Bildirim
LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA
(En Son Oy Tarihi: 22.9.2010)
Giriş
-
-
bunun gibi denyoları değil pistlerde hiçbir yerde görmek istemiyoruz -
-
mal ya adama dokundursa arkadan donunu alırlar -
quote:
Orijinalden alıntı: NETMAR
mal ya adama dokundursa arkadan donunu alırlar
aynen ya sanki ferrari değil uzay aracı görmüş -
Bu zamana kadar gördüğüm en seksi tasarım 458 italia bence üstat.Pininfarina döktürmüş.Lamborghini her zaman gözdem olmuştur ama bu ferrari bir başka. -
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
En temizi bir adet MIG-29 kiralayıp bir hafta boyunca takılmak.
Rusya'da turistlere kiralıyorlar, inanılmaz bir his olduğu söyleniyor.
Böyle Lambo Ferro gibi kağnılarla uğraşmıyorlar.
O MIG-29 un bir günlük kirası 1 milyon USD yalnız... öyle her önüne gelen turist binemez. Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeta60
Bazen yollarda ferrari yada lambo görüyorum beni en çok ferrari etkiliyor lambo biraz ferrarinin yanında sıradan kalıyor.
Sıradan mı?? Şaka yapıyorsun heralde. İlk defa Lamborghini'ye sıradan diyen birini duydum -
Ben bu tartışmaya bir foto ekleyerek farklı bi tarafa çekmek istiyorum. Lamboghini her zaman favorim olmuştur, Ferrari'leri bi türlü sevemedim. Ben LP 560-4 diyorum ama asıl olarak LP 570-4 Superleggera daha kışkırtıcı. Resimde görüldüğü üzere. Bi de bunun turuncusunu hayal edin tadından yenmez
-
ferrari safkan spor otomobiller üretiyor, lambo ise güvenli 4 çeker araçlar , ne kadar program izlediysem
ferrari yi zevkli , lombo yu kolay buluyor , bana kalırsa ferrari herzaman ferrari , ama lambo malesef pek özgün değil aynı motoru paylaşan audi r var , gerek tasarım gerekse motor yönünde tek geçerim ferrari yi . -
Lamboyla gezdir beni Serhat.
-
Beyazı kırmızıdan daha güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Resmen sarkıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: masti
Beyazı kırmızıdan daha güzel.
bu renk çok yakışmış -
lamborghinide alsanız ferrari de alsanız değişmeyen tek bişey olcak, oda sizinle kapışmaya çalışan transporter sürücüleri ile civic sürücüleridir -
ateş cıkardı gördün mü laan -
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
quote:
Resmen sarkıyo
bana ferrari alsana berkcaaaaan -
quote:
Orijinalden alıntı: _leylandi_
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
quote:
Resmen sarkıyo
bana ferrari alsana berkcaaaaan
Ortada dalga geçilecek bir durum yok
Lazarotti arkadasımız aynı zamanda dısarıdan da tanıdıgım gorustugum
sevdigim biridir. Bu samimiyet ile yazılmıs bir mesajdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kptsedat
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeta60
Bazen yollarda ferrari yada lambo görüyorum beni en çok ferrari etkiliyor lambo biraz ferrarinin yanında sıradan kalıyor.
Sıradan mı?? Şaka yapıyorsun heralde. İlk defa Lamborghini'ye sıradan diyen birini duydum
Şaşılacak bir şey yok..Zevk ve tercih meselesi..Bende alacak durumda olsam F458 tercih ederdim..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X