Bildirim
Lan Bu Nasıl Gol Bu Nasıl Spiker!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayatımda görüdüğüm en garip gollerden biri yüzünden bütün maçlar tutmuştu ve 250 ytl'lik iddiam yatmıştı... -
-
herif hönkürüyo -
yokki şöyle bi spikerimiz -
-
nası vurdu lan o topa öyle o?
İbrahimovic di mimi... -
-
kral gidiyor. kral gole gidiyor. kral düzeltiyor. ikinciyi düzeltiyor. üçüncüde çakıyor. çivi gibi çakıyor. kral çakıyor :))))))))
-
hagi hagi hagi hagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
eski günleri hatırladım süper -
haciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiııııııııiiiiiiıiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabri ugan. -
koptum -
tamam varmış -
çivi gibi çakıyor kral çakıyor ahahahah kudurmuş ercan taner
olm neymiş bu hakan yahu
quote:
Orjinalden alıntı: xxxwampire
quote:
Orjinalden alıntı: ARMIN
yokki şöyle bi spikerimiz
bak bende buna bitiyorum.
"hakan vurdu goooooooolllllllllllllllllll. goooooooooolllllllllllllllllllllll. kim attıııııı. kral attııııııııı. kral attı..... hemde leeds'te.... elın rotta:))
-
-
quote:
kral gidiyor. kral gole gidiyor. kral düzeltiyor. ikinciyi düzeltiyor. üçüncüde çakıyor. çivi gibi çakıyor. kral çakıyor :))))))))
-
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
quote:
ulan adama bak hakan şükürü futbolculuktan çıkarıp inşaat ustası yaptı ha bire çaktırıyor
-
-
Benzer içerikler
- forma imza kalemi
- en iyi altyapı takımları türkiye
- galatasaray kaptanları listesi
- meşale nerede bulunur
- formadan isim silme
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X