Şimdi Ara

ladder da hangi karakter acacaksiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 aydan fazla olur...(en az 6 ay olur. ama bence daha uzun surer) Gerci bence subat mart gibi yaparlar yeni sezonu. Cunku o tarihte blizzard yeni oyun surmuyor.. diger oyunlarin patch'leride oncesinde cikiyor..(gerci heroes of storm cikis tarihi ve hearthstone patch hakkinda bir haber yayinlanmadi. ) buradaki sezonu insanlari blizzard urunlerini kullanmaya cekmeye yonelik yaparlar diye dusunuyorum. Yani bir oyun yayinlarni 1-2 ay onu kullaniriz.. sonra ondan sogudugumuzda bir digerini acarlar...boyle boyle diablonun sezonunuda sikistirirlar... Tahminim 9 -10 ay surer... Gelecek yil mayis cok guzel bir tarih olur. diablo sezon sifirlamak icin...
  • son 12 dakika.... sezonun acildigini nasil bilecegiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

son 12 dakika.... sezonun acildigini nasil bilecegiz?

karakter açmaya yeni bir seçenek eklenecek
  • Barkside kullanıcısına yanıt
    guncelleme filan olmiyacak yani?
  • quote:

guncelleme filan olmiyacak yani?

güncelleme oldu zati sadece start verilecek diye biliyorum
  • Karakterin yanında yeşil bir yaprak çıkıyor, sıfırdan başlıyon.
  • Başladı bakalım
  • Kingkongor açık bulmuş galiba. Herkes 20 levelken o 42 falandı. Ne yaptıüını çözebilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

Kingkongor açık bulmuş galiba. Herkes 20 levelken o 42 falandı. Ne yaptıüını çözebilen varmı?

Oyunu bıraktım diye ağlıyordu bi ara baktı donate gelmiyor geri döndü tam kıl bir herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Kingkongor açık bulmuş galiba. Herkes 20 levelken o 42 falandı. Ne yaptıüını çözebilen varmı?

Oyunu bıraktım diye ağlıyordu bi ara baktı donate gelmiyor geri döndü tam kıl bir herif.

Aynen gıcığın teki diablo oynarken donate sağlam oluyor . Diğer oyunlarda istediği seyirci kapasitesini yakalayamadı.
  • HC de level 42 de mola vereyim azicik...:D
    act4'teyim...
  • quote:

HC de level 42 de mola vereyim azicik...:D
    act4'teyim...

softcore 50 yaptım 70 olurum sabaha kadar XD
  • beyler konuyla alakasız olacak ama bu sezon leglerini drop olarak mı yani şansa mı kaldı düşürmemiz?yoksa 70 olunca direk gelecek mi?
    kalkan için crus açtım bakalım,belki farklı bi build yakalarız.
  • Barkside kullanıcısına yanıt
    valla hocam partydeki 2 kisiye leoric signet dustu level 20lerde.. suanda 60 oldular ben 46da kaldim... bana anca plan dusuyor...
  • monk açtım inşallah yarı yolda bırakmaz beni.Build olarak cold düşünüyorum
  • Deneme amaçlı WD açtım petleri çıkartınca expert bountyde baya hızlı level alıyor hoşuma gitti WD ile devam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Aynen gıcığın teki diablo oynarken donate sağlam oluyor . Diğer oyunlarda istediği seyirci kapasitesini yakalayamadı.

Aslinda cok kurnaz adam populerligini arttirdi bu sayede ayrica azda olsa diger oyunlardan abonede kazandi isini saglama aldi yine diger oyunlara donecek olursa izleyici kaybi cok olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Level 22 olduk daha,gerçi bu ladder midir nedir 1000 kişi tabelada isim gözükecek diye kastırıyorsa bana boş iş geldi.
  • Millet paragon kasmış bile streamlarda 72 olan var yuh artık nasıl bir işssizliktir bu ya
  • bu conquest zımbırtıları umrumda değil sadece sezona özel itemlerden bir kaç tanesini istiyorum yeni açacağım karakteri önce storydemi kasmam mantıklı olur yoksa direk adventure mı başlasam tavsiyesi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.