Şimdi Ara

LAGUNA HASTASIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence hiç te pahalı değil. ya da tüm renoların parçaları pahalı. taaaaa 2002 ya da 2003 yılında bizim eski 98 model r19 un direksiyonun kutusu yağ kaçırıyor diye 750 ytl istemişti servis (sadece parçaya).

quote:

Orjinalden alıntı: Balunox

Ancak bazı parçalarının fiyatları pahalı.Örneğin 140 lık lagunanın direksiyon kutusu 1500 YTL nin üstünde.
  • Laguna çok benzin içer. 12-13 milyarlık lagunanında servis bakım masrafı çok olur. 2000 motor filan alırsan vergi yükü de cabası. şehir içinde kullanacaksan daha yeni ve küçük bir model tercih et bence.
  • bendede çok üstün bir Laguna hastalığı var..
    Ancak o kasa yapısındaki bir arabanın 2000 motor olması gerekir..
    Buda daha çok vergi + benzin demek.

Şuanki durumda masraf birz yüksek kalacağı için en doğrusu clio gözüküyor...
  • safrane ı hiç karıştırmayın
    3 yıl kullandım 255 max hız yaptım
    bir gün mevsim kış okmeydanından aşağı doğru 160 la iniyorum otobandan
    meğersem yol buz tutmuş
    araba bir kaydı döndü bariyele gümmmm
    baktım hiç birşey yok arabada bende ama arabayı perte çıkardık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASLANYÜREKLİ

arkadaşlar benim 12 13 bin ytl param çıkıyo herzaman istediğim araba laguna olmuştur sizce laguna alayım mı? vede alırken nelere dikkat etmeliyim. teşekkürler...

LAGUNA HASTASIYIM

o kadar paran çıkıyorsa imzama bak

• Paran varsa mercedes, paran yoksa paran kadar mercedes.
  • bende lagunalara çok baktım kasımda ama almadım keşke alsaydım gittii 2004 megane 2 aldım 25000 ytlye ama 18-17 ye 140 lık laguna alsam bundan iyiydi bence hiç düşünme al 12-13 milyara süper konforlu bir araç almanı tavsiye ederim keşke bende alsaydım 8-9 milyarda cebime kalırdı..
  • sakın 1996-1998 modellerinin 115 hp'lik otomatik vitesini alma bende vardı 4 kere şanzımanı deişti. 140 hp normal vitesler çok iyi onları tavsiye ederim. eğer otomatik istiosan 1999 ve sonrasını al çünkü bu modellerde şanzımanı deiştirdiler sorun kalmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

safrane ı hiç karıştırmayın
    meğersem yol buz tutmuş

e sende biraz bu araba perte nasıl çıkar diye çabalamışsın bahsettiğin yer kazalarıyla ünlü bide kışın o sürati yapman sen davetiyeyi yollamışsın kazaya zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: etez

quote:

safrane ı hiç karıştırmayın
    meğersem yol buz tutmuş

e sende biraz bu araba perte nasıl çıkar diye çabalamışsın bahsettiğin yer kazalarıyla ünlü bide kışın o sürati yapman sen davetiyeyi yollamışsın kazaya zaten

ya ama benim yapabileceğim hiç birşey yoktu anadolu yakasından geliyordum hiç bir yerde buz kar yoktu
    ama senin de bahsettiğin yerde araba bir kaydı......
    ama safrane olmasa da yerli bi araba olsa halimiz duman olacaktı he

