Şimdi Ara

LAGUNA GT VS SUBARU IMPREZA STİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
10.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

renault bu ülkenin yıllarca iliğini sömürmüştür;
    -bir ayna bir f,rmaya ne kadar kazanç saglar
    -devir göstergeleri olmayan araçlar
    -yıllar sonra gelen elektirikli ön camlar
    -ilgisiz ve pahalı(?)yetkili servisler
    hiç kimse demesin servisi ucuz,yedek parcası ucuz diye
    bu kadar cok bulunan parcaların emsallerinden düşük olması
    zaten gerekir ama degil.
    vw,renaultun cok satması öncelikle ülkemizde paranın zor kazanılması ile
    ilgilidir çogunluk 30-40bin verip kaliteli bir koreli,japon,fransız c sınıfı almaktansa
    10bin daha fazla verip golfe yönelir.
    Bilir ki istediği zaman Golf ederinden fazlasına satılır.
    Renault benim ssanyong'dan kalitelidir,
    korelilerden öndedir,(iç mekan olarak)diğer
    fransızlarla yarısır japonlarla çekişir belki ama
    motor olarak hiç bir japon firmasından önde degildir.
    Vw'ne gelince Doğuş grubunun markayı prestijleştirme çabaları
    olmasa eminim satısları daha da artar..
    Son olarak Skoda Octavia C sınıfından fazla bir araçtır hafife alınmasın.

Hocam bravo, hislerime tercüman olmuşsunuz. Renault'u savunmuyorum diyorum ama anlatamıyorum insanlara. Ben renault'un çok satmasının nedenini temelsiz iddialara bağlayanlara yanlışlarını anlatmaya çalışıyorum. Tutturmuşlar "Renault'un yedek parçası ve servisi ucuz" diye, ordan devam ediyorlar. ben de bunun böyle olmadığını ve Renault'un bu konularda pahalı bir marka olduğunu, çok satmasının nedeninin bu olmadığını açıklamaya çalışıyorum. Dizel motorlar hariç Japonların motor yapmak konusunda Renault'dan iyi olduğu zaten doğrudur ve 0 km bir araç alacak olsam pek çok renault modelinin yüzüne bile bakmam. Megane'ı ciddi alınabilir bir araç olarak görüyorum Renault'da. Bir de fiyat avantajı nedeniyle belki Latitude modeline bakarım. Ama bir anda renocu oluyoruz cahil oluyoruz falan, filan.

sana renocu diye hakaret anlamında söyleyen olmadı bir önceki sayfada ne yazdıklarını okumnızı tavsiye ederim renoyu savunmanız bariz heleki cahil kelimesini asla kullanılmadı sana bir kaç mesaj atmış bulunduysak 1.6 meganın imprezadan daha kaliteli olduğunu söylediğin mesajdır ve benzerleri hiç bir megan ile altaki araçların yaptığını yapmanız imkansız düz yolda dökülen araçları bir subaru kıyası yaptığınız için yazmış olduğumuz mesajdır

http://www.youtube.com/watch?v=QqBzPe6jSoI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=mvMuZ5Che90&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7xMBWGbl22I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JFtetegadyU&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 13 Mart 2011; 19:17:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oner35
    düz yolda dökülen araçları bir subaru kıyası yaptığınız için yazmış olduğumuz mesajdır

İşte bu tarz saçma iddialar yüzündendir yazdıklarım.

@oner35

Her mesajınızda benden alınıtı yapmanıza gerek yok. Sizi kastederek yazdığım bir mesaj da yok, genel konuşuyorum.
  • quote:

quote:

düz yolda dökülen araçları bir subaru kıyası yaptığınız için yazmış olduğumuz mesajdır

İşte bu tarz saçma iddialar yüzündendir yazdıklarım.

