Şimdi Ara

Lancer 1.6 köpekbalığı kasa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 invite lara baglanabiliyor biliyorum. Direksiyon simidini degiştirip cruse control ü aktif hale getirmek yeterli olacak diyorsunuz yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ensyilmzz E kullanıcısına yanıt
    ve tabii ki tesisatı çekilecek. ankara'da yapan yerler var bu işi hallederler...
  • Navigasyonun bile yakalayamadığı araba değil mi bu

https://youtu.be/Yi_a_tb30do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 5 Mayıs 2019; 8:37:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyet ne kadar olur cok mu peki

• etusch kullanıcısına yanıt
    Navigasyon un yakalayamadığı derken?

• lancerlarda baskı balatanın çok erken bittiği söyleniyor kullanan arkadaşların bu konu hakkındaki yorumu nedir.
    örneğin 20bin'de. ve aynı durum asx'de de geçerlimidir ?
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    asx'te 73 bin'e geliyorum, sıkıntı yok...

bence araba kullanmayı bilmeyenler çok hızlı bitiriyorlar dikkatli kullanmazsan 20 bin'de de biter 40 bin'de de biter şahit oldum, e benimki 73 bin nasıl hala sağlam? hem de istanbul gibi bir şehirde yaşıyorum her Allah'ın günü bir trafik..
  • bilmiyorum bazı yorumlarda 20 yıllık şoförüm böyle baskı balata mı olur felan. çok yorum vardı.
    önemli bir konu. ama onun dışında pek birşeye rastlamadım şikaet olarak.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    140 bin küsürde orijinal baskı balatasını kullanan arkadaşım var asx'te...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensyilmzz

Maliyet ne kadar olur cok mu peki
    2011 sonrası Invite donanım Lancer'larda Cruise Control için direksiyonun değişmesine gerek yok. Sadece direksiyonun sağ tarafına tuş takımı takılıyor. Pedallarda bulunan switch'in değişiyor ve beyinden aktif ediliyor. Bu kadar. Ankara'da İBA Otomotiv, bu işi Türkiye'de ilk yapan firmadır.https://www.youtube.com/watch?v=STmUl9FRW8M
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    İnvite larda dediğiniz gibi ancak inform ların direksiyonunda o kapaklar yok

• ensyilmzz E kullanıcısına yanıt
    Ankara’da özellikle parçacılardan çıkma invite lancer, 2008 sonrası colt veya 2011-2012 makyajsız asx direksiyon simidi bulmanız gerekecek. Sonrası kolay beyinde zaten cruise control altyapısı var ankara’da uzman japon veya iba otomotiv ile görüşürseniz kendileri halledebilirler... uzman japon cruise control’ü yapıyor mu hatırlamıyorum ama iba yapıyordu eminim...

Tabi bu işlemler sadece 1.6 inform’lara yapılabilir. 1.5 informların beyinleri farklı olduğu için özellikler açılamıyor muhtemelen cruise control de yapılamayacaktır. Hatta 1.5 invite’larda bile gizli özellik açılamıyor, sadece 1.5’lerin 2011 model SAM paketlerinde açıyorlardı. 1.6 ve 1.8 lerin (1.8 de zaten cc var) hepsinde açılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 20 Mayıs 2019; 17:3:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.