Şimdi Ara

LADA SAMARA KESIKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1993 Model Karbüratörlü aracım var. Son 2 aydır kesiklik problemi yaşıyorum. Sorun ilk başlarda istikrarsızdı. Bir yapıyor bir yapmıyor şeklindeydi. Sorunun başında buji kablolarını kontrol ederek başlamıştım. Sonrasında BUJİ, Buji kabloları, LPG kesiciyi değiştirdim. Ancak sorun istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Bu kesikli arabayı çek bırak şeklinde değil. Daha çok sendeleme yakıt bitermiş gibi titreme alt devirlerde üst devirlerde ise mili saniyede bir titreme şeklinde. Sorun kendını daha çok 4. vites ve rampa yukarı çıkarken belli ediyor. Yakıtım hep dolu olur. Benzınde denedım yapmadı. LPG beynim LANDI RENZO marka ve takılalı bir yıl oldu. 5 Yıl fema kullanmıştım sadece geç çalışırdı.

Aklınıza bir fikir bir öneri geliyor mu?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: huysuz_prens

Slm arkadaşlar!

1993 Model Karbüratörlü aracım var. Son 2 aydır kesiklik problemi yaşıyorum. Sorun ilk başlarda istikrarsızdı. Bir yapıyor bir yapmıyor şeklindeydi. Sorunun başında buji kablolarını kontrol ederek başlamıştım. Sonrasında BUJİ, Buji kabloları, LPG kesiciyi değiştirdim. Ancak sorun istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Bu kesikli arabayı çek bırak şeklinde değil. Daha çok sendeleme yakıt bitermiş gibi titreme alt devirlerde üst devirlerde ise mili saniyede bir titreme şeklinde. Sorun kendını daha çok 4. vites ve rampa yukarı çıkarken belli ediyor. Yakıtım hep dolu olur. Benzınde denedım yapmadı. LPG beynim LANDI RENZO marka ve takılalı bir yıl oldu. 5 Yıl fema kullanmıştım sadece geç çalışırdı.

Aklınıza bir fikir bir öneri geliyor mu?

Teşekkürler

sayın huysuz prens. bulunduğunuz yeri belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz.saygılarımla.

• şehir olarak sordunuz sanırım. ben kayserideyım
  • arkadaşlar bende de 2000 model enkesiyonlu var tüp dahil sistemiyle degiştirdim sorun dahada beter oldu İZMİR de bu işi çözecek birisi var mı varsa 05543685049 numaram yada facebooktan SALİH ÖZYANIK irtibata geçersek bu işi çözmek istiyorum çok sıkıldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada Samara VS IMPREZA STI Drag
    18 yıl önce açıldı
    lada niva alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.