Kenwood DDX-8027 / DDX-6027 / DDX-6029 modelleri in dash DVD olup tv tuner ve navigasyon uygulanıyor. Ve mevcut dirfeksiyon kumandasına bağlanabiliyor. Tabi onun da ayrı bir aparatı var. Geçtiğimi ay ben yaptıracaktım. Epeyce araştırdım. En iyisi kenwood fakat çok fazla maliyet çıktığı için vazgeçtim...
quote:
Orjinalden alıntı: tk152
Oncelikle arkadasina gecmis olsun leonheart07.
Laguna II'lerdeki UCH'e ne derecede mudahale edilebiliyor, bilen var mi? Mesela kapilari kilitledigimizde 2 sn. basili tutmadan tum camlari kapatabilmesi ya da turkce konusma seslerinin istedigimiz sekilde farklilastirilabilmesi.
Kapi kilitlemede 2 sn. basma olayi beni cok rahatsiz ediyor. Anahtarin tuslari bende zor basiyor ve cogu zaman ilk 2 sn. bekletmemde almiyor ve 2. 3. kez tekrarliyorum. Ayrica ters taraftaki bir cam aciksa da ille de gozumle gercekten kapandi mi kontrol etmek durumunda kaliyorum. Oysa ki bir cok alt segment arabada kapi kilit dugmesine basar basmaz, kapilarla birlikte camlar da kapaniyor.
Otomatik far eklenmesini daha once serviste arastirmistim ve 600 YTL'lik bir UCH mudahalesi ile oldugunu soylemislerdi. Esimde C3 var, otomatik far inanilmaz keyifli bir sey. Aldigimizdan bu yana C3'te, gerektiginde far dugmesine uzunlari yakmak disinda kesinlikle dokunmuyoruz.
2 hafta sonra Bangkok ve muhtemelen Singapur'a gececegim. Laguna II icin navigasyon, bluetooth, analog TV + Digital Karasal Yayin, ve DVD,Divx destekli bir A/V cihaz markasi tavsiye edebilecek bir arkadas var mi? Mevcut kapagi iptal etmeden kasaya yerlestırılebılecek ve koldan kumanda ile de uyumlu olabilecek bir sey ariyorum. Muhtemelen Sıngapurda daha ucuz bırsey bulurum dıye dusunuyorum.
Cok sey ıstedım galıba...
Ben eller serbest modunda otomatik kilitleme esnasında çıkan sesi değiştirmiştim hatırladığım kadarıyla 4 farklı ses olması lazım,konuşma sesinin değişeceğini sanmıyorum.Camların kumandadan kapanış süresinden bende şikayetçiyim,kilitler kilitlemez camların kapanması iyi olmaz yazın bir miktar açık bırakmak iyi oluyor çünkü ancak tuşlar çok sert ve bir kerede 2sn devamlı basamazsanız 2-3 kere yeniden denemek gerekiyor,bu arada sizinki nasıl bilmem ama benim kumandanın sadece adı uzaktan kumanda,menzili ve alış açıları çok çok kötü.
Arkadaşlar kimse Carbon Clean yaptırmadı mı yani..? Soruma cevap verecek kimse yok mu..?
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
Ben eller serbest modunda otomatik kilitleme esnasında çıkan sesi değiştirmiştim hatırladığım kadarıyla 4 farklı ses olması lazım,konuşma sesinin değişeceğini sanmıyorum.Camların kumandadan kapanış süresinden bende şikayetçiyim,kilitler kilitlemez camların kapanması iyi olmaz yazın bir miktar açık bırakmak iyi oluyor çünkü ancak tuşlar çok sert ve bir kerede 2sn devamlı basamazsanız 2-3 kere yeniden denemek gerekiyor,bu arada sizinki nasıl bilmem ama benim kumandanın sadece adı uzaktan kumanda,menzili ve alış açıları çok çok kötü.
Benim anahtarda da ilk aldigimdan beri menzil olayi cok kotu. Aracin dibine gitmeden almiyor. Pilini degistirip deneyecegim.
Ben pillerini çok değiştirdim servisede götürdüm servis Laguna ların kartlarının menzilinde problem olduğunu kabul ediyor aynı durum Megane II lerde yok..
arkadaşlar size birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
1) Bursa da kampanya var diye 325 ytl ye kore malı xenon kit satılıyor iyimidir taktırmaya değermi ve 98 lagunanın farlarında mercek yok merceksizde takılır dediler performansı nasıl olur merceksizde aynı sonucu verirmi,
2) Xenon almayıp farları iyileştirme adına Philips H1 5000 kelvin almayı düşünüyorum bilen varmı tavsiye edermisiniz
3) Benimde aracımın uzaktan kumandası burnunun dibine gelip sensöre tutmadan kapıları açmıyor menzili yok önden hiç almıyor nedendir
cevaplar için şimdiden teşekkürler
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 1998 MODEL RXT 140BG LAGUNA VAR ŞU AN ÜZERİNDE BOR KATKI SİSTEMİ TAKILI VE ŞEHİR İÇİNDE 210-220 YTL YAKIYOR ŞEHİRLER ARASI YOLLARDA DA 150-170 YTL ARASI YAKIYOR ARAÇ MUHTEŞEM 4 4LÜK
bor katkı sistemi ne usta ya hiç duymadım şahsen
Merabalar;
2001 model Ödüllü bir LAGUNA 2.0 RXT (140) sahibiyim ve cok memnunum aracımdan
Koray Lagunandaki müzik sistemi ile daha detaylı bilgi verebilir misin?