@oner35

Her mesajınızda benden alınıtı yapmanıza gerek yok. Sizi kastederek yazdığım bir mesaj da yok, genel konuşuyorum.

ok size renocu diye ben hitap ettim o yüzden alıntı yaptım maksat renoya bindiğiniz için karalamak değil ... kızdığın için yazdıysan sorun yok impo ile meganın kalitesini ........genel konuşuyor olduğunuz hiç sorun kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 13 Mart 2011; 19:40:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

denizkubi neden bu kadar tepkilisin ?

neden korkuyorsun ?

acsana topigi gorelim forum hangisini tercih ediyor

megan mi golf mu

fluans mi octavia mi

laguna mi passat mi diye sorsana ogretsinler sana iyi olani at gozluklerini atmani saglasinlar

satis adedine gore bir arac iyi olmaz adama gulerler

hadi madem renona o kadar cok guveniyorsun forum son sozu soylesin

Bekliyorum

www.lagunaciyiz.biz

İch bin ein Parisienne

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

renault bu ülkenin yıllarca iliğini sömürmüştür;
    -bir ayna bir f,rmaya ne kadar kazanç saglar
    -devir göstergeleri olmayan araçlar
    -yıllar sonra gelen elektirikli ön camlar
    -ilgisiz ve pahalı(?)yetkili servisler
    hiç kimse demesin servisi ucuz,yedek parcası ucuz diye
    bu kadar cok bulunan parcaların emsallerinden düşük olması
    zaten gerekir ama degil.
    vw,renaultun cok satması öncelikle ülkemizde paranın zor kazanılması ile
    ilgilidir çogunluk 30-40bin verip kaliteli bir koreli,japon,fransız c sınıfı almaktansa
    10bin daha fazla verip golfe yönelir.
    Bilir ki istediği zaman Golf ederinden fazlasına satılır.
    Renault benim ssanyong'dan kalitelidir,
    korelilerden öndedir,(iç mekan olarak)diğer
    fransızlarla yarısır japonlarla çekişir belki ama
    motor olarak hiç bir japon firmasından önde degildir.
    Vw'ne gelince Doğuş grubunun markayı prestijleştirme çabaları
    olmasa eminim satısları daha da artar..
    Son olarak Skoda Octavia C sınıfından fazla bir araçtır hafife alınmasın.

Hocam bravo, hislerime tercüman olmuşsunuz. Renault'u savunmuyorum diyorum ama anlatamıyorum insanlara. Ben renault'un çok satmasının nedenini temelsiz iddialara bağlayanlara yanlışlarını anlatmaya çalışıyorum. Tutturmuşlar "Renault'un yedek parçası ve servisi ucuz" diye, ordan devam ediyorlar. ben de bunun böyle olmadığını ve Renault'un bu konularda pahalı bir marka olduğunu, çok satmasının nedeninin bu olmadığını açıklamaya çalışıyorum. Dizel motorlar hariç Japonların motor yapmak konusunda Renault'dan iyi olduğu zaten doğrudur ve 0 km bir araç alacak olsam pek çok renault modelinin yüzüne bile bakmam. Megane'ı ciddi alınabilir bir araç olarak görüyorum Renault'da. Bir de fiyat avantajı nedeniyle belki Latitude modeline bakarım. Ama bir anda renocu oluyoruz cahil oluyoruz falan, filan.

sana renocu diye hakaret anlamında söyleyen olmadı bir önceki sayfada ne yazdıklarını okumnızı tavsiye ederim renoyu savunmanız bariz heleki cahil kelimesini asla kullanılmadı sana bir kaç mesaj atmış bulunduysak 1.6 meganın imprezadan daha kaliteli olduğunu söylediğin mesajdır ve benzerleri hiç bir megan ile altaki araçların yaptığını yapmanız imkansız düz yolda dökülen araçları bir subaru kıyası yaptığınız için yazmış olduğumuz mesajdır

http://www.youtube.com/watch?v=QqBzPe6jSoI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=mvMuZ5Che90&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7xMBWGbl22I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JFtetegadyU&feature=related

