipariş nosu 3546019 doğru ise.
  • siparişiniz gözükmekte kadir bey bir sorun yok.
  • Az önce sipariş verdim. Sipariş no: 3671047 . Bugün kargoya verilir mi?
  • şimdi hdd ler bugün mü yoksa yarın mı kargolanacak?

sipariş numarası : 3611028
  • şiparişi kargolanan biri varmı acaba ?????

taktikler devam ediyor.
  • :)
    sennheiser den sonra lacie olayı da eklendi desenize :)
  • Hiç kimse yok mu arkadaşlar bugün ürünü kargolanan?
  • 12 Kasımda bunu yazmışsınız;

quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Arkadaslar sabah sitede guncelleme yapıldı sistem aktifdir. Siparişlerinizi verebilirsiniz. Bugun kargolanacaktır.

13 Kasımda bunu;

quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Aynı gün kargo etiketi eklenmiştir saat 3e kadar olan siparişlerle dun cıkması gerekn siparişler bu gün çıkacaktır.

Siteniz ise şöyle söylüyor;

Sipariş Numarası Tarih Durum Toplam Fiyat
    3356108 03.11.2007 Tedarik Aşamasında 171,73 YTL

Alışverişimi burdaki ilgili tavırlarınıza güvenerek yapmıştım, çıkan aksiliği de anlayışla karşıladım ama sizin iki gündür kargolamadığınız bir ürün hakkında her gün gelip buraya bugün kargolanacaktır sipariş verebilirsiniz yazmanız oldukça samimiyetsiz geldi bana çünkü 10 gün önce sipariş verenlerin ürünlerini kargolayamıyorken hala insanlara sipariş verin bugün kargolayacağız diyorsunuz. Eğer bu alışverişi iptal etmek zorunda kalmazsam, siteden yaptığım son alışverişim olacak. Derdim bir iki gün beklemek değil zira on gündür bekliyorum fakat her gün gelip "bugün kargolanacak" diyen ama bu söylediğini yerine getiremeyen bir firmayla, parasını günler öncesinden ödememe rağmen ürünümü ne zaman alacağımı bilemediğim bir alışveriş yapmak istemiyorum. Bize 12'si değil ancak 15'inde kargolayabileceğiz bu ürünleri diyip 15'inde kargolayabilseniz çok daha etik bir davranış olurdu şu an yaptığınız davranışa göre. Açıkça yapamayacağınız şeyler için söz veriyorsunuz. Güvenilirliğinizi kaybetmeniz için illa dolandırıcılık yapmanız gerekmez, bu yaptığınız da verdiğiniz güvenden çok daha fazlasını kaybetmenizi sağlayacak bir tutum oldu.

• biraz sonra yetkili arkadas cıkar.

40 tane mazeret sayar.yok o bundan almış yok o bunu getirmemiş.yok o geç kalmış.

niye bize masal söylüyorsunuz yarın yatırcam diyorsunuz, adam gibi bir tarih vermeyip niye bizi uğraştırıyorsunuz.

milletide kandırıyorsunuz aynı gün kargo diyerek,

daha bir hafta önce ön sipariş verenlerin cihazlarını kargolamadınız.

size söyleyecek söz bulamıyorum.
  • Ürünler bugün kargolandı mı?

• şu anda durum bu...
  • ama bu yapılan hakikaten saygısızlık terbiyesizlik
    estoreden ilk ve son alışverişim olacak hergün yalanlar bahaneler
    muhtemelen devam edecek bi kaç gün daha bu süründürme

bide 16mb cacheli hdd gelecek demişti yetkili kişi
    öyle gelmezse o zaman yalnız ben estoreden alışveriş yapmamakla kalmam kimseyede yaptırmam

müşteri kaybetmektense gerekirse para kaybetmeyi tercih etmeliydiniz ve sözünüzü tutmalıydınız ESTORE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATlH -- 13 Kasım 2007; 22:26:25 >
  • ya bu adamlar maillerede cevap vermiyor bu konuda 10 tane mesaj yazdım adamlara 1 tane bile cevap alamadım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.