quote:
Orjinalden alıntı: erkonko
arkadaşlar size birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
1) Bursa da kampanya var diye 325 ytl ye kore malı xenon kit satılıyor iyimidir taktırmaya değermi ve 98 lagunanın farlarında mercek yok merceksizde takılır dediler performansı nasıl olur merceksizde aynı sonucu verirmi,
2) Xenon almayıp farları iyileştirme adına Philips H1 5000 kelvin almayı düşünüyorum bilen varmı tavsiye edermisiniz
3) Benimde aracımın uzaktan kumandası burnunun dibine gelip sensöre tutmadan kapıları açmıyor menzili yok önden hiç almıyor nedendir
cevaplar için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar müzik sistemini görünce soruları kaynatmayalım cevaplar lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: Erdim16
Koray Lagunandaki müzik sistemi ile daha detaylı bilgi verebilir misin?
Tabi kardeşim aracta bulunan cihazlar;
2x SOUNDSTREAM TARANTULA T4-15 2000watt(1000rms) CRUNCH monoblock V-1800 (2400watt) GZ kuru 100amper kuru akü Car audio 1.2 cap Soundstream Trc.6 mid tiz takımı Crunch GTR.6 mid tiz takımı Pioneer 6920 kolon 360 watt CRUNCH GP-1400.4 (4 kanal anfi) Pioneer EQ-6500 ekolayzır ANA ünite Pioneer P-5000 Double/Din 4x50watt 6.5 volt Komple arac izalosyonu Soundstream 0 awg kablolar 200 amper sigorta
quote:
Orjinalden alıntı: KORUMA72
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 1998 MODEL RXT 140BG LAGUNA VAR ŞU AN ÜZERİNDE BOR KATKI SİSTEMİ TAKILI VE ŞEHİR İÇİNDE 210-220 YTL YAKIYOR ŞEHİRLER ARASI YOLLARDA DA 150-170 YTL ARASI YAKIYOR ARAÇ MUHTEŞEM 4 4LÜK
bor katkı sistemi nedir yahu
Arkadaşlar bende forumda yeniyim...mesajlarınızı okudum...ve üye olmadan duramadım :D
Bendede 96 Model 2.0 motor rxe aracım var...1 yıldır kullanıyorum...sanayiye hiç uğramadım...:)
Acaba Bu Merkezi Kilit Olayında 2 saniye basınca kumandaya camlar kapanmıyo...96 larda bu özellik yok mu acaba...
Buaraç Hakkında Pek Bilgi sahibi değilim kurcalamakta istemiyorum...
Bu Aarada 1 veya 2 aya kadar piriveleg 2003 almayı düşünüyorum...
ses sistemi süpermiş
Bilgiler için sağol Koray.Buradan çok güzel görünüyor sistemin.Güle güle kullan.
quote:
Orjinalden alıntı: Guduset
Arkadaşlar bende forumda yeniyim...mesajlarınızı okudum...ve üye olmadan duramadım :D
Bendede 96 Model 2.0 motor rxe aracım var...1 yıldır kullanıyorum...sanayiye hiç uğramadım...:)
Acaba Bu Merkezi Kilit Olayında 2 saniye basınca kumandaya camlar kapanmıyo...96 larda bu özellik yok mu acaba...
Buaraç Hakkında Pek Bilgi sahibi değilim kurcalamakta istemiyorum...
Bu Aarada 1 veya 2 aya kadar piriveleg 2003 almayı düşünüyorum...
96 Lagunaların orjinalinde bahsettiğin özellik yok.Ancak aracında alarm sistemi varsa ve de alarmın böyle bir özelliği varsa olabiliyor.Ya da sonradan taktırabiliyorsun.Ön ve arka camlar için geçen gün sordum 50+50=100 Ytl'ye maloluyor.
Arkadaşlar bence bu işe hiç girmeyin çünki hiç kullanışlı bişey değil, hele yazın baya bi sorun çıkarıyo camlar hafif aralık kalsın istiyosun olmuyo, orjinal temiz bi işçilik yaptıracak yer dersen o başka bi sorun BENCE SON DERECE GEREKSİZ BİŞİ
quote:
Orjinalden alıntı: erden4444
Arkadaşlar bence bu işe hiç girmeyin çünki hiç kullanışlı bişey değil, hele yazın baya bi sorun çıkarıyo camlar hafif aralık kalsın istiyosun olmuyo, orjinal temiz bi işçilik yaptıracak yer dersen o başka bi sorun BENCE SON DERECE GEREKSİZ BİŞİ
Selam Erden.
Gereksiz demissin ama bu kisiden kisiye degisir. Ben aracimdan iner inmez kapi ve camlarin kapanmasini istiyorum. Bakkala bile 30 sn. ugrasam boyle oluyor, olmali da. Istanbul'da cami yarim acik birakmak diye bir sey olamaz. Sen bagaji kurcalarken adam atlayip araci caliyor, 5 para etmez bir cep teli icin aracin yan camini kiriyorlar. Sen nerede yasiyorsun abi ???
Keske eskiden anadolu koylerinde oldugu gibi kalsaydik, anahtari bile biraksan, kimsenin kimsenin malina mulkune tecavuz etmedigi donemler.