< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 6 Kasım 2018; 17:49:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 6 Kasım 2018; 17:49:10 > |
Peugeot için eski araçlar değerli, yeniden canlandırmanıza yardım ediyor eski parçaları yeniden üretiyor size yardımcı olabilir
https://www.pieces-de-rechange-classic.com/fr/15-l-aventure-peugeot-classic |
Forumu, özellikle otomobil geneli 10 senedir takip ediyorum 8 senedir de üyeyim açtığım konu sayısı bir elin parmaklarını geçmez yazdığım mesajların büyük bir kısmı söylediğiniz zamanlarda yazılanlar. Burası önceden çok değerli insanların olduğu bir forumdu çok şey öğrendim aynı zamanda öğrettiğim şeyler de mutlaka olmuştur. Ancak, maalesef eskisi gibi değil 3-5 konu etrafında dönüp duruyor sohbetler bilgi alışverişi yok benim arabam senin arabanı döver muhabbetlerinden sıkılmışken böyle güzel bir proje görmek sevindirdi. İşiniz zor özel bir araç seçmişsiniz çocukluğumda aynı araçtan bir adet mahallemizde vardı görmeyeli 20 seneden fazla olmuştur aracı unutmuşum başlığı görünce hatırlayamadım bir an güncellemeleri bekliyoruz, kolay gelsin.
|
Bari soyle bi konuda rwd fanatizmi yapmayin ya.
|
Konuyu takip ettigimi soyleyerek kendi dusuncemi soyledim kardesim milletin arabasina mi laf ettim allah allah
|
Bu tarz terkedilmiş arabaları biz niye bulamıyoruz
|
Aracı satmak gibi bi niyetim yok, benimle durabilir.
@nacker 309 Gti, 205 Gti lardan da bilindiği gibi çok keskin ve oversteer bir sürüş karakterine sahip. Verdiğim karardan gayet memnunum özel bir otomobil seçtim. İlerleyen zamanlarda bi E36 Coupe fena olmaz aslında. @lutufi123 Paradan sık bahsetmek istemiyorum, motora rektefe olacak. Açılıp ne gerekiyosa ömürlük vaziyette toplamak istiyorum. Motora girilmişken elektrik ve yürüyen aksamları elden geçirip görünmeyen kısımdaki işlerimi bi an önce bitirmek istiyorum. @flyer_mig Ve herkese teşekkür ederim iyi düşünceleriniz yüzünden, önce-sonra şeklinde fotoğraflamaya özen göstereceğim. Aslında detaylara dair işlerin fotoğrafları var ama kırılan telefonumda kaldı çoğu, ekran çalışmadığı için verileri kurtaramıyorum. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 4 Kasım 2018; 2:13:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|