Şimdi Ara

LADA westa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su gercek millet b segmenti dizel dolu araclara 70 bin veririken tabi bekler ayni sekilde aveo da gelse yine millet alir vestada 35 e dizeli gelsin herkes alir hoş bu arac gelene kadar sifir araclar bir 5 -8 bin tl daha zamlanir artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4miayke kullanıcısına yanıt
    20 25 den gelmez gelsin şu an lada bayisine gider isim yazdırırım bu lada şehir efsanesine döndü gecen seneden beri ha geldi ha gelicek 30 binede razıyım ama bu sefer
    lada uygun fiyattan gelirse dacia satışları düşer ticari taksiler ve filolar ladayı alır bireysel arac kalmaz
  • herkes 25 demiş eylulde gelecek dıyorlar. Hadı hayırlısı

http://www.yeniulke.net/son-dakika/lada-vesta-ne-zaman-geliyor-ozellikleri-ve-fiyati-ne-kadar-olacak-15-temmuz-2015-h2526.html

1.4 turbo 100 hp benzinlide gelirse 30dan fln cok iyi olur. 25e dandık 85 hplik motor olacak cunku
  • 20 bine 70 lik motorolsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

İkinci Lada Vega davası olmasın?

vegada nolmuştu hocam merak ettim??? 2000lerin başında çalıştığım şirkette vardı, baya bi kullandım, station idi, fena değildi, hatta benim hoşuma bile gitmişti...

?????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

quote:

vegada nolmuştu hocam merak ettim??? 2000lerin başında çalıştığım şirkette vardı, baya bi kullandım, station idi, fena değildi, hatta benim hoşuma bile gitmişti...

?????

Hocam araç hem çok değer kaybetti hem çabuk döküldü. Bugün ilanlara bakın, 12-13 liraya 2006 modelleri bile var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

quote:

?????

Hocam araç hem çok değer kaybetti hem çabuk döküldü. Bugün ilanlara bakın, 12-13 liraya 2006 modelleri bile var.

hmmm... Saol hocam bilglendirme için. O zamanlar lada fiat patentiyle üretiliyodu yanılmıyorsam, öncesinde de baya bi niva kullanmışlığım olmuştu arazide. Dökmeden, dökülmeden müdahale etmek, aracı tanımak, hatta ufak tefek tamir işlerini halledebilmek gerekiyo. Lada öyle bi marka(ydı)

dili geçmiş zamanı parantez içinde yazdım zira 12-13 yıldır uzak kaldım markadan.

Değer kaybı olayı sanırım bütün yaşlı araçlarda var. 2006da sıfır aldığım ve hala bindiğim dobloya dacia takası için bayi 10bin verdiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 18 Temmuz 2015; 13:00:53 >

• Hayaller hayaller

• Eski model ladalar sahibinden.com da 4-5 bin tlye var 80 ki modelleri bile. Demekki sağlam araç yapmışlar. Biz onuda yapamadık. 25-30 a bu araçlar gelirse bi Renault megane 2 yı sıfır alıyorsunuz zaten. Bu fiyata harika olur. Odd bunu yaptirma z gibime geliyor. Rekabete aykırı. Bakınız dacialar bile be kadar pahalıya satılıyor ulkemizde

• Geldimi diye girip baktım..BANA KIZACAKSINIZ...Baştan aşağı içi boş gereksiz, hiç bir bilgi içermeyen zaman israfı ve DHF da Server işgali bir topik olmuş....
  • Aracı Türkiye ye reno getirecek ve tanıdık ile konuştuğumda reno nun satışlarını baltalamasın diye 40bin den satışının başlayacağını söyledi. 25-26 hayal yani arkadaşlar. 25-26 dan girsin ister inanın ister inanmayın. Bankadan kredi çeker 3-4 tane alırım.

• Mesajı buraya park edeyim 40 dan aşağı gelirse kendimi banlarim.

• 48 49 a benzinli auris var. 40 a lada, sanmıyorum. Olsa da dolusu olur. 30 35 olacağı kanaatindeyim.

• dacia ile ayni.olur fiyatlari

• araç megane ii ile aynı olmaz, fotoğraflarda bile öyle durmuyor o yüzden sıfır Megane II beklentisi çok uçuk olur.

Megane II Sedan'ı bugün üretsinler 1.5 dizel motor 90hp düz vites dynamique 45-50'ye versinler bayileri yıkarlar. Hatta ben de gider alırım :)

Vesta 40'tan falan başlarsa satmaz. 30 dan başlarsa sağlam satar, söylendiği gibi 25-30 arasından satarlarsa satış rekorları kırar.
  • Iciniz rahat olsun, arac 2017 öncesi Ithal edilmeyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6100 usd olarak belirtmişler, bu fiatın üstüne ÖtV+kDV Giydirdinmi 30.000-tl civarı oluyor.Ama rekabet açısından bu paraya bu aracı bu ülkede sattrımazlar,her şeyden evvel diğer markalar hopp ne oluyor derler.
  • bence kısa bir süreliğine 29.900 tl fiyat koyalar arabaya dikkat çekerler sonra 35, 36'ya kadar yükseltirler dacia ile dengeli gider. 40 bine ve yukarısına satamazlar.
  • ÖTV dahil olsa bile "bu niye ötvli bu kadar az" vergisi çıkar 50.000 lira saplarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25e falan gelir diye hayal kurmayın bu fiyata sıfır arabamı var ? en az 40 binden açarlar kapıyı ful vesta 60 bin lira olur. ahanda buraya yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.