Şimdi Ara

Lada Kalina çok şık (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
108.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vega sedan ın tipi daha güzel geldi bana niyeyse
  • hatchback modeli önceki nesil Opel Corsa dan çakma sanki:)
     Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucarikarga -- 15 Temmuz 2007; 14:32:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran
    LADA lar her koşulda (özellikle soğukta) gayet iyi durumda bulunup sizi yolda bırakmaz....

Evet bence de bu arabalar -30 derecede bile tek marşta alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucarikarga

hatchback modeli önceki nesil Opel Corsa dan çakma sanki:)
     Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

Lada nın GM Motors ile yaptığı ortaklığının ilk meyvesi Kalina'dır. Aslında Kalina, C kasa opel corsa'nın çakması deil, zaten c kasa opel corsayla aynı platforma sahiptir.

bi nevi corsa classic yerine lada kalina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 15 Temmuz 2007; 22:24:30 >

• valla bencee lada kendisini gelistiriyor uygun bir fiat politikasiyla neden tutulmasin ki
  • bu da lada vega nın formatlı versiyonu

Lada Kalina çok şık
  • ladadaki degisim buyuk fakat dikkatimi birsey cekti ladanin resmi bir internet sitesi yok turkiyede de yok modelleri ancak boyle forumlarda gorebiliyoruz ancak burada bilgi paylasiminda bulunuyoruz
  • ahanda size lada 2170 modelinin ic ekan resmi

Lada Kalina çok şık
  • bu priora...

1.8 16 v motor var ve 0-100 ü 10 saniyenin altında...vega üzerine geliştirilmiş 1 araba...

ben 2000 den beri 8v vega kullanıyorum...1 kaç tanıdğımda 16v si var ki 16v vegalar düzlüklerde 200-210 arasını görebiliyor...ben de 4. viteste çok defa 185-190 arasını gördüm...2. vitesteki performansı çok yüksek...şu anda fiatı 25 bin ytl nin altında olup da ladaya her koşulda üstünlük sağlıyacak araba yok...burda güvenliği ayrı tutuyorum ama lada da özellikle küçük çaplı kazalarda ya hiç hasar almaz ya da çok az hasar alır...

http://ladatr.com/forum/viewtopic.php?t=1214

buyrun...

• http://www.vaz.ru/

buyrun...
  • Lada Priora. 2008 yılından itibaren ülkemizde de satılıcak.

quote:

Orjinalden alıntı: initiale

bu da lada vega nın formatlı versiyonu

Lada Kalina çok şık

•  Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Lada Kalina çok şık

Lada Kalina çok şık

ladayı yeni almışınız sanırım Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Kalina nın ilk izlenimlerini senden alalım olumlu olumsuz yanlarını?

• Yok hocam araba benim değil. Bu araç Çelik Motor'a ait. Tanıtım amaçlı olarak bazı organizasyonlarda görücüye çıkarıyolar bu arabayı. Dikkat ederseniz ekstra olarak farlar, stoplar, tamponlar falan da var.
  • o ladaya iğrenç diyenler gitsin clio ya binsin. O arabaya o kadar para verilir mi yahu. Lada sana dacia parasina clio dan kaliteli araç sunyor. Önce gidip bi lütfedip test sürüşü yapın sonra yorum yapın. kalina bence fiyatını sonuna kdar hak eden bir araba. Lada ve Nissan firması bu ülkede opel-reno-ford-honda tutkunları yüzünden satisi az olan ama ayni donanımı en kötü ihtimalle 5000YTL ucuza veren firmalardir. At gözlüklerini bir kenara birakarak araç almak lazim yoksa kazığın hasını yediriyorlar. Sonuçta hiçbirini kendimiz üretmiyoruz. o yüzden fiyat/performansa dikkat etmek şart. Gerçi iygg yazan çoğu kişide ya araba yoktur ya da onlara göre honda civic den kral araba yoktur. klasik araba muhabbeti eden kalip içine sıkısmıs kesimin düşünceleri. 20 000YTL ye o donanim var mi başka firmada? hala Lada samara lar tank gibi ayakta. ki adamlar ncap benzeri bir kurumdan 4 yıldız almişlar. Cidden bedava dağıtılsa almayacak insanlar vardır bu ülkede. Bütün otomobil eleştirmenlerin yerden yere vurduğu GOLF u sırf alman diye fiyatını makul bulan tek ülke biziz zaten. 12-13 000YTL ye şahin alıp üzerine 4-5 000YTL rezil modifiye yapıp gezen de biziz. Yok kardeşim bize lada falan lazim değil. Bize cam otomatiğini bile opsiyonel yapan firmalar lazim. ABS - klima olamayan. kampana fren sahibi tek hava yastikli araçlar lazim bize ki insanlar kazığı iyice yiyip onu alsin.

