Şimdi Ara

LAFERRARİ İSTANBUL'DA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Porsche caymana 1.6 2.0 motor koyma ihtimali haberinden sonra bu haber geldi bunyeme :)

Oyle uyopik ferrari hayallerim yok. 360modena yada f430 yeter bana. Canım sıkılır istanbul-edirne-istanbul , istanbuk-ankara')-istanbul yaparim ara sira ama obada gucumuz yetmez. Git gel en az 4 depo benzin yakarsin yedigin radarlar caba. Keske arabayi satin alinca hersey bitse. Cekerdim altina bi 360 yada 430. Namussuzun zaten vergisi bi araba parasi.

Aslinda devlet baba vergiyi luks otomobil sahiplerinden almali sadece. Onlarda o g.t de var o parada. Bizim arabalarin vergisini ordan amorti ederler. Arabanin ciplak fiyat 1.4m dolar vergili hali 3.5dolar arada 2m dolar var dolari 3liradan saysak 6 milyon lira. Ornegin 100bin liradan passati ele alalim 6milyona 60 tane passat alinir bunlarin otv si %45den 3milyonun altinda. Bi laferrari vergisi 120 tane passat vergisine denk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delikanlı derken? Yaşım 31,benden büyüksün ki bana böyle bir şekil hitap etme gereği duydun?

Gestapo SS rumuzlu kişi RAM'S otonun sahibi Mert,2006 üyesi idik arkadaşımdır ve halende arkadaşım,tartışma sonucu onun hesabı benimkinden önce kapatıldı.

Eski rumuzumdan çekinecek bir şeyim olsa idi 'Bujinkan' rumuzunu değiştirip eski rumuza geri dönmezdim,buradan yazdığım çizdiğim otomobil konusu hakkında senin gibi fason bilgileri değil de realite bilgileri olan 2-3 eş dost; 'eski nickle niye geri dönmedin,tanıyamadık vs' ithafen eski rumuzu geri aldım.

Bu zamana kadar söylediklerimin her daim arkasındayım onun içinde istediğin kadar geçmişe dönük mesajlarımı aratabilirsin,hoş senin gibi sağdan soldan,google'dan,blog sayfalarından otomobil incelemerinden otomobil bilgi sahibi değil,sahip olduğum otomobil bilgileri bire bir deneyimim olduğu ve tecrübe ettiğim bilgilerdir.

Böyle mesnetsiz,aciz ve kifayetsiz kıvırmalara gireceksen,her zaman her yerde ve her platform da benden ağzının payını alırsın,ömrü hayatında herhangi bir ferrari kokpitine bile oturduğunu sanmıyorum onu bırak herhangi bir ferrari'nin kontağını çevirip 1km yol bile aldığını sanmam veyahut bir ferrari'nin içine oturup min. 30 dk bile kaldığını,incelediğini de sanmam.

Senin ki kıssadan hisse bir ferrari fenomenliği,işin kötü,dandik ve aciz tarafı ise fenomeni olduğun araç hakkında ki deneyim ve tecrübelerin sadece blog,google ve sağdan soldan yapılmış incelemelerden ibaret.

The Vision Bell olsun Toynak Ankara olsun (toygun_ank) şimdilik aklıma gelen bu sitenin bilakis otomobil bölümünün ağır çobanlarından,biri aynı senin gibi sağda solda okuduğu,izlediği makale,döküman ve videolardan otomobil uzmanı (sözde) diğeri ise aşağı yukarı 20 senelik bir hurda ile tyco-tenkate mekaniker triplerinde.

Burada ki bir çok adamın kumaşını,kalitesini ve bilgi-birikim,deneyimini bilirim, 2003 hesabımı kaybettim ve 2006 hesabım tartışmadan kapatıldı,bakalım 2003 olanı bulmaya çalışıyorum neyse konuya dönelim,the vision bell olsun ve ona benzer bir kaç üye olsun mert ile birlikte hak ettiğinden ötürü hakaret edince 10 senelik hesaplarımız kapatıldı,yine renk olsun diye sadece ben geldim,1-2 yazıp çiziyorum..

Kıssadan hisse ezikliğin alemi yok,benim bilgilerim realite,sağdan soldan okuduğum topladığım bilgiler değil,aramızda ki en büyük farkta bu ki tanıyan 2-3 de eş dost vardır sitede ki otomobil konusunda da ağırlığı olan insanlardır kendilerini referans olarak göstermiyorum ki istersen sana onlarca soyut-somut referans gösterebilirim,fakat sende de the vision bell ve türevleri gibi utanacak bir yüz olmadığından bir şey ifade edeceğini sanmam.

Benim için bu hesabında kapatılması hiç bir şey ifade etmez,yine gelir yine bozulacakları bozar yürür giderim,benden sana bir tavsiye;bu denli blog ve döküman okuyacağına git birere bir test et,deneyim sun ki (sana da kim ferrari-maserati-lamborghini test etmek için verecekse:) ) birebir canlı kanlı test ettiğin ferrari'ler hakkında konuş,yaz :)

Bu ukalalığına karşılık yine sana bir güzellğim olabilir,mert de 1-2 tane ferrari var,yanlış hatırlamıyorsam biri 458 diğer 430 son zamanlarda da 1 tane LP560 aldı,test etmen için sana bir randevu verebiliriz,ben ciddiyim ne zaman hazır hissediyorsan kendini paşa paşa gelebilirsin,ama çektiğin video da 'Super Santorelli'den de özür dilerim mesajını da ileteceksin,incelemeni de siteye koyacaksın,ne galerinin ne bizlerin reklamını yapmana gerek yok,yaptığın terbiyesizliği yut yeter..

Keza birebir canlı-kanlı bildiğin konulara kafa yor,tartış ve deneyim sun,yazılımcı isen pc bileşenlerini,network uzmanı isen ağa bileşenleri tarafından bayrak salla,gelip buraya mesleğin ile pek alakası olmayan işlere yorum yapıp,bilen eden insanlara da ayar vermeye çalışma.

İtalyanlar hakkında cidden dişe tırnağa dokunulacak bilgilerin olsa eyvallah,dinleyeyim fakat yazdıklarının bir çoğu 'copy-paste' ve bir çoğuda sağdan soldan ezberlenmiş bilgiler,hiç biri bir ferrari sahibinin ağzından çıkacak kelime ve cümleler değil olmadığı gibi bir ferrari deneyimi olmuş birinin de aktardığı şeyler değil,sadece fenomenlik,özentilik ve bilgi karmaşalığı..

Son olarakta sen ve senin gibi söz de çok bilmiş ukalalar,okudukları ve izledikleri döküman-belge ve videolar üzerinden kendini geliştiren sözde otomobil uzmanları yüzünden bu siteden bilakis otomobil bölümünden ciddi otomobil kullanıcı adamları soğuttunuz ve zaten otomobil kısmı da konu dışı gibi ve senin gibi 'ağır troller' ile dolu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Santorelli -- 9 Ocak 2016; 5:17:15 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.