Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.135
Cevap
136
Favori
1.880.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mrt_sy

Ön kokpitten gelen ses için acilen çözüm yolu bul derim. 2006 model bir arabanın ses çıkarması o arabanın imajını zedeler. Vardır bir sıkıntısı... İşinin ehli bir insana yaptır ki hem sen mutlu ol hem Laguna ...
    Sağlıcakla ...

Arabayı goturdugum servis bana sesi kesebilecegin soyledi ama bu sesin tekrar olusabileceginide soyledi.Bende arabayı daha iiii bir renault servisine göstermeyi dusunuyorum.ön kısmı actırmak hiç istemiyorum acıkcası ama bu sesin daha da artıp daha kötü bir seklede gelebileceginide düsünmeden edemiyorum.en iiisi nezirogluna bir gostermek.birde oraya bakıcam

• quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

peki peugeot 407 ler nasıl sizce ? passat la karşılaştırılamaz belki ama güvenlik ve yakıt tasarrufu bakımından.

İlk çıktığında çok beyenmiştim.

Peugeot 407 de donanım konfor yönünden çok güzel bir araç.yakıt ve güvenlik olarak süper.ama tabiki passat kadar ağırlığı yok.Passat görünüm olarak ağır imajı iyi olan bir araç.peugeot ise kullananlar çok methediyor.hem de sportif bir araç.kesinlikle düşünülebilir.
  • merhaba arkadaşlar geçen akşam yolda önüme taksici kırınca fren bastım 70 giderken arkadan gelen nissan primera arkadan bana bir çarptı inanılmaz bir ses çıktı.ben dedim ah arabanın arkası giti herhalde diye .ama sonuç bende arka tamponumda birkaç boya çatlaması ama adamınki felaket on motor kaput yukarı kalktı.ön tampon içeri göçtü.radyatöründe içeri eğiklik oluştu.adam ağlıyor.kardeş dedim geçmiş olsun 100 100 suçlusun ama ben davacı değilim.kaskon varsa çağır polisi dedim.adam düşündü taşındı abi başka şekilde halederiz diyip gitti.abi bu arabalar tank kesinlikle.güven veriyordu ya şimdi daha bir rahatladım.bu arabalar bir başka
  • arkadaşlar buarda beni araçta lpg var 20000 km doldurduk artık yağı değiştircem elf bırkmayı düşünüyorum en azında milli birlik adına bunu yapabiliyorsam bari yapayım ayrıca servisden başka yerde bulunmuyo 10w40 lık yağ ne önerirsiniz fiyatı nekadar 5.5 lt bujileride değiştireyimmi .
  • Castrol Magnetec Tam sentetik 10W 40 çok güzel bir yağdır. Bujileride değiştirmen iyi olur...
  • BEN BİZİM ARAÇLAR YARI SENTETİK KULANIYOR DİYE BİLİYORDUM.ZARARI OLMASIN TAM SENTETİĞİN.ARTI HAVA VE POLEN FİLTRESİNİDE DĞİŞTİREYİMMİ NEDERSİNİZ.SİZCE FREN BALATALRIM KAÇ KM DAYANIR ORTALAMA .BEN GAYET SAKİN ARABA KULANIRIM OLABİLDİĞİNCE HASAS.NEDERSİNİZ.BİDE SERVİSE GÖTÜRMÜYECEM RESMEN İKİ KATI FİYAT ALIYORLAR YA
  • Yukarıda ismini zikrettiğim yağı güvenle kullanabilirsin. Yarı sentetikten sentetiğe geçişte bir olumsuzluk olmaz. Fakat sürekli yağ değiştirmekte iyi değildir. Ne markası ne vizikositesi ne de markayı çok sık değiştirmek motorda ve contalarda tahribat yapar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkaraman35

merhaba arkadaşlar geçen akşam yolda önüme taksici kırınca fren bastım 70 giderken arkadan gelen nissan primera arkadan bana bir çarptı inanılmaz bir ses çıktı.ben dedim ah arabanın arkası giti herhalde diye .ama sonuç bende arka tamponumda birkaç boya çatlaması ama adamınki felaket on motor kaput yukarı kalktı.ön tampon içeri göçtü.radyatöründe içeri eğiklik oluştu.adam ağlıyor.kardeş dedim geçmiş olsun 100 100 suçlusun ama ben davacı değilim.kaskon varsa çağır polisi dedim.adam düşündü taşındı abi başka şekilde halederiz diyip gitti.abi bu arabalar tank kesinlikle.güven veriyordu ya şimdi daha bir rahatladım.bu arabalar bir başka

arkadaşım senin araban kaç model laguna idi.