• laguna güzel araç kullandımda süper konforlu şöyle temiz birtane bulusan kaçırma 12milyar cıkarıyorsan birazdaha cıkarıp daha sorunsuz arabayı almaya bak babama araba alırken 2 milyar ucuz diye ucuzunu aldık sonra 4 milyar masraf etti yazık adam hala aklıma geldikçe kahroluyorum arabanın 5. vites dişlisi yokmuş varmı böyle birşey
  • Bende 1.5 ay once 2004 Laguna 2.0 L Privilege Tiptronic + Sunroof+ Deri doseme + Xenon far + vs aldim, alım satım+4 yeni lastik + BRC sıralı LPG sistemi 28.000 YTL'ye mal oldu ve arac 53.000km ve sifir kazasızdı. Yani ozelliklerine gore piyasada alinabilecek en iyi arac, sıfırı 70.000 YTL, 2000 motor oldugu icin kimse yanına yanasmiyor ve fiyatı bu kadar dusuyor.
    Tavsiye edilir :-)
  • Bende 1.5 ay once 2004 Laguna 2.0 L Privilege Tiptronic + Sunroof+ Deri doseme + Xenon far + vs aldim, alım satım+4 yeni lastik + BRC sıralı LPG sistemi 28.000 YTL'ye mal oldu ve arac 53.000km ve sifir kazasızdı. Yani ozelliklerine gore piyasada alinabilecek en iyi arac, sıfırı 70.000 YTL, 2000 motor oldugu icin kimse yanına yanasmiyor ve fiyatı bu kadar dusuyor.
    Tavsiye edilir :-)
  • o yüzden mi daha yavaşını aldın?
    quote:

yok hayır bu 240 yapmıyor ben çok denedim 220 den sonra yavaş yavaş çıkıyor ya zaten bunu satmamın sebebi 2,4 honda accordun beni geçmesiydi direksiyonu yumrukladım ve sattım ulan seni dedim
  • resimdeki kasanın yol tutuşu gerçekten çok iyi....(yenilerin daha iyi tabikide para lasım)
    bi ara satıp dizel alasımız wardı...ama geçen gün uzun yol gittik çok yüklü bir şekilde.....banamısın demiyo köpek gibi gidiyo walla...ara hızlanmalar gerçekten cok iyi cok cok rahat araba sollayabiliyosun....
    bu uzun yoldan sonra hayatta satmak istemiorz....bide bi-xenon yaptık onunda etkisi wardır heralde=)
  •  LAGUNA HASTASIYIM

LAGUNA HASTASIYIM

allttaki resimde farlar kapalı....projektör e etraftaki ışık yansımış biras....

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

LAGUNA HASTASIYIM

LAGUNA HASTASIYIM

mükemmel olmuş.

• Al ama temizini bakımlısını düşürmen lazım yoksa toplamaya girersen arka sag kapı merkezi kilit motoru 170 ytl....Ahhh ahh bendede vardı 115 bg 73 bin kmdeydi araba ıhlamur çiçegi rengi 99 model çok şahaneydi arka amortisör tanesi 100 lira olsada silecekleri 60 ytl olsada,bi triger bakımı 200 liraya çıksada ( setin alımı ve işçilik)Satmak için aylarca galeriler pazar vs. beni üzsede hiç yolda koymadı ankara istanbul yolu 210 km yi rahat vuran benzini çok seven rampaların atmacası gidişine yollar duşuna alem hasta..Ama sattım sonunda çünkü iki tane 2.0 motorlu (Vectra,Laguna) arabanın 3 yıllık vergisiyle bir otomobil alınabilecegini hesap ettiğimden dolayı Lagunasını satan bilge olarak Vectrama binmeye devam ediyorum ikisini terazinin kefelerine koysan sorunsuzluk yönüyle laguna agar basar eger satmayacam uzun süre binerim bindiğimle aracın alım parasını amorti ederim diyosan hiç durma AL!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaluygur -- 24 Temmuz 2006; 2:57:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

LAGUNA HASTASIYIM

LAGUNA HASTASIYIM

müthiş olmuş nerde kaça mal etin bunu ? ( ve hangi kit )

• @ tunerboy kit değil biz ewde kendimiz yaptık.....
    otomobil aydınlatması başlığında resimlerle yazmıştım ama başlık yok olmuş aratıyorum çıkmıyor.....

www.geceucusu.com adresindeki sol taraftaki menüden xenon a gir....
    laguna 1 tane war zaten orada herşey yazıyor.....resimlerde war......

led kısmındada yandaki park we sinyal ledlerin modifiyesi war......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 24 Temmuz 2006; 12:24:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.