Düz yolda dökülen mi?
    ya kardeşim ne saçmalıyorsun sen ???
    senin araban dökülmüyorda niye satamıyor o zaman daha doğru düzgün bir marka bile değilsin ki Renault ile aşık atmaya çalışıyorsun...!
    Karşında otomotiv anlayışına yön veren,otomobil üretmeyi kültür haline getirmiş dünyanın en eski otomotiv kuruluşu var...Düz yolda dökülüyormuş..bunu ciddiye alıp cevap yazıyorum da neyse şimdi.
    Kusura bakmayın da japon motorlarının renault motorlarından dayanıklı olduğuna bile ben asla katılmıyorum.Japon motorları elbette ki sağlamdır ama karşısındaki rakip renault olunca bunun pek bir anlamı kalmıyor.
    Yani başka modellere karşı sağlam olabilir evet ama renaulttan sağlam olduğuna ben inanmıyorumÇÜNKÜ RENAULT ALANLAR BAŞARILI MOTOR VE MEKANİK İÇİN ALIYORLAR.Renault motoru ile beğenilmeyen nokta nedir ?
    Conta mı yakıyor? sibop mu patlatıyor? çok mmu yakıyor?sorun mu çıkarıyor? hararet mi yapıypor?performansı yetersiz mi geliyor?DCI kötü bir motor mu?millet 1600 CC ile 105 hp lerde sürünürken Renault 130 HP motor yapıyor?motorun 1000000 km gitmesi değil o 1000000 giderken neler yaptığı nasıl gittiği önemli bilmem anlatabildimmi ?Renault motorunun bir japondan kötü olduğunu da nerden çıkardınız yahu ??
    Alman araçları iç dizayn ve dış tasarım olarak renaulttan üstündü hepsi ama hepsi o...belli başlı markalar dışında hiçbiri, bir renault kadar sağlam motor ve makniğe sahip değildir.Bunu yıllar yollar gösterecek şimdiye kadar gösterdiği gibi laf boş icraat lazım icraat Ben renaultçuyum kardeşim...cam otomatiği olmayan arabaya 40 bin lira isterler ona bişey yok ,boşlıne 60 bine satarlar onlara bişey yok renolara saldırın yok öyle kardeşim.
    var mı 85 model bir japon ortalıkta görebiliyormusun...ama aç kafanı gömdüğün kumdan dışarı ortalık 85-90 model renault kaynıyor 85 li 90 lı yıllarda ben hatırlıyorum bisürü audi vardı ortalıkta nerde şimdi onlar?
    Bisürü var yahu sokaklar 90 model toros,broadway,flash larla kaynıyor ..ve üstelik pek çoğu aradan 25-30-40 yıl geçmesine rağmen daha yepyeni...Her türlü işkenceye yol ve dağ koşullarına maruz kalmasına rağmen daha ilk günkü gibi tazeliğini koruyan broadway flash çok var piyasada yok mu ???
    ama sadece bunlar var o yıllardan kalan.......... eeeee nerde diğerleri yahu nerdeeeeee?????nerde o yıllarda bisürü gördüğümüz opeller audiler kadet ler toyotalar ford lar ford taunuslar mazdalar hondalar hatta BMW lerrr nerdeee ???cevap verirmisin kardeş nerde bu arabalar ???sadece renault mu vardı ki 80 li 90 lı yıllarda sadece onları görüyoruz ???

Renault hızla büyümektedir 2008 den itibaren başlattığı çalışmalar ile bugünkü konumu çok farklıdır.Hiçbir japon aracı Renault ile mücadele edemez edemeyecek ahanda buraya yazdım göreceksiniz bakın görün...
    VW nin zaten bu anlayışla çokl fazla gideceğini zannetmiyorumn diğer firmalar da artık kaliteli, işç,ilik ve malzemeye dayaynan araçlar üretiyor tyani kendisi ile aynı taktiği kullanan araçlar çoğaldı ama hala vw ler fahiş fiyat bence fazla dayanamazlar...Japonların da bir renault kadar ekonomik olma durumları maalesef yok o yüzden piyasa hızla renaulta doğru kayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 13 Mart 2011; 20:00:04 >

