499 LaFerrari'den taneden bir tanesi artık İstanbul'da. LaFerrari'ye sahip olmak için halihazırda beş tane daha atınız ve üzerine 1.400.000 $ verecek kapasiteniz olması lazım ( yurtdışı fiyatı )...
Kusura bakmayın, foruma fotoğraf yükleme sorunu hala devam ettiğinden, kendi çektiğim fotoğrafları yükleyemiyorum.
Babama sira al dedim araba kullaniyormus 5 dakikaya alicam dedi .
Sira aldi 500. Sira 499 tane uretiyoruz diye donus yaptilar .
Foruma fotoğraf yüklemede sıkıntı mı var ? Daha dün bir çok foto yukledim o yuzden soruyorum.
Ben, hem telefondan hem de tabletten yüklerken, son bir aydır sorun yaşıyorum. Ya bir tane zor yüklüyor yada hiç yüklemiyor. Zaten bir seferde üç resim hakkı var, yükleyeceğim diye uğraşmaktan yoruldum artık.
Aaa bugün gördüm yahu bu aracı tam orada .Ama LaFerrari' mi değil mi diye anlamaya çalışırken arkamda kaldı.Dedim değildir herhalde alan yoktur burada diye.Meğer oymuş.
quote:
Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı
Aaa bugün gördüm yahu bu aracı tam orada .Ama LaFerrari' mi değil mi diye anlamaya çalışırken arkamda kaldı.Dedim değildir herhalde alan yoktur burada diye.Meğer oymuş.
la ferrari değil mi bu
quote:
Orijinalden alıntı: JanKlod
la ferrari değil mi bu
Alıntıları Göster
3.100.000 euro'ya bi aventador bir gtr37 skyline bir de 911 turbo s alırım arta kalan para ile skyline full nismo yapar 911'e de full ruf yaparım,aventador'a da komple capristo egzoz taktır bi ona bi ona ver allahım ver..
Bu araç durduğu yerde 2 lira yakarmı acaba 😞
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-53C37E784
Bu araç durduğu yerde 2 lira yakarmı acaba 😞
ülkemizde 2 adet var diye biliyorum
enver çevik ve vural ak da
Adam 3 milyon euroluk arabayı böyle bir trafiğe sokuyor. İnsan evladının (!) teki yardırıcak duramayacak vurucak. Yazık günah. Parayı kolay kazanıyorlar herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
Adam 3 milyon euroluk arabayı böyle bir trafiğe sokuyor. İnsan evladının (!) teki yardırıcak duramayacak vurucak. Yazık günah. Parayı kolay kazanıyorlar herhalde.
Bende gelsede alsam diye bekliyodum iyi oldu.
Biraz eski bir konu ama yine de canlı görmek güzel olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: shintai
Biraz eski bir konu ama yine de canlı görmek güzel olurdu.
La Ferrari deyince aklıma Bim geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: groll
La Ferrari deyince aklıma Bim geliyor.
Alıntıları Göster
Onu alacağıma 1.7 Corsa alır Chip yaptırırım.Kalan parayı da yerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Yellow Claw
Onu alacağıma 1.7 Corsa alır Chip yaptırırım.Kalan parayı da yerim.
Alıntıları Göster
Vapur mübarek gürül gürül.
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ulan adam tırdan ındırırken hatta yola cıkarken bıle ben heycanlandım