Şimdi Ara

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
22.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA

(En Son Oy Tarihi: 22.9.2010)
Giriş

Orijinalden alıntı: arabaci_58

quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Bir Lambo bir Ferrariden bence her zaman daha fazla ilgi çeker

o kadar emin olma, Türkiye'nin en ücra köyüne, yaylasına çık, herkes Ferrari'nin ne olduğunu, ne yaptığını bilir ama Lamborghini'yi sor bir çok bilmeyen çıkacaktır, bir Lamborghini'yi yolda gören bir çok kişide ''oooo baksana lan Ferrari'' tepkisi verir.

Emin misin Lamborghini'nin köyde bilinmediğinden

• Bu ayki otocar dergisinde f458, lexus lfa, porche ve pagani zonda karşılaştırması vardı. Çok merak ettim ama 5 tl vermek istemedim:D
  • @ATTRACTION

Autocar adlı derginin bu ayki sayısını alırsanız f458 in karşılaştırmasını göreceksiniz ve

Son cümlede şöyle diyor. " Burada gallardo superlegerra olsa bile f458 onu da yenecekti .... "

En azından 0 saniyelik vites değiştirmesi bile yeter f458 için
  • LP 560 bence daha şık duruyor :)
  • Serhat bey;

Eski aracınızla veya California ile karşılaştırsaydınız Ferrari derdim fakat Italia'yı beğenmedim ben. O yüzden oyumu Lamborghini'den yana kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Şu autoshow'larda adamlar işini iyi biliyor gerçekten, yeterince fazla param olsa bu hatunun hatrına 1 tane kendime alır, 1 tane de bu hatuna hediye ederim...patronuna da "sırf bu mankenin hatrına alıyorum, yoksa aklımda lamborghini filan yoktu" diye de takılırdım

• Hangisi ucuzsa onu al
  • valla yoldan bir lamborghini geçse aa ferrari geçti der bir çoğu :)
    o yüzden for ever ferrari.
    adı üzerinde ferrari :)
  • Zor karar 2 arabada birbirinden güzel ama bana kalırsa ferrari derim
  • 458 iyidir
  • 458 in görünüşü çok sıradışı ve ferrari nin ürettiği bir araç olması var ama tercihim kesinlikle lamborgihini den yana olurdu kesinlikle .
  • 458 spideri bekle ve yazdıklarına göre artık 458 günlük kullanım için daha elverişli olmuş, herhalde hiç birini piste vurmaya niyetli değilsindir
  • Birşey diyemeyeceğim ama ferrarinin doruklarda bir motoru var italia da onun için oyumu ferroya verdim ama ne olur nasıl biter nasıl döner nasıl durur ne kadar gider ne kadar dikkat çeker ne kadar zevk verir bilmiyorum.
  • lp 560 genel marka imajı gibi öküz formunda.kaba bir araç bence.italyan köylüsü.

f458 ise italyan tarzı,şık,albenili.

yolda giderken f458 e kadınlarda dönüp bakarken,lp560a genelde gençler,erkekler imrenerek bakar.
  • Yapma okadar da değil . Tamam anladık ferrari güzel ama lamboya da bu kadar küçümseyerek bakma. Ayrıca yukarda birisi dergide 458 süperleggera yı geçer diye yazmış.Önce bi balboniyi geçsin de sonra onu geçsin diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laktik -- 12 Eylül 2010; 3:32:00 >
  • lp 560 ne kadar yeni gibi görünsede alt yapı olarak gallardo baya eskidi. lp 560 artık sınırlarına dayanmış gallardo alt yapısını kullanıyor, bugün yarın 8 sene olacak ilk gallardo bantlardan ineli.

gallardo f360 hedef alınarak üretimine başlanmış bir model. motoruna yüklenilerek f430'a rakip edildi ve yaşlanmayan tasarımı ile bunu başardı ama f458'in şanzıman, motor ve yol tutuş olarak gallardo'nın çok ilerisinde olduğunu düşünüyorum.

lamborghini lp 560'ın f458 karşısında tutunamayacağını bildiği için son atımlık barut olarak gallardo lp 570-4 superleggera'yı çıkardı. bu üretilecek son gallardo olacak ve gallardo muhtemelen 1-2 yıl sonra bantlardan inecek.

gallardo'nun tek artısı hayvan gibi bir v10 ve 4x4 sayesinde verdiği hızlanma hissi olacaktır ama bu bir kaç yıl içinde üretimi bitecek bir süper spor almak için yeterli bir sebepmi orasını sizin keyfiniz bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

lp 560 ne kadar yeni gibi görünsede alt yapı olarak gallardo baya eskidi. lp 560 artık sınırlarına dayanmış gallardo alt yapısını kullanıyor, bugün yarın 8 sene olacak ilk gallardo bantlardan ineli.

gallardo f360 hedef alınarak üretimine başlanmış bir model. motoruna yüklenilerek f430'a rakip edildi ve yaşlanmayan tasarımı ile bunu başardı ama f458'in şanzıman, motor ve yol tutuş olarak gallardo'nın çok ilerisinde olduğunu düşünüyorum.

lamborghini lp 560'ın f458 karşısında tutunamayacağını bildiği için son atımlık barut olarak gallardo lp 570-4 superleggera'yı çıkardı. bu üretilecek son gallardo olacak ve gallardo muhtemelen 1-2 yıl sonra bantlardan inecek.

gallardo'nun tek artısı hayvan gibi bir v10 ve 4x4 sayesinde verdiği hızlanma hissi olacaktır ama bu bir kaç yıl içinde üretimi bitecek bir süper spor almak için yeterli bir sebepmi orasını sizin keyfiniz bilir.

Evet 458 yeni motor, benzin püskürtmeli eski 430 gibi yakıtda artık anormal değil, Lamboda Audi tuşlarıda bulmak mümkün

• Şekil olarak bence Lambo daha güzel, 458 çok fazla fantastik.
    Ama hissiyat olarak muhtemelen Ferrari daha iyidir, bildiğim kadarıyla 4 çeker LP560, R8 topicinde 4 çekerin iyi bir hissiyat yaratmadığını söylemiştiniz, R8 ile akraba sayılacak bir araba değil mi zaten?
    Ben 599GTB neden düşünülmüyor onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 12 Eylül 2010; 4:25:23 >
  • Sanırım kafanızda lp-560 var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.