• Doktor kendi haline bırakın dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

denizkubi neden bu kadar tepkilisin ?

neden korkuyorsun ?

acsana topigi gorelim forum hangisini tercih ediyor

megan mi golf mu

fluans mi octavia mi

laguna mi passat mi diye sorsana ogretsinler sana iyi olani at gozluklerini atmani saglasinlar

satis adedine gore bir arac iyi olmaz adama gulerler

hadi madem renona o kadar cok guveniyorsun forum son sozu soylesin

Bekliyorum

www.lagunaciyiz.biz

İch bin ein Parisienne

das is nicht richtig

wir sind alle DENİZKUBİ

• Neyse konu nerelere kaydı gitti
    ,ne zaman ki renaultun başarısı vs. olan bir konu olduğunda olduğu gibi

konu yol tutuş ve ivmelenme ile alakalı olacak ki (Motor performansı) Laguna GT nin herkesin efsane bildiği STI dan iyi çıkması çok normal bir sonuç çünkü firmanın yıllardır başarı ile mücadele ettiği Formüla 1 deneyimlerini araçların motor ve yol tutuşlarına uyguladıklarını biliyoruz
    Otomobil teknolojilerinin zirvesi ve vitrrini olan F1 de de zaten son bir kaç yıldır Renault özellikle motor ve yol tutuş olarak rakiplerinden (Ferrari,Mercedes,BMW )oldukça daha iyi bir yerde ..zaten son 3-4 yıldır da Renault Formüla 1 e ambargo koymuş durumda.

yarışlar 28 martta Avusturya yarışı ile başlayacak bekleyip göreceğiz

Bu sene yine Formüla 1 i Renault motorlarının rakipsiz en dayanıklı motor olmalarından dolayı
    Ya Lotus Renault
    Ya GP Renault
    Ya Redbull Renault
    Ya da Renaultun kendiisi kazanacaktır.
    Çünkü Renault motor dayanıklılığı olarak ferrariden ve mercedesten baya iyi Belki Ferraride Alonso biraz performans arttıracaktır ama sonuçta iş yine motorda bitiyor...
    motor olarak da renaultun açık gerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 13 Mart 2011; 20:17:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Neyse konu nerelere kaydı gitti
    ,ne zaman ki renaultun başarısı vs. olan bir konu olduğunda olduğu gibi

konu yol tutuş ve ivmelenme ile alakalı olacak ki (Motor performansı) Laguna GT nin herkesin efsane bildiği STI dan iyi çıkması çok normal bir sonuç çünkü firmanın yıllardır başarı ile mücadele ettiği Formüla 1 deneyimlerini araçların motor ve yol tutuşlarına uyguladıklarını biliyoruz
    Otomobil teknolojilerinin zirvesi ve vitrrini olan F1 de de zaten son bir kaç yıldır Renault özellikle motor ve yol tutuş olarak rakiplerinden (Ferrari,Mercedes,BMW )oldukça daha iyi bir yerde

BU sene yarışlar 28 martta Avusturya yarışı ile başlayacak

Bu sene yine Formüla 1 i Renault motorlarının rakipsiz en dayanıklı motor olmalarından dolayı

Ya Lotus Renault
    Ya GP Renault
    Ya Redbull Renault
    Ya da Renaultun kendiisi kazanacaktır.

Çünkü Renault motor dayanıklılığı olarak ferrariden ve mercedesten baya iyi Belki Alonso biraz performans arttıracaktır ama sonuçta iş y6ine motorda bitiyor ...Ferrari motor olarak da renaultun açık açık gerisinde.

sizin formullar fluance gibi hala 8 valf mi? :D

BAKTA GÖZÜN İVMELENME GÖRSÜN

http://www.youtube.com/watch?v=CBiwTr558IE

http://www.youtube.com/watch?v=hVSyt3CWkiE&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 13 Mart 2011; 20:27:01 >

