Bildirim
Lamborghini Acı Son
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu fotoğraflar çok eski. Uzun zaman önce bana mail olarak gelmişti. İçim gitmişti -
peki sebebi ne bunun???quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Bu fotoğraflar çok eski. Uzun zaman önce bana mail olarak gelmişti. İçim gitmişti -
Aşırı hızlanma sonucu yanlış frenleme, direksiyon hakimiyeti kaybı ve sonuç ortada.quote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
peki sebebi ne bunun???
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 5 Ocak 2007; 23:57:35 > -
TÜRKİYE DE OLSA ARAÇ PERT OLMAZ SANAYİ DE İCABINA BAKARLAR ARACI TOPLARLAR YOLA DEVAMquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Aşırı hızlanma sonucu yanlış frenleme, direksiyon hakimiyeti kaybı ve sonuç ortada.
Alıntıları Göster -
yaa abi sende hep acı haberler veriyorsun yaa yok ferrarinin acı sonu yok lamborghinin acı sonu bari bi şahinin acı sonunuda verde bizde övünelimquote:
Orijinalden alıntı: lotus2010_
TÜRKİYE DE OLSA ARAÇ PERT OLMAZ SANAYİ DE İCABINA BAKARLAR ARACI TOPLARLAR YOLA DEVAM
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: lotus2010_
TÜRKİYE DE OLSA ARAÇ PERT OLMAZ SANAYİ DE İCABINA BAKARLAR ARACI TOPLARLAR YOLA DEVAM
Alıntıları Göster
hehhe kopartacıya getiriverquote:
Orjinalden alıntı: lotus2010_
-
O değil de neden adamların yüzünde siyah şerit var kim tanıyacakki onları ya da tanısalar ne olacak ki. Araca tecavüz mü etmişler.quote:
Orijinalden alıntı: ardent_boy
hehhe kopartacıya getiriverquote:
Orjinalden alıntı: lotus2010_
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lammez11
O değil de neden adamların yüzünde siyah şerit var kim tanıyacakki onları ya da tanısalar ne olacak ki. Araca tecavüz mü etmişler.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Lammez11
O değil de neden adamların yüzünde siyah şerit var kim tanıyacakki onları ya da tanısalar ne olacak ki. Araca tecavüz mü etmişler.
hakkaten ya bnde yarıldım... enayi damgası yemesin die heralde
-
Kullanan "hafif" acemiymiş...quote:
Orijinalden alıntı: aDoLF®quote:
Orjinalden alıntı: Lammez11
hakkaten ya bnde yarıldım... enayi damgası yemesin die heralde
Alıntıları Göster
ama benim ilgimi çeken şey lastiklerin, araba yanlamasına kayarken dahi yola yapışmak boyutunda tutunması sonucu aksın kırılması ve arabanın takla atmaması... Üstelik üstünde kaydığı zemin ot, toprak acayip kaygan bi zemin...
-
fazla hızlı gidersEn böyle olurquote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17
Kullanan "hafif" acemiymiş...
ama benim ilgimi çeken şey lastiklerin, araba yanlamasına kayarken dahi yola yapışmak boyutunda tutunması sonucu aksın kırılması ve arabanın takla atmaması... Üstelik üstünde kaydığı zemin ot, toprak acayip kaygan bi zemin...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: cimicim35
fazla hızlı gidersEn böyle olur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cimicim35
lamborghini alıpta yavaşmı gidiceksin adam boşuna mı 300.000 € veriyor hız yapmak için azcık mantık yürüterek konuşun
-
elbette hızlı gitmek hakkı olabilir ama en azından biraz da deneyim sahibi olduktan sonra bu araca binsin,yoksa gaza gelmemek elde değil.quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLCquote:
Orjinalden alıntı: cimicim35
lamborghini alıpta yavaşmı gidiceksin adam boşuna mı 300.000 € veriyor hız yapmak için azcık mantık yürüterek konuşun
Alıntıları Göster
-
Kaskosu vardır insallah....quote:
Orijinalden alıntı: de-ka
elbette hızlı gitmek hakkı olabilir ama en azından biraz da deneyim sahibi olduktan sonra bu araca binsin,yoksa gaza gelmemek elde değil.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17
Kullanan "hafif" acemiymiş...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: feanorringeril
Aksların kırılma nedeni yola tutunma çabasından kaynaklanmıyo o araba yandan bi yere çarpmış ve en son olarak ta bulundugu noktaya gelmiş. Akslar 300 bin avroluk arabada kaymadan dolayı kırılcaksa bizim nalburdaki cam çivileriyle tutturulmuş demektir. Ama bu arabaların yolu yapıştıgı bir gerçek, çarpışma verilerini ve olayı izlemeden kesin birşey söylemek yanlış olur kanımca.
-
lastıklerin kalınlıgına bakquote:
Orijinalden alıntı: necroshinequote:
Orjinalden alıntı: feanorringeril
Aksların kırılma nedeni yola tutunma çabasından kaynaklanmıyo o araba yandan bi yere çarpmış ve en son olarak ta bulundugu noktaya gelmiş. Akslar 300 bin avroluk arabada kaymadan dolayı kırılcaksa bizim nalburdaki cam çivileriyle tutturulmuş demektir. Ama bu arabaların yolu yapıştıgı bir gerçek, çarpışma verilerini ve olayı izlemeden kesin birşey söylemek yanlış olur kanımca.
Alıntıları Göster
-
o kadar para ver al kazaya yap ortada kal otur aracını ızle. hayır bide yanılmıyorsam orası yarıs pıstı gıbı bır yer. kazayı orda yapıyo. yanı bos yolda. ee tabi yolu bos gorupte çoşarsan olacagı bu tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: trapezoid
lastıklerin kalınlıgına bak
Alıntıları Göster -
sase de bise yok...quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
o kadar para ver al kazaya yap ortada kal otur aracını ızle. hayır bide yanılmıyorsam orası yarıs pıstı gıbı bır yer. kazayı orda yapıyo. yanı bos yolda. ee tabi yolu bos gorupte çoşarsan olacagı bu tabiki.
Alıntıları Göster
arka camurluk degiscek.. janttida duzeltip boyatcan.. yola devam -
quote:
Orijinalden alıntı: cilikka
sase de bise yok...
arka camurluk degiscek.. janttida duzeltip boyatcan.. yola devam
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cilikka
sase de bise yok...
onlarin faturasiyla bile iyi bir araba alınır
-
quote:
Orijinalden alıntı: cilikka
sase de bise yok...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cilikka
sase de bise yok...
Abi ne güzel yazmışsın koptum valla ya Türk insanı işte bu abi
Benzer içerikler
- n13 motor ömrü
- tiguan 1.4 tsi paket sıralaması
- temizlik boyası nedir
- 1.0 t-gdi
- doğan görünümlü şahin
- 35 tfsi ne demek
- byd 2025
- bayiden sıfır araba fiyatları
- renault logan
- byd han
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X