Şimdi Ara

Lada Samara VS IMPREZA STI Drag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Rsy1jFzjszY

Ne modifiye vardır kimbilir

• WAYY BE SUCU ARABASINA BAK SEN :d heLaL !!
  • dumur oldum
  • bana sanki subara tam gaz gitmiyormuş gibi geldi. ama güzel mdifiye etmişler genede ladayı gerçi doğanlardan alıştık subaroların böyle arabalara geçilmesine
  • Okunma sayısı 61
    Cevap sayısı 3

Ayıp valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

Okunma sayısı 61
    Cevap sayısı 3

Ayıp valla

Başka ne bekliyordun..Milletin işi gücü var isteyen girer izler istemeyen girmez istemeyende yorum yapmaz
  • tembel bizim gençlik okuyo izliyo ama cevap atmıyo hehe ama desenki japon mu alman mı falan abooooo sen kaç sayfa oluyo gör hehe herkes kendisi üretiyomuşcasına yazardı o zaman hehe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chery jeep TIGGO nasil araba ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

http://www.youtube.com/watch?v=Rsy1jFzjszY

Ne modifiye vardır kimbilir

subaruu bu adamı takmamıştır bile 4x4 305hp bi arabayı lada nasıl geçicek? farkındaysanız gelen ses sadece ladadan geliyo, subaru tam gaz verse o sesin soluğunu keser beaa!!!
  • İmpreza hep duman soluyor zati

http://www.youtube.com/watch?v=Uhz8yQFGKZQ&mode=related&search=

Almıcam vazgeçtim İmpreza'dan
  • O ne kalkıştır hocam öle...

Kaçın lada geliyor
  • normaldir şahindende çook var 350 hp lik
  • Valla iyi bi modifiye yapılırsa çok rahat ağlatır subaruyu o araç...
    Yarışlarda iyi derece alan bir sürü doğanlar şahinler oldu millet boş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Valla iyi bi modifiye yapılırsa çok rahat ağlatır subaruyu o araç...

arkadaşım o modifiyeler subaruya yapılırsa ne olur?? subaruyada o kadar modifiye yaparsa kalkış için subaruya rakip f16 mı bulmak gerekecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah1982

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Valla iyi bi modifiye yapılırsa çok rahat ağlatır subaruyu o araç...

arkadaşım o modifiyeler subaruya yapılırsa ne olur?? subaruyada o kadar modifiye yaparsa kalkış için subaruya rakip f16 mı bulmak gerekecek?

Evet F16 felan lazım öyle bir subaruyu geçmek için. Sti default 5.5 Saniyede 100 km hıza çıkabiliyor. 265 hp araba....

Ben youtube'de modifiyeli Evo VIII gördüm F355 F1 Spideri geçiyordu iyi kapıştılar valla iyi gülmüştüm, elemanlar kaptırmış ana avrad küfür ediyolardı Ferrariye...Sanırım 400 hp yapmışlardı. Subaruda o civarlara çıkabilir, hatta daha fazlasıda olur ama alanlar gerek duymuyorlar pek...

Not: F355 F1 Spider 290 Km/s son hıza ve 0-100'ü 4.5 saniye.

• subaru impreza wrx sti modelleri için orjinal prodrive kitler var... bunlar kendi aralarında stage1, stage2 vede stage3 olarak adlandırılıyo.. orjinali 265hp diğer model 305hp yani 0-100km/h 4,8sn! vedeee diğer modeli türkiyede cok nadir görülebilen 400hp!!! üzerine basa basa diyorum bunlar normal bi modifiye değil, subaru fabrikasının çıkarmış olduğu prodrive modifiye kitleri.. kit deyince A dan Z ye kadar hersey var freninden tut debriyaj balatasına kadar... vede hala burda ladayla sahinle kıyaslanıyor, keske subaruyla lada aynı anda frene bassalardı ne olurdu, kim ne kadar önce dururdu? niye bunları kimse merak etmiyo ve cevabını aramıyor?

(herkezin kendi düşüncesine saygım var, fakat burası forum, tartışcaz ve sonucu bulcaz :) saygılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 1 Ocak 2007; 23:58:36 >
  • görüldüğü üzere impreza sadece ilk kalkışta geçiyor. 4x4 olmasının avantajı bu da. ancak lada patinaj evresini bitirdikten sonra sağlam kaçıyor. standart bir imprezayı geçmesi için 200 hp yeter o araca. sonuçta 800-900 kg araba.
  • Evet impreza'nın 0-100'ü 5.5 saniyea ama herhangi bir hız kesici olmamasına rağmen 260'da soluğu kesiliyor aletin. 260 km hızdada 4x4 olduğu için herhalde
  • azhauha olur bole vakalar turk polısı yakalar
  • emrah1982 hitaben
    başlığı iyi okumamışsın sanırm başlıkta drag yazıyor tabiki kalkışını değerlendiricez sende 100-200 den 0 a inen videosunu bul onu koy ona yorum yapalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.