ARKADAŞLAR 2001 CONFORLİNE BORAM VAR 2003 YENI KASA 1Ç6 LAGUNA ILE TAKAS EDLIRIMI SIZCE HANGISI DAHA IYI
bora c sınıfı laguna d sınıfı bir araç aradaki farkı anlamışsınızdır heralde
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
bora c sınıfı laguna d sınıfı bir araç aradaki farkı anlamışsınızdır heralde
tabiki laguna hem arkadaşın dediği gibi sınıf olarak üstün.
laguna boranın abisidir bora saygıda kusur ederse kulağını çeker
quote:
Orijinalden alıntı: gacara_53
laguna boranın abisidir bora saygıda kusur ederse kulağını çeker
lagunayla bi test sürüşüne çıkın bi daha inebilecekmisiniz bakalım....
quote:
Orijinalden alıntı: caniceboys
lagunayla bi test sürüşüne çıkın bi daha inebilecekmisiniz bakalım....
Alıntıları Göster
tartışmaya gerek duymuyorum
LAGUNA
quote:
Orijinalden alıntı: LORD OF THE CARS
tartışmaya gerek duymuyorum
LAGUNA
Alıntıları Göster
arasında seviye farkı var kesinlikle laguna.
quote:
Orijinalden alıntı: dentyılmaz
arasında seviye farkı var kesinlikle laguna.
Alıntıları Göster
buda sorulurmu yaw tabiki laguna
quote:
Orijinalden alıntı: ft_fatalrhymer
buda sorulurmu yaw tabiki laguna
Alıntıları Göster
BORA
Dermişim şimdi fanatikler gibi.... bence de laguna... hem üst sınıf, hem modeli iyi , hem de (hem de işte anla...) üste ne kadar vereceksin o önemli... abartı bir fiyat yoksa iki araç kıyaslamasında laguna iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Öner
BORA
Dermişim şimdi fanatikler gibi.... bence de laguna... hem üst sınıf, hem modeli iyi , hem de (hem de işte anla...) üste ne kadar vereceksin o önemli... abartı bir fiyat yoksa iki araç kıyaslamasında laguna iyidir.
Alıntıları Göster
Laguna ile boranın kıyaslaması at ile katırı kıyaslamaktır Birisi attır, diğeri attan bozmadır . Buradada birisi arabadır, diğeri arabadan bozmadır
quote:
Orijinalden alıntı: makifozcan
Laguna ile boranın kıyaslaması at ile katırı kıyaslamaktır Birisi attır, diğeri attan bozmadır . Buradada birisi arabadır, diğeri arabadan bozmadır
Alıntıları Göster
boranın yol tutuşu ve firernleri bir çok arabada yoktur sende öldürdün arabayı rüzgardan etkilenmemesindede baya başarılıdır vede sağlamdır öyle lagunanın yanında katır kalacak bir otomobil deyildir
quote:
Orjinalden alıntı: makifozcan
Bora diyen olur mu merak ediyorum. Antirenaultçular belki Bora derler. Tabiki, elbetteki Laguna.
quote:
Orijinalden alıntı: t821926
Bora diyen olur mu merak ediyorum. Antirenaultçular belki Bora derler. Tabiki, elbetteki Laguna.
quote:
Orjinalden alıntı: t821926
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı
quote:
Orjinalden alıntı: t821926
+1905
Alıntıları Göster
BORA kullanıcısı olarak bende LAGUNA diyorum Bikere Laguna daha rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxmuaythai
BORA kullanıcısı olarak bende LAGUNA diyorum Bikere Laguna daha rahat.
Alıntıları Göster
Kesinlikle Laguna
quote:
Orijinalden alıntı: Premio340
Kesinlikle Laguna
Alıntıları Göster
hem modeli yüksek hem daha konforlu rahat geniş iyi bir araç lagunaa diyorum
avensis alırdım heybetli ve gösterişli
quote:
Orijinalden alıntı: gacara_53
avensis alırdım heybetli ve gösterişli
al bir laguna bak keyfine
quote:
Orijinalden alıntı: leonheart07
al bir laguna bak keyfine
Alıntıları Göster
Kesinlikle laguna derim. Sadece motoru bile degismene yeter, gerisini saymaya gerek yok. Hatta megane mi bora mı diye sorarsan da megane derim
quote:
Orijinalden alıntı: mvd23
Kesinlikle laguna derim. Sadece motoru bile degismene yeter, gerisini saymaya gerek yok. Hatta megane mi bora mı diye sorarsan da megane derim
Alıntıları Göster
bencede laguna ama..renault forumunda borayı tavsiye eden pek olmaz herhalde..birde wolksvagen forumunda sor bakalım bu soruyu oradan ne gibi cevaplar gelecek..buradan çıkacak sonuçlar çokda objektif olmayacaktır