Albea bundan çok daha kaliteli ve daha iyide prim yapar yedek parça olayındada buna basar ve fiyatınında bunun daha pahalı olacağı hissi var içimde bence yaramaz
ne yani albea daha mı güzel?
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Bence çok ezik bir marka... Yani Lada m var diyeceğime arabam yok demek çok çok daha iyi ... Kompleksi olmayan kullansın, ayağını yerden kessin, benden uzak olsun o iğrenç araçlar. Eğer bu iğrenç arabalara binmemek kompleksse kompleksliyim
Sonuna kadar ladacıyız aracı bilmeyenler burda hiç sıkmasınlar bence yok yaramaz kötü fln..
opel corsa ve kalos a benzer araba olmuş bence ekonomikse ve sıralamasında ekonomiklik ön sırada yer alıyosa insanın neden olmasın
orantısız
samara ve vega kullanmışlığım var. ikisinide sevmemiştim. hele vegayı hiç sevmedim desem yeridir. bunları gördükçe anlaşılıyorki biz halk olarak hazıra alışmışız ne verilirse tamam demişiz. lada madem düzgün araç üretebiliyor neden bu araçları ülkeye getiren zatı muhterem düzgün araçlar varken bu gaz yağı tenekelerini sokuyorlar ülkeye.yaw bu resmen ihanet bence...
Lada ya pok atıp duran arkadaşlar unutmasınlarki Lada, Niva gibi dünya üzerinde arazi kabiliyeti çok yüksek ve aynı zamanda çok dayanıklı araçlardan birini üretiyor.Lada rus işidir ve Rus düşünce tarzına göre üretiliyor.Yani gösteriş değil en düşük maliyetle en yüksek işlevsellik için.
Türkiye de eski Lada lardaki en kronik sorun hararet yapmalarıdır.Buda araçların dandik olduklarından değil RUSYA iklimine göre tasarlandıklarındandır.Türkiye ithalatçısının takozluğundan bu araçlar türk pazarına direk rusya iklimine göre tasarlanmış şekilde giriyor..Bu yüzden soğutması zayıf kalıyor...Malum oranın yazı bile buranın kışı sayılır.
kapilar fiesta bagaj era.....
Ladayı kullanıpta beğenmeyen arkadaşların bir çoğu ucuz olduğundan dolayı acemiliğini lada ile geçirmek istiyorlar ve sorunlarla karşılaşıyolar kötüleme sebebleri bu bana göre.. 1993 senesinden beri 4adet Lada değiştirdim birkere yolda kalmadım ve hiçbir sorun yaşamadım..
İlk parti Lada Kalina'lar dün gemiden indirildi. Haziran ayı ortasında da satışı planlanıyor. Hayırlı olsun.
pek şık olmamış
quote:
Orjinalden alıntı: yavuz6677
pek şık olmamış
Orası kolay.
iğğğğğğğğğğ o ne öyle bedavaya verseler almam
türkiyedeki duruma göre bence en hesaplısı lada bende lada niva 4x4 parçası o kadar ucuz ki arka stop a 10 lira para verdim bir keresin konfor yok arabada ama benim niva ile geçtiğim yerden ne x5 geçti ne landrover... tanıdğım birisi laguna yı satıp samara aldı niye vergi az yakıt çok az yakoyo parça ucuz daha ne olsun ben istesem suzuki vitera alırım ama parçası çok pahali bozuldumu masraflarından kalkamam bu zamanda en hesaplısı lada bence
quote:
Orjinalden alıntı: sadcav
lada siluet in içi diğerleri ise roadster hiç fena değil..........
beğenmedim içini o pedallar ne öyle akülü araba pedalı gibi duruyor
ön aşırı dar geldi bakınca bile sıkıntı bastı beni yeni bir model için vites kolu vasat
renkte hiç hoş durmamış tek bu renk olması kötü üst tarafı siyah yapsalar alt kısım bu renk ii olurdu 2 renk kullansalar yani
nedense bakınca eski beyaz kasa bilgisayarımı hatırladım
en başta, sıfır alıp satarken 3-4 bin ytl kaybedene kadar ikinci el daha üst bir araç alırım sonrada şunu düşünürüm lada ya gelene kadar piyasada ikinci el ne araçlar var.
her halükarda bu araca iğrenç falan demek yanlış bence...
quote:
Orjinalden alıntı: alibekir
iğğğğğğğğğğ o ne öyle bedavaya verseler almam
İşte senin gibiler yüzünden Lada'nın Türkiye'ye gelebilecek en iyi modeli Kalina olabiliyor. Bu tür modelleri de Avrupa'nın diğer ülkelerine gönderiyor veya Rusya'da satıyor.
benim gibiler yüzünden bu işe yaramaz arabalara kimse binmiyor,hernedense sen kendi ağzınla söylemişsin avrupada satılan modellere bak bize gelenlere bide,eee nede olsa biz TÜRK üz ,TÜRKİYE de yaşıyoruz,benzinede en çok biz veririz,arabalarada 2 katı para veririz sıfırına avrupaya göre,donanım olarakta en zayıfları bize satılır ki bize gelen aynı arabaların avrupada satılanlarla alkası yok,eeee bide iyi modellerine değilde alt sınıf arabaları bize gönderilir...
Lada Eskiden yeniye kendini çok geliştirdi. 92-93 yıllarında nasıldı. Tofaştan Hiç bir farkı yoktu teknik özellikleri bakımından o yüzden de tutlmadı çünkü yerli malı daha ucuza geliyodu bizim için Ama Şimdi ise artık aramızda dağlar kadar fark var..
Ama Kalina Gibi basit modeller tabiiki de türkiye de satmaz bu arabaları gelse türkiye ye öyle bi satılır ki ben yemem içmem yine de o arabayı alırım