Şimdi Ara

Lacie nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburada.com daki harici diskler en çok satılan listesinde Lacie 500 GB en önde.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd93347

Çok satılmasının nedeni ucuz fiyatıdır herhalde. Bunun yanında bu fiyata kalitesi nasıldır? Onun yerine Seagate mi alınmalı?

• Lacie kalitelidir özellikle harici disklerde oldukça başarılıdır.Seagate de iyidir ama harici disklerde bence o kadar başarılı değil ısınması çok büyük problem.WD ile Lacie bu işi daha iyi kıvırdılar
  • Ben de Lacie kullanıyorum. Son derece memnunum. İçinde kullanılan hdd samsung marka.
  • açıkcası ben ilk defa duydum bu markayı ama yukarıda yazan ve memnun olan arkadaşlar var, üstelik fiyatı da makul.
  • arkadaşlar bu lacie ler adaptorlu mu
    adaptorluyse bana adaptorlu olmayan yanı harıcı guc beslemesi ihtiyacı duymayan model onerebilirmisiiniz fiziksel boyut onemli degil 2.5 3.5 farketmez. ama kapasite 250 300 500 gb olabilir. yani az olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hot_sauce

arkadaşlar bu lacie ler adaptorlu mu
    adaptorluyse bana adaptorlu olmayan yanı harıcı guc beslemesi ihtiyacı duymayan model onerebilirmisiiniz fiziksel boyut onemli degil 2.5 3.5 farketmez. ama kapasite 250 300 500 gb olabilir. yani az olmasın

2.5" ler güçlerini USB den alır, 3.5" ler ise adaptörlüdür, güçlerini şebekeden alırlar..

Eğer adaptörsüz model istiyorsanız 2.5" alacaksınız. 2.5" lerde en fazla 200 gb oluyot (250 gb da vardı galiba, philipsin)

Marka olarak da lacia olabilir. Fiyatı çok iyi..

WD ve Seagate'nin modellerine de bakabilirsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: hot_sauce

arkadaşlar bu lacie ler adaptorlu mu

2.5" ler güçlerini USB den alır, 3.5" ler ise adaptörlüdür, güçlerini şebekeden alırlar..

Eğer adaptörsüz model istiyorsanız 2.5" alacaksınız. 2.5" lerde en fazla 200 gb oluyot (250 gb da vardı galiba, philipsin)

Marka olarak da lacia olabilir. Fiyatı çok iyi..

WD ve Seagate'nin modellerine de bakabilirsiniz..

teşekkur edrım cok

• Arkadaşlar teşekkürler bilgiler için.
    Son olarak USB den gücü alan 2,5 inçlik harici disklerin USB den kaynaklanan sorunları oluyor mu? Bence gücü adaptörden sağlayanlar daha sağlıklıdır, değil mi?
  • laptopları,usb li pc dışı aletleri düşünürsek 3.5" yani adaptörlüler daha garanti çünkü güç yetersizliği olabiliyor 2.5" lerde yani adaptörsüzlerde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mengs

Arkadaşlar teşekkürler bilgiler için.
    Son olarak USB den gücü alan 2,5 inçlik harici disklerin USB den kaynaklanan sorunları oluyor mu? Bence gücü adaptörden sağlayanlar daha sağlıklıdır, değil mi?

Sonuçta ikisi de USB den bağlanıyor.. Yazılımsal bir sorun çıkarsa adaptörlü adaptörsüz farketmez.. Tabi bazen bilgisayardaki USB yuvaları sorunlu olabiliyor (kısa devre, yeterli gücü sağlayamama..vs), bu sorunlarda belleklerin bozulmasına yol açıyor. O açıdan adaptörlüler bir adım öne geçer..
  • Lacie kullanan arkadaşa bi sorum var.
    bende bu ürünü belki görürü diye geçen hafta kadıköy yazıcıoğlunu altüst ettim.ancak, hiçbiryerde bulamadım
    bi yerde 2,5" olanını gördüm oraya sordum o kişi bana dışının aliminyum kasa hatta metal olmadığını söyledi 500gb olanının.
    bu doğru mu?

2,5" 250gb WD pasaport ta var
  • 2,5" Hdd soran arkadaslar,
    bende W.D Passport war 120 Gb. direk usb den alıyor enerjisini fakat tek bir sorunum var o da bazı kalitesiz kasalarda (everest-frisby vs. ) önden usb yi bağlayınca çalışmıyor. Elektrik geliyor, ışığı yanıyor fakat pc de gözükmüyor bağlı olduğu. Ancak direk anakartın usb portuna bağlarsam çalışıyor (arkadan ). Benim evimde asus marka kasa var ve onda hem kasanın hemde anakartın girişlerinden sorunsuz olarak çalışıyor. Bilginize.
    Alete gelince de 5400rpm olmasına rağmen nerdeyse sata disk gibi verimli. Gayet hızlı ve başarılı.
  • haftalardır 500gb lık modeli hb da stoklara girmiyor
  • Lacie iyidir de...
    Sorun hepsiburada'da....
    9 Eylul'den beri stoklara girecegini iddia ediyor hepsiburada, gerci acele etmeye gerek yok Lacie'ler gelince estore, weblebi, vs.. firmalar da satisini yapacaktir aralarinda urun gelmeden satisini yapma kurnazligini yapan tek firma oldu hepsiburada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.