• babamın ilk aracı 91mi93 mü ne model torostu,
    sonra Doganslx,
    R19 ve son olarak 2004yılında2003model
    eski kasa megane aldı..
    Şuan babam 55yasında son iki yıldır bazı özel sebeblerden
    dolayı kullanamıyor arabayı;neolur neolmaz diye satmıyor
    aldıgında 45.000km idi şimdi75.000km.
    Ancak ben memlekete gittiğimde yıkamaya ve servislere götürüyorum.
    yolda giderken dökülen Renault görmedim ama
    durdugu yerde dökülen megane gördüm
    Aracın orjinalinde deri olan direksiyon erimeye basladı resmen,
    iki üç ayda bir memlekete gidince motor hiçbirinde ilk marşda
    çalışmıyor,koltuklar eski formunu kaybetmiş son iki yılda..
    Şunu anladım Renault kullanmayınca daha çok sorun çıkarıyor.
    Aynı model(2003)vw.bora aracımı babamdan üç yıl sonra aldım
    satarken hala ilk günki gibiydi.
    Renaultun tek avantajı;
    Babam2004de22bine aldı,gecen gün arabayı bilen biri 18000
    verdi,babam 19binden aşagıya inmedi.
    içim gittiyıl 2011olmuş 8yıllık c-sınıfı araca 18bin veriyorlar
    ve satmıyor babam

• denizkubi'nin gaflarını ve yazsam roman olur abi

yok böyle birşey

birkaç örnek vereyim

1)Otomobil kültürünüz sadece mahallenizle kısıtlı kalmasın açın yabancı otomobil programlarını okuyun yabancı dergileri heryerde Passat C sınıfı Laguna E sınıfıdır

2)bmw 5.20 d sahibi komşum var malzeme kalitesi lagunanın yanında solda sıfır kalıyor motorda laguna üstün daha hızlı gidiyor konforda zaten en iyisi kalite desen yine laguna güvenlik desen laguna

3)Laguna'nın tasarımına hayran olan pek çok kişi var aynı şekilde sevmeyen de çok kişi var bence de daha güzel bir tasarımı olabilirdi.Bunların dışında Laguna III sahip olduğu sürüş özellikleri donanımı konforu ile gerçek bir D sınıfıdır.Eleştirecek bir yanı yoktur günümüz teknolojisine göre bu arabanın eksik bir tarafı yoktur yani dört dörtlük konforlu ,rahat ,performanslı,kabin içi sessizliği malzeme kalitesi kokpit tasarımı,yol görüş açısı koltuk oturma pozisyonu ve donanımı ile muhteşemm bir arabadır.
    Ufak ayrıntılar burada çok önemli mesela passatta da koltuk direksiyon var lagunada da var ama lagunanın koltuğu başka işte bunu oraya oturmadan anlayamazsınız.Mesela en basit örnek düz bir direksiyon simidi yerine çift kavramalı ve ergonomik deri direksiyon simidi var bu gibi yani özellikle Panaromik Cam Tavanlı Exesutıve Donanımlı 1.5 DCI Laguna sürücüsüne çok farklı zevkler yaşatacak çok güzel bir arabadır.TSI 'ında dizelin tork keyfini verebileceğini zannetmiyorum

4)Tamam oldu da bitti maaşlahh ben e serisi ile lag kıyaslayan biriyim onun için ne desek ne yazsakj boş deil mi?
    Almanyanın best of markası en iyi elamanları mercedes için frans. renault için çalışıyor demiştim ve ayrıca da bu bahsettiklerim eski RXT 140 HP olanlşardı evet o araçlar gerçekten o yılların en iyi arabasıydı.
    bknz:1997 Renault Laguna RXT 2.0 140 hp.