• bi site vardı ladayla ilgili güzel yazılar yazıyodu, aklımda kalanlar;

lada arabanızın fiyatını nasıl ikiye katlarsınız
    -deposunu fulleyerek

ladaların arka camında neden rezistans vardır
    -kışın arabayı yitenlerin elleri üşümesin die

... gibi espriler vardı bu sitede linki hatırlayan varmı acaba
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 13 Ocak 2008; 22:17:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

samara91
    bugün 21 Eylül 2007; 12:33:09 tarihinde E-Mail
    ~~~~~~~~~~~~~~Cevap: Lada Kalina çok şık ~~~~~~~~~~~~~~
    Orjinalden alıntı:
    BySerkan
    bi site vardı ladayla ilgili güzel yazılar yazıyodu, aklımda kalanlar;
    lada arabanızın fiyatını nasıl ikiye katlarsınız-deposunu fulleyerek
    ladaların arka camında neden rezistans vardır-kışın arabayı yitenlerin elleri üşümesin die ... gibi espriler vardı
    bu sitede linki hatırlayan varmı acaba

@ samara91
    Hahahahaa çok komiksin yahu sen arabadan ne anlarsın senin gibiler uyduruk şahinlere gider dünya para verir ladaya kötü der size el arabası bile çok koçum
    ----------- Mesajın Sonu -------------
    Bu mesaj aşağıdaki adreste bulunmaktadır:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=17792310

arabadan ne mi anlarım ?
    *şişli end. mes. lisesi motor bölümü mezunuyum (diploma notum 4,85)
    *bahçeşehir üni. otomotiv mezunuyum (m.y.o)
    *peugeot (parlar), honda (çiftkurtlar) ve subaru (yerka) bayiinde satış danışmanlığı yaptım
    *3 yıl kadar rent a car da çalıştım (merdiven altı şahin-broadway kiralama yeri değil)
    *delta sport da (ikitelli atatürk org. san.) volkan ışık ' ın (rallici) bilmem ismini duydunmu, görev aldım
    *şu an galeride çalışıyorum

yeterli sanırım

avatarıma ve imzama bakarsan hangi arabaya bindiğimi görürsün

birde yazım üslubuna dikkat edersen iyi olur (her ne kadar mesajını geri sildiysende) burası msn ortamı değil !

Peki bunlarla ladanın ne alakası var istediğin yerde çalış daha kullanmadığın bir araba hakkında nasıl rahat konuşabiliyorsun anlamış değilim ayrıca mesajıda ben silmedim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 31 Ocak 2008; 11:47:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

kendi sorunun cevabını yazmışsın zaten yukarda,
    arabadan ne kadar anladığımı sormuşsun bende cevabımı verdim

kullanmadığın araba hakkında nasıl rahat konuşuyorsun demişsin
    -kalina hakkında (bu sayfada) yorum yaptığımı hatırlamıyorum, sadece lada ile ilgili birkaç espri yaptım(kalinaya göre değil genel modellere göre)

konuşma tarzı bu şekilde (örn: size el arabası bile çok koçum) gibi aşağalayıcı veya argo sözcükler yönetici tarafından silinir veya uyarı-uzaklaştırma alırsınız, foruma bugün kayıt olduğunuzdan belirtmek istedim.

Saygılarımla

Öyleyse sende ne demek istediğini açık olarak söyle bilelim böyle tatsızlık yaşanmasın kusura bakma.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.