• ABİ BENİM ARABA LAGUNA 1 2002 MODEL İLK KASANIN SON ÜRETİMİ RENO FANRİKASINDA ÇALIŞAN Bİ ABİMİZDEN ALMIŞTIM.YAV ARABA GÜVEN VERİYO.KIZACAKLAR AMA DİĞER ARABALAR OYUNCAK ARABA HİSSİ VERİYOR GİBİ.
  • bendede 2000 model 2.0 rxt full var.bu olayı duyunca arabamı daha da çok sevdim.çok güzel bir araç.zaten duruşu bile sağlam hissi veriyor.
  • ya abi yok böyle bir araba primeranın halini bir görsen!!!! bide ön gergili emniyet kemerinin işe yaradığınıda gördüm .arkadan vurunca vücudunuz öne doğru gidiyor.emniyet kemeri darbeyi hisetiği anda sıktı gram yerinden oynamadık.hamile eşimdeydi yani.abi güvenlik 1.5 ton 4 hava yastığı.sağlam fren sistemi .aygır gibi bir motor.helal vergisinede yakıtınada zor gün dostuma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkaraman35

ya abi yok böyle bir araba primeranın halini bir görsen!!!! bide ön gergili emniyet kemerinin işe yaradığınıda gördüm .arkadan vurunca vücudunuz öne doğru gidiyor.emniyet kemeri darbeyi hisetiği anda sıktı gram yerinden oynamadık.hamile eşimdeydi yani.abi güvenlik 1.5 ton 4 hava yastığı.sağlam fren sistemi .aygır gibi bir motor.helal vergisinede yakıtınada zor gün dostuma.

laguna yı laguna yapan guvenliği ve konforudur.eee dunyada carpısma testlerinden ilk 5 yıldızı kapan araba.bosunamı

• Araçların kazaya karışması durumunda ortaya çıkan hasar şekli şiddeti ve boyutu sürücüye, araca ve çevre şartlarına bağlı olarak değişir. Öyle ki araçların kinetik ve statik durumları, çarpma şekli ve açısı, sürati, yol şartları v.b örnekler çoğaltılabilir. Bu noktada kaza sonrası ortaya çıkan hasar sonucu arabanın sağlamlığı açısından düşünülenin aksine daha ciddi bir araştırma yapılmasına sevk eder. Kısacası örnek vermem gerekirse geçmiş zaman ilk arabam olan Murat 124 ile bir kazaya karıştım. Işıklardan yeşilin yanması ile kalkış yaptıktan çok kısa bir süre sonra BMW 5.20 marka bir araç arka sağ taraftan bana çaptı. Allah'a şükürler olsun herhangi bir yaralanma olmadı. Ne bende ne karşı tarafta. Fakat araçlara baktığımızda BMW nin ön tarafı tabiri caizse haşat Hacı Murat ise arka tamponun sağ kööşesinde ve arka sağ çamurlukta ufak bir ezikle taş gibi duruyordu ... BMW de çok ciddi bir hasar vardı... Yani bu durumda Murat 124 çok sağlam bir otomobil iken BMW çok dandik bir otomobil mi oluyor???? Tabi ki hayır. Ama yukarıda saydığım nedenlerden ötürü kaza sonrası çok farklı durumlar ile karşı karşıya kalıyoruz. Nacizane paylaşmak istedim. Saygılarımla...

• blimsel farklı bir bakış açısı ama en azından emniyet kemerlerinin işe yaradığını görmüş olduk.eğer bu tip kemer olmasa hamile olan eşim bir zarar görebileckti.en azında bu riskde önemli bir düşme olduğu kesin.bu açıdan bakıldığında murat 124 ile mukayise edilemez sanırım.muhakaki launadan üstün çok araba var ve her emniyet sisteminin yararı olduğunu düşünüyorum.şu şartlarda bende elimde var olan bu aracın emniyet sistemleri ile kendimi güvende hisettiğimi,takdir edersinizki bu güveni murat 124 de hisedemiyeceğiniz aşikardır.alah herkese daha emniyetli arabalar versin.gücüm yetince bundan daha emniyetli arabalar alma nasip etsin bana ver her laguna sahibine
  • Selam Arkadaslar,

Ben de 3 yildir 2004 Laguna II 1.6 Priv. Full kullaniyorum. gecenlerde bir ev alma olayimi oldu, acil satayim dedim. Inanamadim yaw, bi aletin fiyati bu kadar mi duser. 30 bile vermiyorlar. 27-28 falan. Deri koltuk. sunroof herbi aksesuar var. Renk duman grisi. Acaip moralim bozuldu. Bu aletin "0"i 48-49 milyara satiliyor. Aklimdan 32-33 falan satarim diye dusunmustum. Zamaninda pesin 41500 YTL saymistim bu arabaya...