5)emin ol lagunanın da latitude'nin de passat denen arabadan üstün yanları var, en azından 2 yıldır kullandığım için lagunadan çok eminim. passatın da bazı üstünlükleri olabilir ancak benim lagunaya verdiğim parayla (52000) alacağın passatın yüzüne bile bakılmaz emin ol. ne donanım olarak ne iç tararım olarak ne yol tutuş olarak lagunaya yaklaşamaz. dizel olmasını ve aynı paraya satılan passtın 1.6 benzinli motorunun neredeyse yarısı kadar yakmasını da katmıyorum. passattan aynı özellikleri beklemen için dersen 20 milyar daha fazla verirsin.
    2.0 latitude 91500 etmez demişsin bu konuda çok haklısın ama zaten türkiyedeki 2.0 araçların hiçbirisi kendi parasını etmez çünkü o paranın yarısı motor hacmi vergisine gidiyor bu nedenle karşılaştırmalarda 1600 cc ve altı arabaların fiyatlarını karşılaştırıyoruz...
    lafın özü bu devirde bırakın artık şu marka fanatikliğini... yemin ederim benim kadar marka olarak vw,audi hayranı birisi yoktu ve hiçbir zaman renault alacağım aklıma gelmezdi. ama 1 yıl boyunca bütün arabaların herşeyini karşılaştırıp araştırdım ve gördüm ki marka felan olayı kalmamış.. adamlar yapıyor.. lagunadan 2 yıldır o kadar memnunum anlatamam, ne en ufak ses, ne arıza, ne problem.. üstelik fiyatına göre inanılmaz bol donanım, sunroof, dizel, yol tutuş daha neler neler...aaba dizel ama içerden anlamak mümkün değil, ses yok. renault türkiyeye hiçbir zaman d segment araba getirmeyecek demişsin ama amin ol d segmentinin en iyi arabalarından bazılarını renault satıyor...

latitude alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyorum.. eminim çok memnun kalacaklar...

Bu düşüncelere katılmamak mümkün mü?

6) v.b. daha onlarcası var

tipik reno fanatiği adam reno'yu putlaştırmış lagunayı E sınıfı yapmış zamanın en iyi arabası laguna

sınıfının en iyi arabası laguna

Allah akıl fikir versin diyorum bana bulantı geldi kusucam

• quote:

denizkubi'nin gaflarını ve yazsam roman olur abi

yok böyle birşey

birkaç örnek vereyim

1)Otomobil kültürünüz sadece mahallenizle kısıtlı kalmasın açın yabancı otomobil programlarını okuyun yabancı dergileri heryerde Passat C sınıfı Laguna E sınıfıdır

2)bmw 5.20 d sahibi komşum var malzeme kalitesi lagunanın yanında solda sıfır kalıyor motorda laguna üstün daha hızlı gidiyor konforda zaten en iyisi kalite desen yine laguna güvenlik desen laguna

3)Laguna'nın tasarımına hayran olan pek çok kişi var aynı şekilde sevmeyen de çok kişi var bence de daha güzel bir tasarımı olabilirdi.Bunların dışında Laguna III sahip olduğu sürüş özellikleri donanımı konforu ile gerçek bir D sınıfıdır.Eleştirecek bir yanı yoktur günümüz teknolojisine göre bu arabanın eksik bir tarafı yoktur yani dört dörtlük konforlu ,rahat ,performanslı,kabin içi sessizliği malzeme kalitesi kokpit tasarımı,yol görüş açısı koltuk oturma pozisyonu ve donanımı ile muhteşemm bir arabadır.
    Ufak ayrıntılar burada çok önemli mesela passatta da koltuk direksiyon var lagunada da var ama lagunanın koltuğu başka işte bunu oraya oturmadan anlayamazsınız.Mesela en basit örnek düz bir direksiyon simidi yerine çift kavramalı ve ergonomik deri direksiyon simidi var bu gibi yani özellikle Panaromik Cam Tavanlı Exesutıve Donanımlı 1.5 DCI Laguna sürücüsüne çok farklı zevkler yaşatacak çok güzel bir arabadır.TSI 'ında dizelin tork keyfini verebileceğini zannetmiyorum

4)Tamam oldu da bitti maaşlahh ben e serisi ile lag kıyaslayan biriyim onun için ne desek ne yazsakj boş deil mi?
    Almanyanın best of markası en iyi elamanları mercedes için frans. renault için çalışıyor demiştim ve ayrıca da bu bahsettiklerim eski RXT 140 HP olanlşardı evet o araçlar gerçekten o yılların en iyi arabasıydı.
    bknz:1997 Renault Laguna RXT 2.0 140 hp.

