Şimdi Ara

ladder da hangi karakter acacaksiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklimda Monk acmak var. Ama sonuc olarak monk=uvey evlat:D gerci son dex=armor olunca cok avantaj katiyor... WD da var. Ama nedense nerf yer diye korkuyorum:D

Secenekler ise; Monk, Demon Hunter, Barbar, Crusader....Ama acacagim

MONK
    denemek istiyorum. Birde inca'nin pants'i istiyorum:D

Format:

Hangi sinif:
    Sebebi:

seklinde olursa temiz ve anlasilir olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 26 Haziran 2014; 20:12:27 >

• büyük ihtimalle herkes demon hunter açıcak.
  • Sebeb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 26 Haziran 2014; 20:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne açmayacağımdan eminim ama hangisi ile oynarım henüz kesin karar veremedim. Monk ve Barbar ilk olmayacak bu kesin. Barbar hiç oynamadım, Monk'a gelen buff'lar ise bana yeterli gelmedi.

Wizard'a beklediğim gibi geliştirme yapmadılar, ne firebird set'e, ne de bazı skill'lere, hatta AP cost'u artırmaları bence olmadı. Ama oyunda en çok keyifle oynadığım ve Ros sonrasında çok build'i olan sınıf.
    WD ve crusader sanırım çok rahat akar.
    DH ise oyunun ilk zamanında sevdiğim sınıf, armor buff sayesinde şans verebilirim.

Crusader ve WD ağır basıyor gibi şimdilik. Yine de patch çıkmadan önceki olası son nerf'lere bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Sebeb?

sentryde sorun vardı sanırım yavaş vuruyordu onu fixlediler bu patchle. buglı halinde bile t6yı eritiyorlardı şimdi hem toughness kazandılar şu armor olayı ile hem de dmgleri arttı üstüne bir de hızlılar. yemede yanında yat.
  • sanırım hardcore da crusader oynarım.ilk hardcore deneyimim olucak
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    hardcore bende merak ediyorum... ozellikle siralamada senin onundeki adamlar oldumu hoooop geciyorsun:D
    ama ayni sey senin icinde gecerli:D ben daha once hc oynadigimda 42 leveli gorebilmistim:D sonra tam koye tp olurken baglanti koptu tekrar girdigimde karakter olmustu

sonrasindada 20-30 larda oldu hep:D
  • Ladder'a karşıyım. Keşke gelmese :)

Soru 1) Yukarıda ki cümeleye göre yazar aşağıda ki karekterlerden hangisini açacağını belirtmiştir? (5 puan)
    a) Monk b) Crusader c) Necromancer d) Assasian e) Hiç biri
  • Uzaktan DPS için Demon Hunter. Demon Hunter survivability olarak zaten Wiz'den iyiydi. Dex>Armor olayından sonra iyice ezer Wiz'i.

Sağlam party'niz varsa Monk. Monk artık ölmez.

Her türlü akacam ben diyorsanız WD.
  • seasonda görevleri tamamlamak için (Mathael T6, Act 1-5 1 saat vs) kesinlikle grup olarak hareket etmek mantıklı... Sonuçta herkes birbirini bufflayabiliyor. Kesinlikle CC'yi sağlam, Cooldown reduction'a yönelecek, tank bir karakter olması lazım. en az 1 tane, opsiyonel 2 farklı sınıf (Monk + Barbar/Cru olabilir).

Sonrasında da 2 tane yüksek dps olan sınıfla oynanması lazım, WD bi tane zorunlu, ikinci olarak da DH olabilir veya kendine güvenen bir Wiz.

Bence ne kadar çeşitli sınıf varsa, o kadar hızlı ilerlenmesi mümkün olabilir ve ayrıca herkesin birbirini bufflaması inanılmaz etkiliyor ilerlemeyi...

