Şimdi Ara

Lada Kalina çok şık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
108.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR İLK TOPİĞİ OKUMAYA BAŞLADIĞIMDA O KADAR ÇOK GÜLDÜM Kİ GÖZÜMDEN YAŞLAR GELDİ

:::::::::::::::::::::::::ALLAH DA SİZİ GÜLDÜRSÜN:::::::::::::::

LADAYI ÜRETENLERDEN DE ALLAH RAZI OLSUN BİR TEBESSÜM HERŞEYE BEDEL

• quote:

Orjinalden alıntı: telenor

ARKADAŞLAR İLK TOPİĞİ OKUMAYA BAŞLADIĞIMDA O KADAR ÇOK GÜLDÜM Kİ GÖZÜMDEN YAŞLAR GELDİ

İlginç

• quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

quote:

Orjinalden alıntı: telenor

ARKADAŞLAR İLK TOPİĞİ OKUMAYA BAŞLADIĞIMDA O KADAR ÇOK GÜLDÜM Kİ GÖZÜMDEN YAŞLAR GELDİ

İlginç

çünkü bu topiğe girmeden arkadaşlarla ferrari .maserati ,bakıyorduk açıklama yapmaya fırsat kalmadı birden donanım forumda ladanın yeni tipi önümüze çıkınca bir de ilk 10 yorumu okuyunca valla kırıldık .tabi şimdi o kadar komik değil....ama ilk iki resim ilk başlıkta verilen çok aptal duruyor.ama modifiyeyle biraz can sıkıntısını giderir modifiye ile hangi araç değiştirilmiyor ki ? neyse iyi akşamlar ladacılar ...bu arada ben de göçmenim ladanın doğduğu büyüdüğü yerden geldim hatta ladanın içinde büyüdüm , moskoviç de en büyük rakibi ama devamı gelmedi yazık ,bej döşemeli moskoviçle az mı tatillere gittik....selamlar saygılar arkadaşlar.................

• arkadaşlar bu modelleri niye getirmio bir düşünün. getirse kaça satılacak.20-21 den aşağı olmayacak.zaten ladanın sitesine girdiğinizde göreceksiniz alması en kolay otomobil sloganını ;) ben gidip zamaında sıfır km lada samara aldım 2001 model.aldığım toplam tutar 30 ay vade ile tofaş şahinin peşin fiyatından daha ucuza geldi.burdan ne çıkıyor alması en kolay otomobil.kesinkle haklılar.ve ben lada aldığıma hiç pişman deilim.hem şahini rahatlıkla geçiodum.hatta quiksilver bile;) yani alması gerçekten cazip bir araba.
    ha sorun yaşayan olmadımı oldu tabiki.bu oran vegada daha yüksekti.
    modifiye falan diyorsunuz.lada modifiye için çıkarmadı bu arabaları.modifiye isteyen dediğin gibi maserati,ferrari gibi başlıklara baksın.
    am şuda bir gerçekki verin bakalım parayı lada nasıl modifiye oluyor.motor dayanıklılığı
    şu an ladaya binmiyorum.ama kesinlikle bir lada fanıyım.
    o yüzden yok iğrençti yok şuydu buydu demeye,forumu kirletici laflar etmeye gerek yok arkadaşlar.
    herkes iyi veya kötü yorumunu yapsın oslun bitsin ama bok atar gibi kelimelere gerek yok arkadaşlar.