5)emin ol lagunanın da latitude'nin de passat denen arabadan üstün yanları var, en azından 2 yıldır kullandığım için lagunadan çok eminim. passatın da bazı üstünlükleri olabilir ancak benim lagunaya verdiğim parayla (52000) alacağın passatın yüzüne bile bakılmaz emin ol. ne donanım olarak ne iç tararım olarak ne yol tutuş olarak lagunaya yaklaşamaz. dizel olmasını ve aynı paraya satılan passtın 1.6 benzinli motorunun neredeyse yarısı kadar yakmasını da katmıyorum. passattan aynı özellikleri beklemen için dersen 20 milyar daha fazla verirsin.
    2.0 latitude 91500 etmez demişsin bu konuda çok haklısın ama zaten türkiyedeki 2.0 araçların hiçbirisi kendi parasını etmez çünkü o paranın yarısı motor hacmi vergisine gidiyor bu nedenle karşılaştırmalarda 1600 cc ve altı arabaların fiyatlarını karşılaştırıyoruz...
    lafın özü bu devirde bırakın artık şu marka fanatikliğini... yemin ederim benim kadar marka olarak vw,audi hayranı birisi yoktu ve hiçbir zaman renault alacağım aklıma gelmezdi. ama 1 yıl boyunca bütün arabaların herşeyini karşılaştırıp araştırdım ve gördüm ki marka felan olayı kalmamış.. adamlar yapıyor.. lagunadan 2 yıldır o kadar memnunum anlatamam, ne en ufak ses, ne arıza, ne problem.. üstelik fiyatına göre inanılmaz bol donanım, sunroof, dizel, yol tutuş daha neler neler...aaba dizel ama içerden anlamak mümkün değil, ses yok. renault türkiyeye hiçbir zaman d segment araba getirmeyecek demişsin ama amin ol d segmentinin en iyi arabalarından bazılarını renault satıyor...

latitude alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyorum.. eminim çok memnun kalacaklar...

Bu düşüncelere katılmamak mümkün mü?

6) v.b. daha onlarcası var

tipik reno fanatiği adam reno'yu putlaştırmış lagunayı E sınıfı yapmış zamanın en iyi arabası laguna

sınıfının en iyi arabası laguna

Allah akıl fikir versin diyorum bana bulantı geldi kusucam

Atma doktor boldan boldan sallamakta üzerine yok zaten ..EE noluyormuş yani bunmları yazınca yanlış mı geldi sana doktor efendi...hepsinin arkasındayım bu arada yazdıklarım baya bir yer ediniyormuş .ama yine de bilesin ki bunlar benim fikirlerim değişlller bunları o zaman da belirtmiştim bunların çoğu benim de katıuldığım başka forumlardan veya forumumuzdan arkadaşların görüşleridir.

EDİT:Bu arada ne yazarsan yaz cevap vermicem doktor efendi...Zira her zamanki kullndığın taktik olan sıkışınca ''çarpıtma'' ya başladın yine...Bunu her zaman yaptığını biliyorum. belki arkadaşlar bilmiyordur da
    Bakın değerli forum ahalisi şimdi kendisi yine yazar fakat ben yazmmayacağım sakın cevap veremediğimi felan zannedip yanlış anlamayın çünkü her zamanki kanala konuyu değiştirip dönüştürme
    çarpıtma vs.kanalına geçti yine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 13 Mart 2011; 20:50:48 >

• hocam subaru lagunanın üstünden atlar be yaw birbirimizi kandırmayalım :)
  • Aslinda bu lagunacilari bi dinlemek lazim.Ben Denizkubi abartiyor saniyordum ama komsum yeni laguna 1.5 dci araci ile Ankaradan İstanbula gelirken 250km hiz yaptigini soyledi demekki var bu lagunalarda bi keramet Denizkubi belkide dogru soyluyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

hocam subaru lagunanın üstünden atlar be yaw birbirimizi kandırmayalım :)

