Şimdi Ara

Lada Kalina çok şık (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
108.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazınızı zevkle okudum.
    Kullanmadıgı araclar hakkında ileri geri yorum yapan arkadaşlara cevap niteliginde olmuş dogrusu.
  • sn.jacobias
    emin olun yazınızı gözlerim yaşararak okudum.
    kafamdan geçiripte bir türlü yazıya dökemediklerimi yazmışsınız.
    sizi ayakta alkışlıyorum!...

ha şimdi bazı arkadaşlar derler al bir lada sahibi diye
    emin olun 92 model broadway im var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e77c -- 21 Kasım 2009; 2:50:20 >
  • lada baska arabalara benziyor diyenler acaba neden baska markaları görmezler.işte örnekler;

-opel vivaro,renault trafic. tasarım tamamen aynı.

-yeni ford transit ön görunum ve özellikle farlar vw volt ile tamamen aynı

-bir önceki ford mondeo serisinin arka far hatları mercedes c serisi arka farlar ile aynı

-yeni renault clio arka farları ne tesaduf mercedes farlarını ne cok anımsatıyor

-peugeot bipper ile fiat fiorino tasarımı tamamen aynı

siz bunları gormezsiniz...ya da görmek istemezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

Bu devir ibresi ne böyle 10 na kadar

Caddy 260 ibre koymaktan daha saçma

orijinal değil o,modifiye.orijinalinde 8000 devir var ve 7000i görürsün gaza bastığında
  • @xsdm
    Zaten bipper ile fiorino ortak platform.Yani aynı araçlar
    Vivaro ile traffic de öyleydi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

@xsdm
    Zaten bipper ile fiorino ortak platform.Yani aynı araçlar
    Vivaro ile traffic de öyleydi sanırım

aynı tasarımı kullanıyorlarsa o daha kotu.tasarım bulamamıslar da artıl aynı platformumu kullanıyolar.sacmalık
  • görünüşe göre bi lada alıcam
  • BİZİM SAMARA İLE 190 BASMISTIK DAHADA GİDİYORDU
  •  Lada Kalina çok şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cEm-87

quote:

Orijinalden alıntı: ototube

quote:

quote:

Bu ne ya adam ladayı öve öve bi hal olmuş.Bukadar millet keriz gidip 5e lada varken 20ye accent clio albea alıyor.Hepsi de bir mesaj atmış gitmiş.Tamam ruslar sağlam araç gereç üretir de ama bildiğin takoz olur.Hele biri yazmış yazmış samarayla 140 yapmış albea 100de geziyormuş sen 90 model ladadaki direksiyon boşluğuna alıştığın için albeanın direksiyonuna da aynı tepkiyi verince normal olarak araç gezecektir.
    Hangi direksiyon boşluğundan bahsediyorsunuz Albeanın yol tutuşunun ne kadar kötü olduğunu,yüksek hızlarda gezdiğini herkes biliyor,Broadway'e binerken Renault'u övüyordunuz,şimdi Tempra'ya binip Fiat'ı övüyorsunuz.Daha ne olduğunu bilmediğin araba hakkında ne kadarda kolay konuşuyorsun...

Öveceğim tabi övdüğüm özellikleri için gidip aldığım aracı o özellikleriyle tekrar yerecek değilim.

O zaman buradaki Lada'yı övenleride eleştirmeye hakkınız yok,onlarda övdüğü özellikleri için Lada'yı almışlar...

Lada sağlam ama kalas bir kasalı motoru düşük yakıt tüketimli ve uzun vites aralıklı.Şahin doğana broadwaye nispeten daha oturaklı olan samara modeli üretmiştir ve parçası ve kendisi çok makul bir modeldir.Övülecek yerleri bunlardır.Daha ilerisi ütopiğe kaçmaya başlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ne ya adam ladayı öve öve bi hal olmuş.Bukadar millet keriz gidip 5e lada varken 20ye accent clio albea alıyor.Hepsi de bir mesaj atmış gitmiş.Tamam ruslar sağlam araç gereç üretir de ama bildiğin takoz olur.Hele biri yazmış yazmış samarayla 140 yapmış albea 100de geziyormuş sen 90 model ladadaki direksiyon boşluğuna alıştığın için albeanın direksiyonuna da aynı tepkiyi verince normal olarak araç gezecektir.
    Hangi direksiyon boşluğundan bahsediyorsunuz Albeanın yol tutuşunun ne kadar kötü olduğunu,yüksek hızlarda gezdiğini herkes biliyor,Broadway'e binerken Renault'u övüyordunuz,şimdi Tempra'ya binip Fiat'ı övüyorsunuz.Daha ne olduğunu bilmediğin araba hakkında ne kadarda kolay konuşuyorsun...

