Şimdi Ara

Laiser HB305 Elektrikli Kaykay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyla alakasız ama bir şey sormam gerek.

Laiser HB305 Elektrikli Kaykay =

https://www.hepsiburada.com/laiser-hb305-elektrikli-kaykay-pm-HBC000079S0AE

Bu kaykayı kullanan gören veya bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Sorularım şunlar;

-Motoru değiştirilebiliyor mu (alınca ek batarya yapıcam orası ayrı)

-Kullanımı nasıl şehir içinde beni idare eder mi ?

-Son olarak dokunulmamış hali kaliteli hissettirir mi ?

(Hiç bir yerde yorum yada video göremedim youtube'da var kendi kanalında ama reklamdaki kaykayla ürün resmi alakasız emin olamadım)

Hali hazırda normal kaykay sürüyorum ama uzun zamandır elektrikli kaykay almak istiyorum ve kesin alıcam normal kaykay daha iyi diyenler gelmeden söyleyeyim  

• Ürünle ilgili sadece bir video bulabildim.

ınstagram
    Laiser on Instagram: "🛹🛹🛹 Laiser HB305 Elektrikli Kaykay ile Şehrin Tadını Çıkar! 🚴‍♀️ 🌟 Keyifli ve Pratik Ulaşım 🌟 Şehirde ulaşımın en keyifli ve pratik yolunu arıyorsanız, Laiser HB305 Elektrikli Kaykay tam size göre! 🌆✨ 🔋 Güçlü Akü ve Uzun Mesafe 🔋 Her gününüzde güçlü performansıyla size destek olacak. Uzun mesafe için ideal! 🛠️ Dayanıklı ve Güvenli Tasarım 🛠️ Kaliteli malzemelerle yapılmış, güvenli ve dayanıklı bir tasarım. 🌿 Çevre Dostu 🌿"
    https://www.instagram.com/laisertr/reel/DFX2KQMIaox

Ama elektrik konusunda bilgi vereyim.Muhtemelen motor değişemez Batarya paketide değişemez çünkü bms devresi motor sürücü devresi hepsi birbirine uyumludur sıfırdan bir elektrikli kaykay yapmaya döner iş öyle söyleyeyim.

Şehir içinde nasıl kaykay kullanıyorsun bilmiyorum ama engebeli yollarda üzebilir ağır bir kaykay sonuçta normal kaykayından farklıdır konforu azdır.

İlla elektrikli kaykay istiyorum demişsin bence kendin yap yada yaptır daha uyguna gelir bir batarya paketi bir bms birde fırçasız motor ve kaykay dişli sistemi zor bir proje olmasa gerek 10k bütçen var bu bütçede tamamlayabilirsin.

Ama kaykaydan vazgeçersen hoverboard bakabilirsin.

Sana en uygun tavsiyem ise elektrikli tek teker olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.