Şimdi Ara

LADA westa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 yılı başında piyasaya çıkıcak ve 25-30 bin tl gibi bi fiyatla satışa sunulacak son donanım teknoloji.

Bu gerçekmi? gerçek ise söylenilen fiyatda ötv dahilmi? konuyla ilgili bilgisi olanlar geniş çapta bilgi paylaşımı yaparlarsa çok makbule geçer

• Yani bu heveslenme konusunda trollenmemek için kendimi büyük müjdelere bağlmıyorum. Yine 35-40 bandında olacağını varsayıp olası bir kötü senaryoya kendimi alıştırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Yani bu heveslenme konusunda trollenmemek için kendimi büyük müjdelere bağlmıyorum. Yine 35-40 bandında olacağını varsayıp olası bir kötü senaryoya kendimi alıştırıyorum
    benimkide fakirin umudu oluyo işte
  • 40'ı bulur o.

• Ötvsiz bence. Ben de bayadır bekliyorum haberleri vs okuyorum ama umudum yok yani 30 civarı satışa çıkmasının.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dik Otur

Ötvsiz bence. Ben de bayadır bekliyorum haberleri vs okuyorum ama umudum yok yani 30 civarı satışa çıkmasının.
    benımde tahminim ötv siz fiyatının o şekilde olucağı ama yinede bi umuttur bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4miayke

benımde tahminim ötv siz fiyatının o şekilde olucağı ama yinede bi umuttur bekliyoruz
    İkinci Lada Vega davası olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada Samara VS IMPREZA STI Drag
    18 yıl önce açıldı
    LADA VEGA
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklasik olarak 15 yildir ehliyetim var 10 yildir arabam var (suan yok) bi arabanin bu kadar beklendigini görmedim.30 bin civarı fiyatla çıkarsa sanirim patlama yapcak satışlar 4 -5 ay sabredebilirsem bende vesta alabilirim...

• 30 bine sanmam ,40 dan boşunu verirler 1.5 DCI varsa iyi satar.

• xlspread X kullanıcısına yanıt
    o fiyatı verileceğinin garantisi olsa 1 yıl bile beklerim. şuan araç bakıyorum belliki sende araç bakıyosun 20-25 bin tl arasında tavsiye edebiliceğin bi araç varmı ? aklımda 1.5 crdi accent era ve punto var
  • 4miayke kullanıcısına yanıt
    Getz de olabilir.

• Daha mayısta gelicek olan kalina 2 ler gelmedi.Otomatik viteslisini beklemedeyim

• Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Bagaj açısından da accent daha ağır basıyo tavsiyen için tşk ederim sanırım 1.6 admire yada 1.5 crdi alıcam hem fiyat aralığıda istediğim gibi.
  • 40 a gelir. Dolar bazında kaç TL olacak haber yokmu ona gore fiyat verelim

• udmexpert U kullanıcısına yanıt
    6100 usd olarak belirtmişler. Xray Cross lar ise 7500 usd lakin 6100 dolar bu donanımdaki bi araç için çok basit kalıyo doğal olarak takip edenler bi umut yeni haberleri bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4miayke

6100 usd olarak belirtmişler. Xray Cross lar ise 7500 usd lakin 6100 dolar bu donanımdaki bi araç için çok basit kalıyo doğal olarak takip edenler bi umut yeni haberleri bekliyoruz.

O zaman 30-35 civarı normal olur ama yinede o fiyatlar abartı gibi geldi. Araç megane 2 ile aynı zaten ve o fiyata çok uygun olur tabiki. Ama 10 bin dolarlara çıkar diye düşünüyorum. Biraz algi ya yönelik hareketler olabilir

• Mayıs sonu kalina geliyordu daha gelemedi, 4 gözle kalina bekliyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 18 Temmuz 2015; 0:11:25 >
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    Hepsi öyle değilmi zaten wv golf 4 bile 20 ile 30 bin tl arası değişiyor 7 yi yazmaya gerek yok bile, nolucak talep çok olunca fiyatta artıyo aynı donanımda leon 1.4 tsı 65 bin tl iken golf 7 ye 87 bin tl fiyat çekiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

Mayıs sonu kalina geliyordu daha gelemedi, 4 gözle kalina bekliyorum bende
    gelmez eğer gelse bile ucuz olmaz reno kendi kendini bitirmez
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    taşın altında bi reno nun eli yok autovaz ve nissan firmalarıda işin içinde ülkeye geliceği kesinde o fiyatta gelicekmi merak konusu .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.