Şimdi Ara

Laguna Kullanma Kılavuzu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar bu forumda bende epey dil dökmüştüm şu lagunaların kullanma kılavuzu yok mu diye.Kimselerden cevap gelmemeişti.Bir arkadaştan buldum ve fotokopi çekerek bende bir kullanma kılavuzu sahibi oldum.Aracım 2000 RXT 140 Hp Laguna......
    Bazı sayfaları olmamakla beraber(Yırtılmış çünkü) kafanıza takılan bir yer olursa haber verin (özel mesaj ile de olur) bendeki sayfalarda varsa taratıp yollayayım size.Saygılarımla Tokat Turhal öğretmen.....

• Hocam selam. bende 1996 model bir lagune rxe aldım. kullanma kılavuzu sorunu var malum. dijital göstergelerin ne işe yaradığını bilemiyorum. sendeki kılavuzu nasıl temin edebilirim. tarayıp rapidshare.com gibi bir yere çekmen mümkünmü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: byflash

Hocam selam. bende 1996 model bir lagune rxe aldım. kullanma kılavuzu sorunu var malum. dijital göstergelerin ne işe yaradığını bilemiyorum. sendeki kılavuzu nasıl temin edebilirim. tarayıp ****.com gibi bir yere çekmen mümkünmü ?

Kitabın tamamını taratmam şu an için mümkün değil ve bendeki kılavuzda bazı sayfaları yırtılmış bir kılavuzdan kopyadır.Ama senin istediğin sayfaları taratabilirim.Bitirince haber veririm.
    Aslında şöyle bir önerim var:
    Bu işi bir kişi tek başına hallederse çok yorulur.elinde kılavuzu olan arkadaşlar ,ufak bir iş bölümü yapsak ve herkese belli bir sayfa aralığı versek herkes kendisine düşen sayfaları taratsa ve bunları bir yerde birleştirsek nasıl olur?
  • sayın hocam merhaba

aynı arabadan bende de var. ve kullanma klavuzunu incelemek istiyorum. cünkü arabayı 10 gün önce aldım ve klavuzu yoktu.
    sizden ricam eğer şimdiye kadar taratmış oldugunuz sayfalar varsa ve bunlar hal-i hazırda arşiv olarak duruyorsa bunları bana mail ile gönderebilirmisiniz.ilginize şimdiden teşekkür ederim. bi öğretmen olarak ellerinizden öperim...

quote:

Orjinalden alıntı: kentozani

Sevgili arkadaşlar bu forumda bende epey dil dökmüştüm şu lagunaların kullanma kılavuzu yok mu diye.Kimselerden cevap gelmemeişti.Bir arkadaştan buldum ve fotokopi çekerek bende bir kullanma kılavuzu sahibi oldum.Aracım 2000 RXT 140 Hp Laguna......
    Bazı sayfaları olmamakla beraber(Yırtılmış çünkü) kafanıza takılan bir yer olursa haber verin (özel mesaj ile de olur) bendeki sayfalarda varsa taratıp yollayayım size.Saygılarımla Tokat Turhal öğretmen.....

• Ben de kısmet olursa 96 model laguna alacağım. Şimdiden Laguna kulanma kılavuzunu internetten buldum. sizinle de paylaşmak istedim.

http://rs209.rapid-share.com/files/109443560/LagunaI_User_Manual_Turkish.rar

Not: rapid-share arasındaki - işaretini silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs_mehmet -- 2 Ekim 2009; 21:03:58 >
  • Laguna 2001 rxt kullanma kılavuzu olan var mı acaba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.