Şimdi Ara

Lancer 1.6 köpekbalığı kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan varmıdır aranızda bu aracı düşünüyorum. Yorumlarınız nedir ?

• nacker kullanıcısına yanıt
    nacker demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Aynı arabadan bahsediyoruz değil mi? Benim baktığım Lancer bırakın top safety'yi small overlaptan good alamamış gözüküyor.
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer/2010
    quote:

Small overlap'tan A almış bir araç sınıfının en güvenlisi olmaz ki, benzer yıllarda lancer'dan daha iyi puanlar almış araçlar var çünkü.
    Biz en guvenlisimi dedik top safety pick odullu dedik. Verdigim linkte sol ust kosede odulu gorebilirsiniz.
  • Genis, saglam, iihs de top safety pick odullu, diz havayastigi dahil 7 havayastikli, en az yakan atmosferik motorlardan birine sahip.

Kisaca konu komsu ne der demezsen gayet guzel aractir. 1.6 olanlari makyajli kasadir onlari oneririm.
  • Güzel araç ama ilanları genelde şişlik fiyatlı, herkes kafasına göre bişeyler yazmış. Uygun fiyata temiz bişey bulunursa alınır mis gibi binilir.
  • volvonun önünde 6 sene boyunca üst üste top safety pick+ ya layık görülmüş bir karosere sahip. en sağlam c segment arabadır kendileri. mıvec teknolojili motora diyecek birşey yok zaten. sorunsuzluk üzerine daha iyisi çıkmaz.

tek eksileri
    - konfor (yalıtım)
    - zayıf ikinci el

geri kalan kısımlarda kesinlikle pişman ettirmeyecek bir araba. yalıtım işi halloluyor yani bu arabaya özgü birşey değil premium markalara göre eksiğidir. kullanıcı iseniz zaten alım satım derdine düşmenize gerek yok.

tavsiyesi invite donanım 1.6 manuel.
  • Tüp gerektirirmi peki ? Yakıt konusu beni düşündürüyor. Lpgde sorun çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB11

Tüp gerektirirmi peki ? Yakıt konusu beni düşündürüyor. Lpgde sorun çıkar mı ?
    7-9 litre arasi yakar, atmosferik motor ama subap sorunu ergec olacaktir Allahin emri
  • Yol sesini 90 kmden itibaren alan bi araba.

Otomatiği 0-100`ü 14 saniye

Onun dışında geniş ve tipi güzel bi araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arabanın sıfırı bulunuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Bu arabanın sıfırı bulunuyor mu?
    Gecen sene uretimden kaldirildi. Su an sifiri yok
  • TSY kullanıcısına yanıt
    Aynı arabadan bahsediyoruz değil mi? Benim baktığım Lancer bırakın top safety'yi small overlaptan good alamamış gözüküyor.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Manueli ile 9 yakan araba kullanmayı bilmiyor derim 6 lt genel ortalama tutturuluyor
  • mrmst kullanıcısına yanıt
    Şehir içi verisi 7.5 litre, yoğun trafiği olan bir yerde 9 litre kolaylıkla görülür, araba kullanmayı bilmemekle ilgisi yok.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bende bizzat diyorum ki "uzun dönem karmayı 6 gördüm" diyorum.
  • mrmst kullanıcısına yanıt
    Tamam ben yalan demedim, sizin 6 görmeniz başkasının 9 görmesini engellemez.
  • quote:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer/2010
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Small overlap'tan A almış bir araç sınıfının en güvenlisi olmaz ki, benzer yıllarda lancer'dan daha iyi puanlar almış araçlar var çünkü.

• quote:

Biz en guvenlisimi dedik top safety pick odullu dedik. Verdigim linkte sol ust kosede odulu gorebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Gecen sene uretimden kaldirildi. Su an sifiri yok

Alıntıları Göster
    Bayilerde kalan vs?

Siz markayı seviyorsunuz gördüğüm kadarıyla. En son sıfır ne kadara satıldı hatırlıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Bayilerde kalan vs?

Siz markayı seviyorsunuz gördüğüm kadarıyla. En son sıfır ne kadara satıldı hatırlıyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Gecen sene makyajli manueli 80bine satildi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.