• hani diyosunuz ya biraz daha koyar başka marjka alırım diyorsunuz.
    ozman bende bunu diyenlere şunu diyorum çokta komik hatta ;)
    gidip ferraie o parayı vereceğime biraz daha koyarım lambo alırım.ferrari çok aptal muşmula suratlı bir araba bence.(tabi bu bir örnek ferrari öle deil tabiki)
    yani şudur ki diyeceğim.oratlığı kirletmeyin ortamı germeyin arkadaşlar ;)
    ladacı dostlar buyrun aramızawww.ladakulubu.com
    her markaya ve özellikle ladaya saygılı sohbet arkaşaça sohbet.
  • ha buarada albea orneği verilmiş alın bakalım koyun yanyana en basiti samara bile yol tutuş olsun performans olsun hangisi daha güven verici görün bakalım ;) keşke ladam dursaydı da birebir test yaptırsaydım size heheh :D her mesajı tek tek okumadım.gidin bir bakın hatta test edin derim ben size.
    ha konfor beklemeyin ladadan.tabi kalinayı bilemem elbet daha konforludur samara ve vegaya göre.
    siz her arabaya iyi bakın hiçbiri sizi yolda bırakmaz.yargıları yıkın.
    yada okadar güveniosunuz kendinize,alın isterseniz yakın,bunda da bir çok arabanın performansından fazla olacaktır ladanın performansı :p
  • ya bu arabalar nerde satılır fiyatları nedir... sıfır ladayı alırım... kim ne derse desin gayet sağlam arabadır..
  • ladanın resmi intermet sayfasına bak ya da ladakulubu.com a gel lada tutkunları orada
  • forumları karıştırırken lada'lara denk geldim. Ben hem lada niva hem de samara kullandım. iç aksamlarına, aksesuarlarına falan iyi denemez ama kullanan hastası olur. kendine göre bir araçtır ve kendi klasmanında değerlendirilmesi gerekir. öyle kötü araçtır şöyledir böyledir'i bir yana bırakın.. bunlar yıllarca hizmet eder, gıkı çıkmaz.
  • topıgın en basında adı gecen ladalar cok kotu ama mesajlar ılerlerdıkce oldukca ıyı modellerı oldugunu gorduk ki dogru duzgun takıp etedıgımız bı marka ama orta sınıf ıcın gayet uygun
  • Şahsen hoşuma gitmiyo ladalar estetik göremiyorum ama tabiki zevkler tartışılamaz onunda çok seveni meraklısı var her arabanın oldupu gibi...
  • yaw sölemicem diyorum ama tutamıyorum kendimi, sizler alışmışsınız avrupa avrupa ne b*k varsa o araçlarda ladalardada var ayağını yerden kesiyormu kesiyor. örneğin en iyi arazi aracı lada niva dır.
    daha sonra opel corsa, albea, vw polo, corolla, clio, kangoo, getz .... sanki bunların tipleri özellikleri çok güzel bu yorumu yapmak istemezdim ama tepemi attırdınız şu ilk sayfada kiler özellikle...
    kalina bence müthiş yok ona benzemiş yok buna her araç birbirine benzer
    sonuna kadar LADA'CIYIM........
    http://www.ladakulubu.com/forum/index.php?

• Arkadaşlar Kalina hakkında yorum yapmışsınız ama, hiç bu araca bindiniz mi, kullandınızmı?

Yargısız infaz yapmayalım lütfen. Biraz araştırmacı olalım. Resimlere bakmakla yorum yapılmaz arkadaşlar.
  • www.ladakulubu.com
    www.ladatr.com
    www.niva.tr

önemli bir not.

Anna kurnikovadan sonra internette en çok aranan LADA kelimesidir.
  • almanlar bmw ye izalosyon testi yapmak için aksam bmw nin içine kedi koymuşlar sabah kediyi almaya gittiklerinde kedi havasızlıkdan ölmüş.aynı testi ruslarda lada için yapmış aksam kediyi lada nın içine koymuşlar sabah gelmişler kedi arabanın içinde yokmuş kaçmış.
  • LADA=TANK
  • lada=
  • hiçbiriniz lada kullanmadınız ki gücünü bilmiyorsun.lada varken yürüyen tabut doğan sahinler bir hiçtir

FOREVER LADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M3RT. -- 24 Haziran 2007; 14:39:40 >
  • neresi güzel bu arabanın lada herzaman ki gibi kötü bir araç o arabaya 8000 ytl bile vermem
  • 19 bin YTL civarında ülkemizde satışa çıkacak bir model. Ucuz sıfır km otomobil alacaklar için bir alternatif olur, ama bence 16-17 bin YTL civarıda olsaydı daha iyi satardı. Ayroıca ben 19-20 bin YTL'ye ikinci el C sınıfı çok güzel bir araba almayı tercih ederim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.