Şimdi Ara

Bir Garip Macera - Peugeot 309 GTI -GÜNCEL- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
50
Favori
52.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu takip ettigimi soyleyerek kendi dusuncemi soyledim kardesim milletin arabasina mi laf ettim allah allah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 86 mitsubishi colt ile takipteyim.

• Elinize sağlık güncelleme yaptıkça eşit geldi diye başlığı da güncelleyen hocam görelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Aslında pek de riskli sayılmaz. Bu arabanın bir piyasası var mı bilmiyorum, ama terk edilmiş dediğine göre büyük ihtimalle hurda olarak gözden çıkarılmış bir araç. Para oldukça az çok bir şeyler yapılır. Para kesilince araba da o haliyle kalır, sonuçta durduğu yerde para yemeyecek ya.

Ama satması falan biraz uğraştırabilir. En zor kısım da değer biçmek olur herhalde.

• Aracı satmak gibi bi niyetim yok, benimle durabilir.
    @nacker

309 Gti, 205 Gti lardan da bilindiği gibi çok keskin ve oversteer bir sürüş karakterine sahip. Verdiğim karardan gayet memnunum özel bir otomobil seçtim. İlerleyen zamanlarda bi E36 Coupe fena olmaz aslında.
    @lutufi123

Paradan sık bahsetmek istemiyorum, motora rektefe olacak. Açılıp ne gerekiyosa ömürlük vaziyette toplamak istiyorum. Motora girilmişken elektrik ve yürüyen aksamları elden geçirip görünmeyen kısımdaki işlerimi bi an önce bitirmek istiyorum.
    @flyer_mig

Ve herkese teşekkür ederim iyi düşünceleriniz yüzünden, önce-sonra şeklinde fotoğraflamaya özen göstereceğim. Aslında detaylara dair işlerin fotoğrafları var ama kırılan telefonumda kaldı çoğu, ekran çalışmadığı için verileri kurtaramıyorum.

• edd ve mike da danışmak lazım.bulunamayan parça vs.

• Çok güzel bir aktivite. Zevkle takipteyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle, otomobillerin altın çağı 90 ların sonu, hadi zorlasak 2005 te bitti. Zaten sırada sürücüsüz otomobiller var. 20 sene sonra insanlar sadece pistlerde sürecek. Demedi demeyin.

Arabaya gelirsek Türkiye'de var olduğunu bilmiyordum 205 e göre arkadan kaymaya daha çok meyilli ama yine onun kadar keyifli bir araç. Umarım parçaları bulursunuz. Araba tamamlanınca görüp bir iki foto çekmek isterim

• Bayağı ilerletmişsiniz, ölü araba için bayağı iyi gelişme tebrikler. Peki vernik yanıklarını boyatmadan nasıl bu görüntüyü elde ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djarum Menthol -- 3 Kasım 2018; 16:41:4 >
  • Yerli Wheller Dealer havası sezdim Edd China gibi bir adam nereden bulacaksın 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz terkedilmiş arabaları biz niye bulamıyoruz

• güzel konu,başarılar.bu tarz işleri tv'den tamirat tadilat vb. gibi programlar izleyip hevesimizi alıyoruz/almak zorunda kalıyoruz.çünkü kazançlarımız o kadar düşük ki bırakalım bu tarz işleri normal araç satın alıp kullanabilmek bile lüks bizim memleketimizde .//

hep bu tarz eski araçlardan yüzde yüz elektrikli araç yapmak istemişimdir
  • Bundan 16 17 yıl önce Kayseri de Vardı 309 gti kasası siyaha yakın gri cift tonlu olarak boyalı jantlar 205 gti ile aynı, basık güzel motor sesi olan bi araçtı.

o zamanın meşhur 106 gti larıyla sivas caddesinde bir aşağı bir yukarı turlardı onlar geçerken döner döner bakardım hey gidi günler

• şimdiye süper araba olmuştur dedim ama :)
  • Sıfır boş arabalara 100bin₺ verene kadar bu tarz arabalar daha mantıklı geliyor bana da. Kolay gelsin

• ilgiyle takipteyim elinize sağlık. her üründe olduğu gibi eski otomobillerin de kalitesi son yıllarda çıkanlara göre çok çok iyi

umarım işini düzgün yapan, aldığı paranın karşılığını veren ustalarla karşılaşırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 3 Kasım 2018; 21:52:25 >
  • Malesef bu otomobiller yaşlı olduğu için günlük yaşantıda aktif olarak binemiyoruz. İstemeden de olsa ekonomik 2. bir araç gerekli oluyor. Günlükte Clio 3 1.5 Dci kullanıyorum.
    @mura2163

Yeni-eski sentezinden pek hoşlanmıyorum hocam. Şöyle bir örnek vereyim, 309 Gti mekanik ateşelemeye sahip bu da yer yer düzensiz çalışma hava seçme gibi sorunlar yaratıyor ama bu hoşuma gidiyor. Elektronik ateşlemeye dönmek mümkün ve zor değil ama eski teknolojiyi tercih ediyorum. Ayrıyetten maddi olarak çok özgür birisi değilim. Azim emek ve büyük ölçüde "fedakarlık" gerektiren işler.
    @muammer816

Gelecekten pek ümitli değiliz zaten. Her geçen gün daha da lezzetsiz bir hal alan otomotiv sektörü umut edilecek gibi değil.
    Yanıldığınız bi kısım var 309 Gti 205 e nazaran biraz daha ehli bir otomobil. 205 den daha az arkadan kayma yaşayan bir araç. Ağırlık dağılımı biraz daha dengeli olduğu için. Yine de iyi dizginlemek gerekiyor ani hareketlerde kafana geçirmek an meselesi olabiliyo.
    Proje bitmedende bittiğindede görüşüp istediğiniz gibi inceleyebilirsiniz. İsteyeni sohbete beklerim.
    @modifci

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

ilgiyle takipteyim elinize sağlık. her üründe olduğu gibi eski otomobillerin de kalitesi son yıllarda çıkanlara göre çok çok iyi

umarım işini düzgün yapan, aldığı paranın karşılığını veren ustalarla karşılaşırsınız
    Sektörün içinden olduğum için usta sorunum yok, zaten çevreme güvenerek giriştiğim bir iş bir nevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egejang

86 mitsubishi colt ile takipteyim.
    Şöyle bir şey mi hocam?

Bir Garip Macera - Peugeot 309 GTI -GÜNCEL-
  • araba güzel iç mekan falan ama el freni ile vites birbirine değecek nerdeyse o garip

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.