Şimdi Ara

LADA VEGA HAKKINDA SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE SELAMUNALEYKÜM BENİM BİR KONUDA SİZLERİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR. BEN BÜTÇEMİ,N YETTİĞİ KADAR 5000-6500 ARASI BİR ARAÇ DÜŞÜNÜYORUM SİTEDE GEZERKEN LADA VEGAYI GÖRDÜM 3 KİŞİLİK BİR AİLEYİZ BEN EŞİM VE OĞLUM KENDİM KAMUDA GÖREVLİYİM SADECE HAFTA SONLARI VE SENEDE 1 KEZ 1000 KM UZAKLIKTAKİ MEMLEKETE YAZ TATİLİNE GİDİP GELMEK İÇİN KULLANAÇAĞIM BİR ARAÇ ARIYORUM ACABA LADA VEGA NASIL ŞUNUDA BELİRTEYİM ALI SATICI DEĞİLİM BİNİCİYİM ALSAM İŞİMİ GÖRÜRMÜ .. ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM..

• ve aleyküm selam bence biraz daha kasıp mazda 323'lere bakarsanız daha iyi.Hem konforlu hemde donanım açısından iyi bir arabaya binmiş olursunuz.Yada kia sephia 98 modellere bakabilirsiniz klima+4 cam otomatik ve konforlu bir aile aracıdır.Lada vegayı tavsiye etmem tam bir rus tenekesi.
  • 93 model şahinim vardı yazın sattım.iki hafta öncede 1 günlüğüne arkadasımın 2006 model lada vegasını aldım.araba 47 binde ama yok böyle bi döküntü ya.güya klimalı camları otomatik filan.arabanın ön konsolda çatlaklar var.benim 93 modelde bile yoktu.direksiyonu zaten kamyon direksiyonu gibi.şahininki yanında hidrolik kalıyor.klima sogutmayı bırak ısıtmıyor bile.hani şahine konforsuz derdim ama ladayı görünce şahine nur nimet dedim ya
  • teşekkürler arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.