Şimdi Ara

Lada Araçlar Hakkında (Vega2110-Samara-Kalina) Genel Sorunlar Kronik problemler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
4
Favori
5.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kaç motor seninki baskan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 8v

• c-ronaldo42 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Arac kaç km de motor yaptırma gereksinimi neden ?

• Tabii ki swift. Bende samara, arkadaşımda da vega vardı. Kendi zamanı için güzel araçtı ancak çok fazla kalite sorunu vardır her iki modelin de. Mesela vega’nın camları tam açılmaz. Samara’nın sinyal kapatmak otomatı hemen bozulur, virajda sinyali kendin kapatmak zorunda kalırsın, samara’da soğutma fanı sık sık bozulur. Motor sesi çok fazladır, yalıtım yoktur yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

alt olursa 16v veganın krankı olacak.. eğer pahalı maliyet olursa mecbur sekman atılıp üst kapak dolacak. 272 derece eksantrik var. port polish de olacak.

• Bu aralar rölantide biraz yükselme olmaya başlamıştı. Aracın rölantisi motor ısınana kadar düşmemeye başlayınca rölanti valfini söküp incelemeye karar verdim. Sonuç rölanti valfi öyle bir kurum bağlamış ki kömüre dönmüş resmen. Temizleyip geri taktım.

Lada Araçlar Hakkında (Vega2110-Samara-Kalina) Genel Sorunlar Kronik problemler

• Lada Araçlar Hakkında (Vega2110-Samara-Kalina) Genel Sorunlar Kronik problemler 

• Ben şuraya park edeyim aracımı hava fena değil gibi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Havalar soğuyunca Lada epey düzeliyor hocam.Lada Araçlar Hakkında (Vega2110-Samara-Kalina) Genel Sorunlar Kronik problemler 

• Dünyanın en büyük yüz ölçümüne sahip ülkesinde sorunsuz 100binler deviriyor bu araçlar. Keza ben de bu aralar biraz yol deviriyorum. Biraz yorucu olsa da iyi yol tutan, net direksiyon tepkisi olan, 5. Vitesi uzun oranlı ve birde üstüne az yakan bir araçla keyifli oluyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.