Ama bir gerçek varsa, tank karakter açmak (iyi CDR ve CCsi olan, pull yapabilen) grup bulmayı kolaylaştıracaktır.
  • quote:

hardcore bende merak ediyorum... ozellikle siralamada senin onundeki adamlar oldumu hoooop geciyorsun:D
    ama ayni sey senin icinde gecerli:D ben daha once hc oynadigimda 42 leveli gorebilmistim:D sonra tam koye tp olurken baglanti koptu tekrar girdigimde karakter olmustu

sonrasindada 20-30 larda oldu hep:D

bende crusader kasıyordum 5 level olunca sıkılıp bıraktım
    sezon sistemi gelince oynarız beraber istersen.ben bayadır girmiyorum oyuna patch gelince tekrar başlarım diyordum

• oray kullanıcısına yanıt
    Zaten oyle odullu questleri bize birakmazlar:) dunyada issiz cook ama hardcoreda alabiliriz o questleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zaten oyle odullu questleri bize birakmazlar:) dunyada issiz cook ama hardcoreda alabiliriz o questleri

Herkes sağlamından bi gruplara ayrılırsa grupça alırız , da o organizasyonu yapmak zor.
  • ben wizard açarım

geç oldu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Ne açmayacağımdan eminim ama hangisi ile oynarım henüz kesin karar veremedim. Monk ve Barbar ilk olmayacak bu kesin. Barbar hiç oynamadım, Monk'a gelen buff'lar ise bana yeterli gelmedi.

Wizard'a beklediğim gibi geliştirme yapmadılar, ne firebird set'e, ne de bazı skill'lere, hatta AP cost'u artırmaları bence olmadı. Ama oyunda en çok keyifle oynadığım ve Ros sonrasında çok build'i olan sınıf.
    WD ve crusader sanırım çok rahat akar.
    DH ise oyunun ilk zamanında sevdiğim sınıf, armor buff sayesinde şans verebilirim.

Crusader ve WD ağır basıyor gibi şimdilik. Yine de patch çıkmadan önceki olası son nerf'lere bakmak lazım.

Season başlangıcı gelmesine rağmen halen karar veremedim hangisiyle oynarım diye.
    Son PTR zamanlarını pek takip edemedim, son patch notlarında ise baya buff gelen skill'ler var. Önerisi olan, sebebiyle yazan olursa sevinirim.
    Monk ve Barb ile başlamayacağım kesin.

Wizard: Oyunda en rahat ve en eğlenerek oynadığım sınıf. Build çok, buff'lar güzel. Firebird set'in son hali yine kötü sanırım. Düzgün set'i yok halen.

DH: Seri olması büyük avantaj, set'leri güzel. Oyunun ilk çıktığından beri değişimini biliyorum. Son gelen armor buff'ı ile kırılganlığı azaldı.

Crus: Seriliği avantaj, Shotgun build ile T6 akıyor. Akkhan set düşerse sonrası için çok rahat eder.

WD: Hem Jade, hem pet oynadım. Ama bana biraz sıkıcı gelen oynanışı var. Yine de pet'ler seri 70 olma yolunda avantaj ve sonrası için rahatlık...

4'ünden hangisi ile başlasam kararsızım...

• Cem dh ile başlamayı düşünüyordum.Dün biraz test ettimde,Sağlam parti olmadan bir hiçsin DH ile.Ama genede şansımı zorlamak istiyorum.Çoğu kişi ölmemek adına crus,monk,barbar olaylarına girecek.Ama dps bakımından belki iş görebiliriz.

Mantıklı bir grup için

WD
    Crus
    DH veya wiz
    Monk

aramızda iş bölümü yapıcaz,bi ara konuşalım kim neyle ne yapabilir.
  • Ben barbar ile başlayacağım daha önce 2 saat kadar oynamıştım biraz ona kafa yormak istiyorum
  • Valla solo rift 22 yi deneyeceğim monk ile ama gear yoksa monk bir hiç gibi duruyor. Çok emek vermek lazım Lightning DW ya da Holy 2H buildler güzel iş yapıyor. O yüzden hala kararsızım monk mu DH mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 28 Ağustos 2014; 16:47:09 >
  • İki günlük grift sıralamasını baz alırsanız hem solo hem de grup olarak DH önde.

Ben WD ve monk arasında kararsızım. İki gündür ikisini de deniyorum.
    Monka bir sürü iyileştirme yapılmış olmasına rağmen solo olarak hala zor geldi bana, grup içinse çok gerekli olacak gibi.
    WD ise hem solo hem de grup içinde dps katkısıyla çok faydalı.

Sezon başlama saatinde oyunda olacağım. İsteyen ekleyebilir grup olarak ilerleyebiliriz. radagast#1359

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sa88racada8ra -- 28 Ağustos 2014; 17:08:35 >
  • Herşey en baştan felaket üşendiriyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.