Şimdi Ara

ladder da hangi karakter acacaksiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun başından beri en sevdiğim sınıf olan Demon Hunter ile başlayacağım. Hardcore açıp da ölmek ile pek zaman kaybedeceğimi sanmıyorum. Softcore takılırım her zamanki gibi.
  • Dünkü gözlemlerim sonrasında kararımı verdim. İlk season'da wizard oynayacağım. Firebird set çok işe yarar hale gelmiş, tabi vyr set ise işe yaramaz duruma gelmiş.
    DH müthiş durumda şu an, yine de wizard alışmışlığım, hayranlığım ve sıkılmadan oynadığım için ağır bastı.
  • İlk ladder sezonu kaç ay olacak, işten güçten sadece haftasonları oynayabiliyoruz. Ona göre ladder açıp açmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

İlk ladder sezonu kaç ay olacak, işten güçten sadece haftasonları oynayabiliyoruz. Ona göre ladder açıp açmayacağım

Henüz karar vermediklerini, duruma göre bakacaklarını yazıyor 1 blue post:http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/11761876316#2
  • Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    "so we don’t want to give people too much time."
    benim gibi haftasonları oynayabilenler için düşündürücü durum.
  • Şu an DH bir adım önde gibi, daha sonra wiz. wd, ...
  • aksam baslıcaklar eklesın takoz #2852 wizard baslıcam aynı yada benzeri class oynıcaklar ekelsınler ..
  • Beni de sezon için imzamdan ekleyebilirsiniz, Wd açmayı düşünüyorum şu an...
  • birşeyi merak ediyorum, kastığım paragon xpleri de aktarılacak mı sezon bitince ?
  • Saat 8'de miydi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Saat 8'de miydi arkadaşlar?

Avrupa Server'ında saat 22:00'da season başlıyor.
    Umarım server'da sıkıntı olmaz. Dün gece oyundayken masa üstüne döndüm ""authentication problem" var şu an biliyoruz, çözmeye çalışıyoruz" mesajı vardı bnet launcher'da.
  • Bende aksam basliyorum Wd oynuyacagim zaten ilk ciktigi gunden beri HC WD oynuyorum.
    ajmet#2138

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

birşeyi merak ediyorum, kastığım paragon xpleri de aktarılacak mı sezon bitince ?

Aynen, ne var ne yok eklenecek, item, gold, exp, vb.
  • laddere özel eşyaların bir listesi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

birşeyi merak ediyorum, kastığım paragon xpleri de aktarılacak mı sezon bitince ?

Aynen, ne var ne yok eklenecek, item, gold, exp, vb.

peki diyelim ki ilk sezonu bitirdik.İkinci sezona başlıcaz tekrar mı karakter kasmamız gerekecek yoksa atıyorum 70 level olan monkumuzla devam edebilecek miyiz ?
  • SEzonlar kısa olacağını sanmıyorum. En az 6 ay olucaktır. Yoksa itemleri dizemeden yeni sezonu bir anlamı olmaz.
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    ikinci sezonda yine sıfırdan başlıycaz
  • Şimdi sezona yeni karakter açıp başladık,peki hep bu karakterlerlemi oynuyacağız,yani sezon bitene kadar eski karakterlerle oynamak yokmu.
  • Ben kararsiz kaldim ya. Aslinda arcane wizard skilleri cok hosuma gidiyor ama hicbir zaman verimli olmadi fire a gore o yuzden woh kasip melee gibi wizard oynamak istemiyorum.

Crusader cok hantal geliyor bana tarz olarak

Barbarim var luc + earth set ama cok da verim alamiyorum t5 ten itibaren

DH suan leaderboardlarda cok ustun nerflenecek nasilsa

WD ise grift 30 dan sonra pek iyi degilmis forumlarda okuduguma gore

Monk olayina hic giresim yok zaten.

Hicbir karakterden pek memnum degilim goruldugu uzere ama wizard veya dh acarim diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Şimdi sezona yeni karakter açıp başladık,peki hep bu karakterlerlemi oynuyacağız,yani sezon bitene kadar eski karakterlerle oynamak yokmu.

İstediğinle oynayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.