Ben Lagunadan cok memnunum. Konforu, yol tutusu herseyi mukemmel. Gece yogun yagmurda 160'la gidiyorum o kadar keyif ve guven veriyor ki. Hatuna da C3 aldik, C3 de guzel araba ama Lagunadan inip ona bindigimde traktore binmis gibi oluyorum. (gerci dizel ve kucuk oldugundan IST sehiricinde en cok onu kullaniyorum ama Laguna ayri bir sey.) Soylemek istedigim genelde millette Laguna;ya karsi bir antipati var. Adamlar takmis VW'ye, Avensise ve Vectraya. VW'nin benzer konforlusu acaip pahali. Vectra desen arka koltuk mesafesi Laguna kadar genis degil. Avensise bindim, arkada 3 kisi kasarli tost olduk. Bilmeden ve binmeden neden bu model bu kadar antipatiktir enterasan. Eski modellerine herkes biraz daha sicak bakiyor.

Ne dersiniz?

• Sevgili tk152 ben de 2002 yılında 2001 model Laguna 2.0 RXT 140 Hp bir araç aldım.O zaman bana yaklaşık 26 milyara malolmuştu.Ayrıca bu aracı uzun aramalar sonucunda bulmuştum.Oysa ki şimdi satmak isteyip, 16 milyar desen bakan yok :( Anlayacağın yaklaşık 10 milyar zarar var.O sebeple sen yine 5 milyar zararla iyisin.Ben de böyle bir aracı bu kadar düşük fiyata satmaktansa Lpg montajı yaptırdım 5-6 ay önce ve binmeye devam ediyorum.Sonuçta Lpg taktırdıktan sonra 9300 Km yol yaptım.Ortalama km'de şehir içi-dışı karışık 155-156 Ykr yaktı.2002'den sonraki Laguna kasaları ise nedense eskisi kadar rağbet görmedi.Bu konuda haklısın.Sonuçta 4.5 senedir keyifle bindiğim bir araç.İlla da satmak istiyorsan ancak meraklısına eder fiyatına satabilirsin bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tk152

Selam Arkadaslar,

Ben de 3 yildir 2004 Laguna II 1.6 Priv. Full kullaniyorum. gecenlerde bir ev alma olayimi oldu, acil satayim dedim. Inanamadim yaw, bi aletin fiyati bu kadar mi duser. 30 bile vermiyorlar. 27-28 falan. Deri koltuk. sunroof herbi aksesuar var. Renk duman grisi. Acaip moralim bozuldu. Bu aletin "0"i 48-49 milyara satiliyor. Aklimdan 32-33 falan satarim diye dusunmustum. Zamaninda pesin 41500 YTL saymistim bu arabaya...

Ben Lagunadan cok memnunum. Konforu, yol tutusu herseyi mukemmel. Gece yogun yagmurda 160'la gidiyorum o kadar keyif ve guven veriyor ki. Hatuna da C3 aldik, C3 de guzel araba ama Lagunadan inip ona bindigimde traktore binmis gibi oluyorum. (gerci dizel ve kucuk oldugundan IST sehiricinde en cok onu kullaniyorum ama Laguna ayri bir sey.) Soylemek istedigim genelde millette Laguna;ya karsi bir antipati var. Adamlar takmis VW'ye, Avensise ve Vectraya. VW'nin benzer konforlusu acaip pahali. Vectra desen arka koltuk mesafesi Laguna kadar genis degil. Avensise bindim, arkada 3 kisi kasarli tost olduk. Bilmeden ve binmeden neden bu model bu kadar antipatiktir enterasan. Eski modellerine herkes biraz daha sicak bakiyor.

Ne dersiniz?

06 model 0 Laguna 1.6 expressıon (kı eskı modellerdekı donanım eksıklıklerı gıderılmıs) 37mılyar

Prıvıleg olan versıyon ıse 43 42 cıvarı alınabılıyor.

E halıyle 3 yıllık arabaya 30mılyar vermezler

Lagunalar 2.elde kotu malesef ama gunumuzde neredeyse her arabanın fıyatı dusuyor ınsanlar 2.el almak ıstemıyor bu kdr cazıp 0 warken

• arkadaşlar lagunaların kış mevsiminde kullanımı nasıldır.ben ilk defa kış mevsiminde kullanacam.motor güçlü olduğu için çabuk patiye kalıyormu acaba.lassa snowvays kar lastiği aldım.konu hakkında tecrübeleri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum..Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Laguna ikinci el fiyatları ile ilgili dünkü Milliyet gazetesinin otomobil ekinde 2002 model 140 Hp için 27-28 milyar fiyat aralığı vermişler.Aracını satmak isteyen olursa haberiniz olsun
  • fiyatlar okadar fazla değil.aşağıdaki linke bakarsanız fiyatların ne civarda olduğunu görürsünüz.

http://www.araba.com/429862.html
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.