Şimdi Ara

Laçka sosyal medya yönetimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • instagramdan küçük çaplı bir şeyler satıyorum, bazıları kendi tasarımım olan.
    Açıklama kısmına ruhsuz gibi yazmak istemiyorum. Zaytungun yaptığı çok hoşuma gidiyor şöyle;

Sosyal medya yönetim şekilleri diye falan hep aradım ama bulamadım. Nasıl bu şekilde bi sayfa oluşturulur. Tabi hazır espri bulmak istemiyorum ama bunun bi şekli formülü yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profheight -- 7 Şubat 2018; 17:8:21 >

• bence bu yetenek işi hocam, reklamcılık bu iş için daha uygun bi arama kriteri olur bence
  • Formülü filan yok hocam bunun. Tamamen senin kalemine bağlı. Ben bu işin okulunu okudum ama çalıştığım Halkla İlişkiler, Sosyal Medya ajanslarında Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okumuş sayılı insanlardan biriydim. Yani demek istediğim, olay tamamen sende bitiyor. Sosyal medya trendlerini takip et, sattığın ürünlere nasıl bir dil kullanman gerektiğine karar ver. Birkaç deneme yap içine sinerse devam edersin. Durex, Nescafe, Oreo gibi eğlenceli diller kullanan markaların sosyal medya hesaplarına göz gezdirmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocha -- 7 Şubat 2018; 17:26:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bence bu yetenek işi hocam, reklamcılık bu iş için daha uygun bi arama kriteri olur bence

Az çok aklıma geliyor bir şeyler de dili tam oturtamıyorum sıkıntı orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Formülü filan yok hocam bunun. Tamamen senin kalemine bağlı. Ben bu işin okulunu okudum ama çalıştığım Halkla İlişkiler, Sosyal Medya ajanslarında Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okumuş sayılı insanlardan biriydim. Yani demek istediğim, olay tamamen sende bitiyor. Sosyal medya trendlerini takip et, sattığın ürünlere nasıl bir dil kullanman gerektiğine karar ver. Birkaç deneme yap içine sinerse devam edersin. Durex, Nescafe, Oreo gibi eğlenceli diller kullanan markaların sosyal medya hesaplarına göz gezdirmeni tavsiye ederim.

Eyvallah hocam inceleyeyim markaları. Ayrıca önerilerine de açığım kitap olur, başarılı bi reklamcı olur. Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum, sevmiyorum bölümü. Bitirince grafik tasarım okuyacağım yapabilirsem ne kadar erken başlarsam kar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.