Şimdi Ara

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
22.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA

(En Son Oy Tarihi: 22.9.2010)
Giriş

Orijinalden alıntı: atroce

Forumdaki üyelerinin yaşlarının küçük, küçük yaşta olan yeni nesillerinde daha çok espiriye vurup alay geçme özellikleri yüksek olduğundan kaynaklanıyor başka bir sebebi yok

Ehliyetsiz foruma girende oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Forumdaki üyelerinin yaşlarının küçük, küçük yaşta olan yeni nesillerinde daha çok espiriye vurup alay geçme özellikleri yüksek olduğundan kaynaklanıyor başka bir sebebi yok

Ehliyetsiz foruma girende oluyormu?

Ehliyet olması şart değilki...
  • Aslında şart olsa, hatta araç tartışma bölümüne ruhsat bilgileri onaylandığında girilebilse.
    Kızmayın, sadece elit bir otomobil forumu hayal etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Aslında şart olsa, hatta araç tartışma bölümüne ruhsat bilgileri onaylandığında girilebilse.
    Kızmayın, sadece elit bir otomobil forumu hayal etmiştim.

Ehliyeti olmayıpta bilgi sahibi olmak isteyenler napacak o zaman?
  • Bi yorum yaptım herkes savunmaya geçti. Sevilen biri galiba arkadaş. Herneyse parası var ya da yok bu beni bağlayan bi durum değil sonuçta. Eğer gerçekten bu kadar zenginse bu arkadaş ne alacağını bilmemesi gerçekten enteresan. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kptsedat

Bi yorum yaptım herkes savunmaya geçti. Sevilen biri galiba arkadaş. Herneyse parası var ya da yok bu beni bağlayan bi durum değil sonuçta. Eğer gerçekten bu kadar zenginse bu arkadaş ne alacağını bilmemesi gerçekten enteresan. Saygılar.

kaptan sana enterasan gelmiş bu durum.bu muhabbet nedense her forumda oluyor yat forumdada yazıyormusun bilmiyorum ama birşey tartışıldığında madem alacak paran var ne diye soruyorsun döngüsü.gazete alacak paramda var almayayım dergileri alıyorum oradaki yazarların birçoğu bunları alacak imkanı yok ama merak edip okuyorum aslında okumamalıyım zaten param var onlar ne bilir değilmi. hatta param var ne diye burada her gelenle muhattap olayım ama durum böyle değil her insanın fikri sözü birşey yansıtıyor.birşeyleri paylaşmak güzel ama kültür edebiyatı parçalandığı zaman herkesin keyfi biranda kaçıyor.

• quote:

Bi yorum yaptım herkes savunmaya geçti. Sevilen biri galiba arkadaş. Herneyse parası var ya da yok bu beni bağlayan bi durum değil sonuçta. Eğer gerçekten bu kadar zenginse bu arkadaş ne alacağını bilmemesi gerçekten enteresan. Saygılar.

Sonuçta burası bir forum. Maksat araçlar hakkında konuşmak, fikir alışverişi yapmak, soru sormak cevap almak bilgi edinmek. Geçmiş sayfalarda bir çok soru yanıtlandı.
    Olay ne alınacağının forum ile belirlenmesi değil ki. Zira karar verilmiş kaparo ödenmiş bu saatten sonrada anket sonucu kararı değiştirmez herhalde.

• Ben bıktım Serhat'a yapılan suçlamalardan.Kendisi hala inatla bu tarz konuları paylaşmaya gidiyor.

Bırak kader arkadaşım, herkezin hayallerini konu edip, insanları kaptanlıktan sazanlığa ulaştırma.
  • quote:

Şuursuzluk almıs basını gıdıyor ben hangısını alsam dıye sormadım kı

ıkı aracı da yorumlayın dedim. Gorsel olarak dedım hemde..

Yoksa araclardan hıc bırını kullanmamıs bırının tavsıyesını zaten dınlemem.

kaldı kı kullanmıs olsa bile dinlem
    em.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.