Bilgisayar yeni aldım 2 3 ay olmadı internetim smile adsl 1mb hız 6 gb kota.her neyse cs 1.6 online olarak cok rahat oynuyordum ne kasma ne lag.bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım ve yeniden internetten cs 1.6 setup indirip yukledim ancak oyle bir calısıyorki oyun arada kasıyor ping 500 600 cıkıyor donuyor.anlamadım bi turlu yapamadım cozum bulamadım internetim de msn filan bi sorun yok.acaba setup ta bir hata olabilirmi ?
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Güncelleştirmeleri kapa Modem kablosuz ve şifresiz ise biri bağlanmış olabilir.
Anti virüs update yapabilir. Güncelleştirmeleri kapa. Modemine birsii bağlanmış olabilir Nette sorun olabilir.
Başka setupla denemende fayda var fakat ondan önce, işlemcin AMD ise Dual Core Optimizer var XP için onu yükle dene bi
Ya da indirdiğin setupda virüs vardı, trojan download ediyor.
benim arkadaşım da aynı setup indirdi bi sorun yok.modemim şifreli.ancak kotamı fazla aştım ondan dolayı internet yavaşlaması olurmu ? sınırsızlarda oluyor sanırsam 1mb hız 6kota lı kullanıyorum şu an 9gb kota olmuş etkisi olabilirmi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Şşş^^
benim arkadaşım da aynı setup indirdi bi sorun yok.modemim şifreli.ancak kotamı fazla aştım ondan dolayı internet yavaşlaması olurmu ? sınırsızlarda oluyor sanırsam 1mb hız 6kota lı kullanıyorum şu an 9gb kota olmuş etkisi olabilirmi acaba
8mb de hız düşümü oluyo 1mb de olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme