Şimdi Ara

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
22.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA

(En Son Oy Tarihi: 22.9.2010)
Giriş

Orijinalden alıntı: guyverland

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Yaklaşık 1 ay kadar önce Ataşehir tarafından gelirken 458'i yolda gördük arkadaşda da Volvo S40 var tam hız delisidir, o yüzden gaza getirmek zor olmadı baktık arkadan bişey geliyor ilk önce yol ver dedim geçti bizi sonra arkasına yapıştık, sellektör yap yol iste dedim adam ya yeni aldı arabayı yada çok mütevazi biriydi, biz toz bulutu bi ses gürültüsü bişey beklerken, sağa sinyalini verdi bize yol verdi şaşırdık bizde videosu vardı bulamıyorum şimdilik

458'e hayran kaldım ferrari gerçekten araba yapmış

Adamlar bıkıyor sizin gibilerden de o yüzden. Ne yapsınlar hangi biriyle uğraşsınlar binlerce böyle gençle karşılaşıyorlar. S40, hız delisi ve F458 mükemmel bileşim. :)
    Aslında çok da bişey demek doğru değil çok anormal bişey de yapmamışsınız. Böyle araç sahiplerine neler yapıyor bazıları tampon tampona yapıştıran mı dersin, ayna kapatmaya çalışan mı, sıkıştırıp bariyerlere uzatan mı.

amacımız kapışmak felan değil tabiki saçma olur

sadece adam iki şov yapsn lastik sesi motor sesi duyalım istedik adam da bize yol verdi

• şimdi bura ile alakası yok ama merak ettim porsche 911 turbo manuel düşünüyordunuz bir ara ondan niye vazgeçtiniz 4 çeker diye mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkhanas -- 21 Eylül 2010; 2:07:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Aradım hıyar herifi gayet kendınden emın adam kesınlıkle de pazarlıga yanasmıyor

Sınır oldum kapattım. Baska bır arkadasım aradı ona da aynı tavır

Cocacola herıfı bayagı bır havaya sokmus sanırım.. Vergı ayı yaklasınca gorurum onu hhah
    aa

bu hyar erifi bir daha arayın bakalım. konunuz çok sapmış vakıf olmak istemedim ama banada haftasonu bir teklifle geldiler gayrimenkulle alakalı benim zaten bu araçlar tövbemden mantelitem değil zaten miktar olarakta benim limitlerimin çok üstünde rakam 325k/e ayrıca 90k/tl blokeli kalacak vs ama çok meraklıysanız sanırım bugunlerde çözebilirsiniz sıkışıklığın stresi var.bu arada uslupları malesef öyle yalnız o tarz kuzenım dıye tanıştırdığı kişide vardı sanki ben çoçuk onlar bu işin piri. çok fikir üretiyorlar bilemiyorum ben dinlerken yoruldum bence sizde yorulmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Almak değil yapmak önemli şahsen benim bir araç için 400.ooo eurodan fazla bütçem olsaydı türkiyedeki birkaç özel usta ve mühendisi toplayıp 7-8 ayda mükemmel kalitede araç yaptırırdım.Hem o kadar para verince de dünyada tek olmasını isterim o da özel yaptırdığım olur :)

Şirketler misal olarak süspansiyon veya yeni arka takım için milyarlar Euro harcıyorlar, kollaymı 400 bin euro sıfırdan bi araç yaratmak?

imkansız

İmkanı var sizle imkansız :)

Pagani örneği verilebilir :)

Sıfırdan değil ama slr motorlu ve yeryüzünün en iyi arabalarından birini yaptı Horacio Pagani hemde çok kısıtlı bütçe ile başladı bu işe

Pagani'deki motor 5.500cc'lik slr motoru değil 7300cc'lik 73AMG motoru..

Ayrıca ATTRACTION hocam bence kesinlikle 458 Italia olmalı tercihiniz. Ferrari ruhu her zaman bir adım öndedir benim için..

• bence de ferrrari almalı. alınca bi kayseriye uğrayın, gelirken de haber verin ki biz de 458'i görelim.
  • Her ne kadar 458 süper bir araç olsa da daha önce Ferrari sahibi olmuş olduğun için (Lamboyu sadece kullandığını ve de sahibi olmadığını farzediyorum) bu kez Lambo.

Haluk.
  • ben LP560-4 derim. hatta mümkünse LP570-4 Superleggera
  • Bu konuyu açan ATTRACTION'ı gerçek hayatta tanıyan varmı acep?? Bence burdaki herkesi kekliyo bu arkadaş. Yani bi Lambo ya da Ferrari alabilecek kadar parası olan biri ama gelip bize mi soruyo... Bu kadar zengin bi adamın ne alacağını bilmemesi ne kadar inanadırıcı sizce Bence bi kişinin Lambo yada Ferrari alacak kadar parası olsa ne alacağını bilir. Gider ikisinden birini alır(ben Gallardo'yu alırdım). Bi forumda tartışma açıp insanların görüşlerini sormaz. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kptsedat

Bu konuyu açan ATTRACTION'ı gerçek hayatta tanıyan varmı acep?? Bence burdaki herkesi kekliyo bu arkadaş. Yani bi Lambo ya da Ferrari alabilecek kadar parası olan biri ama gelip bize mi soruyo... Bu kadar zengin bi adamın ne alacağını bilmemesi ne kadar inanadırıcı sizce Bence bi kişinin Lambo yada Ferrari alacak kadar parası olsa ne alacağını bilir. Gider ikisinden birini alır(ben Gallardo'yu alırdım). Bi forumda tartışma açıp insanların görüşlerini sormaz. Saygılar.

İçimde hep bir şüphe vardı bu konuda. Yani Attraction arkadaşımızın videoları eklemesi ya da forumdan bazı arkadaşlarla buluşması bile bu şüpheyi giderememişti. Neyse ki artık kafam rahat.

Teşekkür ederim, hem de tüm saf forumdaşlarım adına...

• quote:

Bu konuyu açan ATTRACTION'ı gerçek hayatta tanıyan varmı acep?? Bence burdaki herkesi kekliyo bu arkadaş. Yani bi Lambo ya da Ferrari alabilecek kadar parası olan biri ama gelip bize mi soruyo... Bu kadar zengin bi adamın ne alacağını bilmemesi ne kadar inanadırıcı sizce Bence bi kişinin Lambo yada Ferrari alacak kadar parası olsa ne alacağını bilir. Gider ikisinden birini alır(ben Gallardo'yu alırdım). Bi forumda tartışma açıp insanların görüşlerini sormaz. Saygılar.

• quote:

İçime bir kurt düştü.

Kımıl kımıl beni dürtüyor.

Serhat yalan mı yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: bureda

quote:

İçime bir kurt düştü.

Kımıl kımıl beni dürtüyor.

Serhat yalan mı yoksa.

über troll

• quote:

Attraction aslında ABD'nin oyunu, arkasında da İsrail var. 11 Eylül saldırısı Pentagon senaryosu. Üniversitede kızlar teklif ediyor. Marilyn Manson kendine oral yapmak için bir kaburgasını aldırdı. Shaggy öldü. Lady Gaga erkek. Kıvanç Tatlıtuğ aslında Ali Rıza Binboğa... Delirtirsiniz adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Attraction aslında ABD'nin oyunu, arkasında da İsrail var. 11 Eylül saldırısı Pentagon senaryosu. Üniversitede kızlar teklif ediyor. Marilyn Manson kendine oral yapmak için bir kaburgasını aldırdı. Shaggy öldü. Lady Gaga erkek. Kıvanç Tatlıtuğ aslında Ali Rıza Binboğa... Delirtirsiniz adamı.

h i ç b i r ş e y b i l m i y o r s u n u z . .

b e n g i u l i e t t a . .

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Eksik yazmışsın:

Bruce Lee 5 yıl daha yaşasaydı vücuduna kurşun işlemeyecekti.

Mercedes asla bozulmaz.

Minareler aslında roket, ilk fırsatta Amerika'ya fırlatılacaklar.

Michael Jackson kendini ameliyat ile beyazlattı.

Britney Spears bakire.

Bilgi'ye son model BMW-Mercedes'i olmayan giremez.

Boğaziçi mezunu olursan herkes sana iş vermek için kapında yatar.

7.4 yetmedimi?

En önemlisini unutuyordum az kalsın: Body building yapmaya bir başlarsan bir daha bırakamazsın çünkü spor yaparken genişleyen damarlar sporu bırakınca büzüşür ve ölürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 22 Eylül 2010; 1:15:51 >

• quote:

Attraction, bu makineleri performans olarak mı soruyor? Tasarım ve görünüm olarak yorumlanmasını, fikirleri almak istiyor. He satın almalarını etkiliyor mu onu ayrıca tartışabiliriz. Peki bu kadar sayfa oldu istenilen şekilde bir tane değerlendirme çıktı mı bana ve ona göre hayır. Ben de şöyle birisi otursa da dizayn yönüyle tasarımcılığı, bakışı ile bir yorumlasa da okusak keyfle demiştim.:) Serhat'ın muadiliyet ve his, performans bakımından bu makineler konusunda zaten öneriye ihtiyacı yok sadece fikirlere önem veriyor bazı şeyleri cevaplandırmak istiyor diyeyim yada. Yani yani diye açıklamaya devam ederdim de şu da akıllara gelebilir hava atma derdi bu adamın zaten yok. (Birçok zengin gibi böyle makineleri hava atmak için almıyor yürütmek için alıyor diyeyim siz anlayın...)
    Serhat'ın performansı, bakışı, sport ve pist makineleri tecrübeleri konusunda forumda zaten dengi yok. (Acı ama gerçek :) yada ben görmedim henüz) İşte bunun nedeni bazılarının bu bakış açısı olabilir mi? Bu işler öyle dizel, benzinli tartışmaları yapmaya benzemiyor.
    Peki dert ne niye orda burda takılıyor. Bu adamın yazmaya, okumaya, paylaşmaya ihtiyacı var iki kelam daha öğrenmek, 1 kelam daha anlatıp bilinmesini isteme hevesi var aynen bende olduğu gibi.:) Bu adamın içinde ateş var bitmeyen bi yarış tutkusu var ama işte biz yanlış topraklarda doğmuşuz burada öyle bi imkan yok.

Tanıyanlar, görüşenler evet dese peki bizim gerçekliğimizi nerden anlayacaksınız.

Gezinen ama yazmayan hocalar sizi bunlardan hariç tutuyorum mecburen.

• Forumun Çekirdek kadrosunun cogu ıle hergün görüsüyorum..

Gorustugum ınsanların bazılarını kendı arkadas ortamlarıma da soktum...

Hatta dışarıda beni görüp attraction'u avladım diyende oldu hakkımda topicler açıldı

LİNK BURADA

Pistlerde kullandığım araclarıma bindirdiğim benimle beraber pist tecrubesı yaşattırdıgım ınsanlar da oldu.

Hatta aynı spor salonuna gittigim. Kapı komşum olan kişiler var. Neden bahsediyorsunuz siz !

Dedigim gibi foruma vizyon gerek geniş görüş gerek bilmem ne gerek gerekte gerek..

Henüz sırtlamıyor kaldırmıyor bu forum bazı şeyleri..

Adam yerine koyup fikir danışanda kabahat zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 22 Eylül 2010; 8:54:58 >

• quote:

Forumun Çekirdek kadrosunun cogu ıle hergün görüsüyorum..

Gorustugum ınsanların bazılarını kendı arkadas ortamlarıma da soktum...

Hatta dışarıda beni görüp attraction'u avladım diyende oldu hakkımda topicler açıldı

LİNK BURADA

Pistlerde kullandığım araclarıma bindirdiğim benimle beraber pist tecrubesı yaşattırdıgım ınsanlar da oldu.

Hatta aynı spor salonuna gittigim. Kapı komşum olan kişiler var. Neden bahsediyorsunuz siz !

Dedigim gibi foruma vizyon gerek geniş görüş gerek bilmem ne gerek gerekte gerek..

Henüz sırtlamıyor kaldırmıyor bu forum bazı şeyleri..

Adam yerine koyup fikir danışanda kabahat zaten..

Hocam, forumlar toplumun küçültülmüş örnekleridir. Sizin gibi insanlar olacağı gibi, son derece şüpheci kişiler de bulunabilir.

O sebeple hiç canınızı sıkmayın, bizleri de konulardan ve mesajlardan mahrum etmeyin lütfen.

• Şayet sevgili arkadaşım ATTRACTION (SERHAT'ın) yalan olduğunu düşünüyorsanız o zamam benim de yalan olduğumu düşünebilirsiniz. Serhat'la forumda Otomobil Genelde yazımaya başladığımda tanıştım ve geçen yıl da kendisi ile karşılaştım. Yaşı, eğitimi, işi ve yaşadığı şehir itibariyle motorlu araç kullanma tarzı ve süper spor araçlar hakkındaki bilgileri ve maddi imkanından en ufak bir şüphe duymadım, duymam da.

Forumda arkadaşların önemli bir kısmının yaşı daha çok genç (14-24 arasında) ancak Serhat'ın ve benim yaşıma yaklaştığınızda toplumda ve forumda bilgi ve ilgi özellikleriniz ile ortaya çıkıyorsunuz, başka birşey ile değil. Benim yaşım 40'ın üzerinde ve büroda veya İstanbul'da forum aracılığıyla tanıştığım arkadaşların hepsi ile samimi bir dostluk kurdum. Ancak Adana'da olmam ve çok fazla şehirdışına çıkamamam nedeni ile etkinliğim daha çok bu forumda olmuştur.

Serhat ise İstanbul'da çalışmanın ve yaşamanın avantajını kullanarak süper spor araba ile uğraşan, alıp satan, yedek parça, onarım, tamirat, modifiye ve tuning ile rolling ve track day yapan, içinde çok hareketli ama dışarıya kapalı olan bir grubun en faal üyesi. Süper spor araç alıp onu sadece garajda süs olarak bırakmayan ve tepe tepe kullanan, drift ve hızlanma alanlarındaki yeteneklerini çok önem verdiği pistlerde gerçekleşen ve benzer imkan ve araçlara sahip bir çok meraklıyı de etrafında toplamasını bilen ve piyasanın sadece vitrinini değil, tezgah arkasını da bilen ve bence bu forumda olmasının ve süper spor araçlar dünyasından bilgi vermesi özelliğinin değeri ölçülemez olan kıymetli bir arkadaşımdır.

Çok çalışın, hem kaslarınızı, hem aklınızı çalıştırın, kazanın, harcayın. Ben de isterim LAMBO LP560 fakat bunun için herşeyimi değiştirmem gerek. Alsam bile günlük binemeyeceğimi biliyorum. Şu anda kullandığım araç dahi sabahları işe ve akşamları eve giderken sıkışık Adana trafiğinde kullanılması zor ve ağır bir araç, bir LAMBO benim için tamamen süs olur fakat işi, şehri, bilgisi ve imkanı uygun olan LAMBO da alacak, FERRARI de, VETTE de, ve hevesini, hobisini doya doya yaşayacak.

Bundan daha doğal ne olabilir?

Selam ve sevgilerle,

Taner Göde

• Forumdaki üyelerinin yaşlarının küçük, küçük yaşta olan yeni nesillerinde daha çok espiriye vurup alay geçme özellikleri yüksek olduğundan kaynaklanıyor başka bir sebebi yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.