Öveceğim tabi övdüğüm özellikleri için gidip aldığım aracı o özellikleriyle tekrar yerecek değilim.

O zaman buradaki Lada'yı övenleride eleştirmeye hakkınız yok,onlarda övdüğü özellikleri için Lada'yı almışlar...

Lada sağlam ama kalas bir kasalı motoru düşük yakıt tüketimli ve uzun vites aralıklı.Şahin doğana broadwaye nispeten daha oturaklı olan samara modeli üretmiştir ve parçası ve kendisi çok makul bir modeldir.Övülecek yerleri bunlardır.Daha ilerisi ütopiğe kaçmaya başlar.
    Neye göre kalas yeni arabaları kastediyorsan evet onlara kalasın önde gideni,yok Şahin'i Broadway'i kastediyorsan bu arabalar çok mu konforlu Samara'nın kalas olan yeri amortisörüdür buda yol tutuşunu arttırmıştır bunun dışında Şahinden Broadway'den kullanımı daha rahattır sağ aynayı bile opsiyonel olarak sunan firmaların arabalarını bile konforlu buluyorsunuz bile ne diyim.Ayrıca Samara dediğin gibi kalas olsa bile adamların kendini hiç geliştirip geliştirmediğini nereden bilipte Lada kalastır diyorsun.Artık konforsuz araba mı kaldı?Kimisi çok konforludur kimisi az ama sonuçta şu anda üretilen her araba Çin malı arabalar dahil makul düzeyde konfor sağlamaktadır.

• bugun ışıklarda tam önümdeydi.kalina yazısı bile önemle monte edilmemiş hafif sağa doğru yatıktı.fiyatını bilmiyorum ancak tahminimce ucuzdur.hiç alınmayacak bir araçmı? elbet değil ancak ona para vereceğime B kasa 2.el bi vectra alırım
  • LADA KALİNA 1117
     Lada Kalina çok şık

LADA KALİNA 1118
     Lada Kalina çok şık

LADA KALİNA 1119
     Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

LADA KALİNA SPORT
     Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

• Lada kalina;

Sağlam, Güçlü yol tutuşu iyi bir araba,
    1.5 tona yakın ağırlığı var,

Sport modeli türkiyeye gelse çok iyi olur,
    Ama malesef gelmiyor :(((

9 Sn. ye de de 100 km ye çıkan arkadaşlarım var,
    katalog da 13.5 filan diyor ama 8.5-9 sn de çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tr_55 -- 29 Temmuz 2010; 14:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tr_55

Lada kalina;

Sağlam, Güçlü yol tutuşu iyi bir araba,
    1.5 tona yakın ağırlığı var,

Sport modeli türkiyeye gelse çok iyi olur,
    Ama malesef gelmiyor :(((

9 Sn. ye de de 100 km ye çıkan arkadaşlarım var,
    katalog da 13.5 filan diyor ama 8.5-9 sn de çıkıyor...

• Fluence yada 206 sedan yada fabia sedan. bunlar çok mu güzelde Lada yı aşağılıyorsunuz...
  • 10000 devir bir araç.

Sürüşünü merak ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: BaNDiTT

Çok kötü bir araç olduğu için 5 yıl üst üste en çok satan ithal otomobil oldu Lada'nın Samara modeli. Kalina modeli ile üretimde robotları da kullanmaya başladılar. Bu da bundan sonra gelecek modellerin göze de hitap edebileceğinin işaretidir. Samara'nın neredeyse 22 yıl önce üretilmiş motoru, günümüz teknolojisyle üretilen bir çok araca performans olarak diş gösterebildiği herkesçe bilinen bir gerçek. Bazılarının kuyruk acıları olduğu için çamur atma eğilimindeler.

1998 de Megané'lar Türkiye'de ilk satışa sunulduklarında almıştık, bir yıl kadar kullanıp sattık. Ardından Lada Samara aldık ve 9 yıldır kullanıyoruz.