Hiç öyle bişey yok Laguna GT buradaki araç...elbette STI ın iyi olduğu rallicilik ruhu vardır zaten ama tabi ki GT nin de üstün olduğu noktalar vardır ki mzaten aynı amaca hizmet eden araç ta değiller...
    Ama yine de böyle bir spor araçtan daha iyi yol tutuşu çok önemli bir başarı lagunanın ...zaten laguna sdiğer d sınıfdlarından faqrklı spor görünüm tasarım ve sürüşe sahip bir araç
    diğerleri ağır abi duruken laguna spor bir d sınıfı araç gibi burada da bu vurgulanmış zaten
  • Otomobilden ve kültüründen bihaber bir grup insan Renault'a anlamsızca saldırıyor. Bunlar netten bi araştırsınlar Renault Alpine A610 nedir? 1970 Renault 12 gordini 1977 Renault 12 alpine nedir? Renault 5 turbo nedir, safrane biturbo nedir? Renault 11 turbo nedir, clio sport nedir(254 hp olanı)?

Euro ncap testinden ilk 5 yıldız alan marka hangisidir?
  • Hocam muhakkak vardır ama yani Laguna ve Renault konu olunca denzikubi'nin olayı abartmasından bıktık yani....Boş bulduğu yerlerde forumlardan okuyor onları da buraya yazıyor.....
    Renault forumunda Mitsubishi'yi övecek değiller ya hoşuna giden işine gelen yorumları haaa evet ben de böyle düşünüyorum diyor yazıyor buraya.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Aslinda bu lagunacilari bi dinlemek lazim.Ben Denizkubi abartiyor saniyordum ama komsum yeni laguna 1.5 dci araci ile Ankaradan İstanbula gelirken 250km hiz yaptigini soyledi demekki var bu lagunalarda bi keramet Denizkubi belkide dogru soyluyordur.
  • hyiç uzağa gitmeye gerek yok hiç uzaklara dalmayalım uçmayalım..
    bakalım dışardaki vatandaşın (forumda sallayanlar değil)gerçek tüketicilerin cebinden para çıkanların alın teri döküp alın teri ile konuşanların fikirlerine bakalım.Türk tüketicinin fikirlerine bakalım....
    Buyrun efendim buyrun ama alütfen okuyalım...hepsini okumadan kapatmayalım okumaya çalışalım zira burada araba alıp satanbların araba satış sitesindeki yorumlarını görüyoruz buyrun

http://www.arabam.com/TumYorumlar.aspx?t=haber&ref=286351
  • Biz karar verdik doktorla Latifeye giriyoruz 2 ortak sıra aldık 4 ay sonraya 2.0 mazutlu 4876286hp fül sanrof var el gazı var masazlı goltuklar var 18 cant attırdık ceylan derisi koltuklar yol komputeri vs.. dolu yani araç garajda saklıcaz kısmetse garaj arabası olucak.

İzlenimlerimizi yazarız buraya.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
    Biz karar verdik doktorla Latifeye giriyoruz 2 ortak sıra aldık 4 ay sonraya 2.0 mazutlu 4876286hp fül sanrof var el gazı var masazlı goltuklar var 18 cant attırdık ceylan derisi koltuklar yol komputeri vs.. dolu yani araç garajda saklıcaz kısmetse garaj arabası olucak.

İzlenimlerimizi yazarız buraya.

Saygılar.

Abisi ben aradim az once ama inan votkanin etkisiyle degil fullll latiffff alacam abi tek amacimin hayatta F SİNİFİ bir araca binmek oldugunu 37. Yasimda bana idrak ettiren DENİZKUBİ kardesimi gozlerinden opuyorum Bana bulasmayin arkadas F SİNİFİ diyorum sinifinin en iyisi Oyle sarhos olsam ki latiffi unutsam o gunleri latifi unutsam bir daha ayilmasam hersey bir ruya olsa
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.