Şimdi Ara

lancer plus olduğunu nasıl anlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005-2007 lancer almak istiyorum. ilanlarda plus yazıyor ama sanki bana plus değilmiş gibi geliyor. tam tersi durumlarda oluyor mesela 1.6 comfort yazmış veya 1.6 yazmış ancak arabada arka spoyler var, göstergeleri beyaz ve park senrörü var. ben spoyler, beyaz göstergeler ve park sensörü sadece plus modellerinde var diye biliyorum. yardımcı olursanız memnun olurum.

• Spoiler,park sensörü daha sonradan da takılabiliyordu o dönemde, yani aksesuar olarak satılıyordu. Plus Paketi de bir nevi aksesuar paketi olarak düşünebilirsiniz. Bence baktığınız aracın sorunsuz ve büyük kazasız olmasına dikkat etmelisiniz, Plus olup olmaması çok büyük önem taşımıyor. İsterseniz aynı aksesuarları alabiliyorsunuz ve taktırabiliyorsunuz.
  • Plus pakette spoiler, deri direksiyon ve vites topuzu, spor pedallar, park sensörleri var. Sanırım bir dönemde otomatik klima Plus paketteymiş sonra standart olmuş.
    Bunların bir yada bir kaçı Plus olmayan versiyonlara sonradan takılmış olabilir.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • 2006 modellerinde esp var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poplenoat

2006 modellerinde esp var mı?

Eski kasada Esp yok. Güncel köpekbalığında var.
  • bir soru daha
    bu sitede verilen kullanım klavuzunda perde hava yastığı var yazılmış. gerçekten var mı?
  • arkadaşlar ben de bunu merak ediyorum, yan hava yastığı veya perde yastık olan araçlar var mı 2004-2007 arasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

arkadaşlar ben de bunu merak ediyorum, yan hava yastığı veya perde yastık olan araçlar var mı 2004-2007 arasında?

Perde havayastıklı yok ama yan havayastıklı olan modeller var.
    Ancak hangi model yıllı olanlar onun hakkında bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.