7000 ytl civarı araç bakmaktayım ve bu aracı buldum, gayet temiz bi araç. Çok fazla km yapmayacağım için mantıklı geldi, siz ne dersiniz??
kardeş araba güzel arkadaşta da 2000 model vardı yakıtıda oldukça ekonomikti fakat satana kadar akla karayı seçti bir türlü satamadı en sonunda 94 şahinle takas yaptı buda aklında olsun satarken biraz zorlanırsın
fiyatı uygun modeli yuksek kilometrede iyi sayılır hemen al bin arkadaşım.(bilgisayarlı test yaptır mutlaka)
Fiyatı model ve kmsine göre çok uygun
Fiyatı ve kilometresi uygun sayılır, yalnız ustadan geçirmek lazım
teşekkürler arkadaşlar,
cumartesi günü bu aracı servise göstereceğim, bu arada hyundai de çalışan arkadaşlar 1998 model accent GT tavsiye ettiler, 3 kapı ,sunroof, klima, ABS, hid. dir vs... 125.000 km deymiş 8000 e verecek aracı diyolar.
iki kişiyiz, fazla bagaj olayımız yok vede fazla km yapmıyacağımızı düşünürseniz hangisi mantıklı, 2001 vega mı 1998 accent GT mi??
herkese selamlar
Ben 2000 model vega kullandım. Motor ve şanzumanı iyi. Tüketimi az, serliği araca göre iyi. Ama elektronik sistemleri sık arıza veriyor. Örneğin otobanda giderkebn yağmur başladı cam silecekleri bolzudu, İstanbulda misafirliğe gittik yaz günü camlar biraz açıktı, kapatamadım (4 cam elektrikli), hırsız aldı götürdümü oyunu oynadık bütün gece, üzerindeki rus malı akü kışın her sabah inat ediyordu, takviye yapmaya bir akü parası verdim. basınca hızlınaıyor, ama 120 civarı frene basınca stabil durmuyor, sağa sola esniyor, frenleri çok zayıf. kliması çok aşırı gürültülü çalıştığı için hiç kullanmadım. Direksiyonu ele iyi oturmuyor ve sanki oyuncak gibiydi. Yani 6 ay kulandım ama illet oldum. Hemen sattım. Ben tavsiye etmem. Ladanın samarası kullanılır, sorun fazla çıkarmaz, ama vega alma.