Kalina HB
     Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

• Kalina ve Vega'ları biraz inceledim. Bir süredir araç araştırıyorum. Görünüm itibari ile Kalina ve Vega'ları gözüm tuttu. Uygun km.de, hasarsız, orjinal araçların 2. el fiyatı 13 - 15 bin arası değişiyor. Yalnız hemen hemen hepsi klimasız. O da sanırım azami 2 bine hallolur.

Benim ricam, nazari bilgiden öte. Lada Vega yada Kalina kullanan arkadaş varmı? Varsa onun görüşünü almak isterim. Bizde maalesef gösteriş merakı fazlaca var. Benim derdim hava basmak değil, sorunsuz ve ekonomik bir otomobil kullanmak. Bu araçların yedek parça sıkıntısı varmı? yedek parçaları pahalımı? sık arıza yapıkyormu? LPG takmadan km.de ortalama ne yakıyor? Benim için önemli olan bunlardır.

Bu konularda bilgi veren olursa memnun olurum. Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufdemir55

Kalina ve Vega'ları biraz inceledim. Bir süredir araç araştırıyorum. Görünüm itibari ile Kalina ve Vega'ları gözüm tuttu. Uygun km.de, hasarsız, orjinal araçların 2. el fiyatı 13 - 15 bin arası değişiyor. Yalnız hemen hemen hepsi klimasız. O da sanırım azami 2 bine hallolur.

Benim ricam, nazari bilgiden öte. Lada Vega yada Kalina kullanan arkadaş varmı? Varsa onun görüşünü almak isterim. Bizde maalesef gösteriş merakı fazlaca var. Benim derdim hava basmak değil, sorunsuz ve ekonomik bir otomobil kullanmak. Bu araçların yedek parça sıkıntısı varmı? yedek parçaları pahalımı? sık arıza yapıkyormu? LPG takmadan km.de ortalama ne yakıyor? Benim için önemli olan bunlardır.

Bu konularda bilgi veren olursa memnun olurum. Saygılar..

konuyu açan adam bundan 7 sene evvel açmış o gün çocuğu olsa bugün okula gidiyodu yani.Hortlaya hortlaya bugünlere gelmiş işte.

• şimdi arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar bazı atıp tutan arkadaşlar yüzünden dayanamadım üye oldum 2001 model samaram var aracı 2003 senesinde aldım evet bu aracın plastik kalitesi düşük işçilik zayıf fakat tofaşlarla kıyaslamayalım diyen arkadaşlar var tofaşlar bunun yanına gelemez, araç -40 derecede millet gıygıylatırken bu tekmarş çalışır savrulacakmış gibi geliyor diyen arkadaşlar var bu arabadaki yol tutuş ender yoltutuşlarından biridir senin 140-150 ile prestijli aracınla giremediğin viraja 200 ile girip mık demez hemde orjinal fabrikasyon yapısı ile ekleme parçalarla değil konfora gelince tofaşlarla renolarla kıyası olmaz yolda yormaz konfor sürüş rahatlığı demektir elektrikli cam değil, parçaları bedava denilecek kadar ucuzdur hemde orjinalleri mesela triger kayışı 35 tl dir ötesi berisi varmı masraf çıkarmaz cefakar arabadır. bir çok kere horlayarak yanımdan geçen mersedes çiyi arkasına 200 ile yapışıp geçtiğimde ya eli ayağı titremiş önümde gidende başa çıkamayacağını anlayıp bozuntuya vermemek için benzinliğe çekmiştir bu arabaya binmem diyen yok kompleks diyenlerede ayrıca şaşıyorum zevk meselesidir herşeye saygılı olacağız he kompleks demişinizya birde vectra c aracım var allaha şükür istediğim çoğu aracıda alabilecek gücüm var ama bu zevk milletin 50-60 ve daha fazla bin liralar vererek aldığı aracın yanından sen 6-7 binlik aracınla geçerken onların gözlerinin yuvalarından çıkışı ve suratlarındaki ifadede bu keyfin başka güzelliği karşıdan görerek içine girmeyerek ahkam kesmeyelim kimseye ladaya bin demiyorum ama binenede saygılı olacaksınız kapiş

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.