Şimdi Ara

LANCER SPORTS SEDAN 1.6 MT INVITE - 2013 44.900 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 45.000 TL başka altarnatiflerde olacaktır diye düşünüyorum sonuçta C sınıfı bir araç, yeni seat leon 1.2 Tsi style yeni toledo 1.2 tsi style Hyundai i30 boş hali bile bundan doludur,

uzun süre binmeyi düşünüyorsanız kısa bir sürede satmayacaksanız, biraz daha pazarlıkla 42.000 TL bırakırlarsa alınabilir bence
  • Fiyat-kalıte orantısını düşünürsek mükemmel. Tasarım olarak zaten söylenecek söz yok. Mınımum 5 yıl kullanacak bir kullanıcı için öneririm kesinlikle. Güzel bir lpg kiti ile yakıtı gayet makul seviyelere çekebilirsiniz . Ayrıca piyasadakı araçlardan farklı olursunuz biraz ;)
  • f/p oranı gerçekten çok yüksek .

donanım gayet yeterli .

motor sınıfının en ekonomık atmosferıklerınden ve performansı gayet iyi lpg uyumludur zaten lpg taksan dizelden daha ekonomık olur.

tasarım çok iyi geçen sene makyajlandı yanı bebeklık hataları dediğimiz noktalar giderildi .

servis konusu biraz sıkıntılı olabilir .

içi en fazla 180 boyuna kadar makul sonrası için yetersiz .

yol tutuşu çok iyi bağımsız süspansiyonların etkısini hissediyorsunuz .

iç tasarım çok sade basit ve kullanışlı .

plastık kalıtesi klasık japon leğenden bozma .

ses sistemi orta düzey bir çok kullanıcıyı tatmin eder .

2. el değer kaybı fazla biraz da zor satılıyor .

kendine has çok güzel egzoz sesini içeri alıyor ki bu sport sedan ruhunu yansıtması için bilinçli yapılmış .

arabayı hiç kullanmayıp varsayımlarla msj atanı da dikkate almayın .

kısacası alacaksanız gözünüz kapalı alın pişman olmazsınız

• Sedan olması şart değilse malzeme kalitesi,yalıtım,konfor,donanım,ikinci el olarak i30 ve Leon Style daha iyi bir tercih.
  • aracı incelemiştim iç plastikleri kötüydü oldukça hatta accent era kalitesindeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

katolog verilerine bakarak bu araç ekonomikmiş diyerek araç alan var mı gerçekten?

lakin bu araç 5.7 karma tüketimi ile alakalı uykulu gözlerle bakıyorum bu değerlere....gerçekte 8-9litre arası bir tüketimi olacaktır.

O konuda hiçbir tereddütüm yok..

Ben şehir içi 5,7 tüketimi 5,5 lere kadar hatta altına bile çekerim...

Yani bu birazda kullanım işi aracı kullanma kullanabilme işi...

Azcık kabiliyet gerekli...

Ben şu anda şehir içi 6,5/7 litre gösterilen aracı 5,9 ortalama ile kullanıyorum...

Ayrıca çok yoğun trafikte dip die 1/2 saat araç kullanım değeri 7 lere cıkartmak aracın sucu degıl.....

İddalıyım ebn bu aracı alırsam tüketimini şehir içi 5,5 lere çeker gelip burdada fotolarım :)

Bırakınız bu işleri.

İstediğin kadar kabiliyet işi de ama GERÇEK şehir içi trafiğinde bu araç hiç bir koşulda bırakın 5.7 yi, 6.5 bile yakalayamaz.

19 km ve altı hız ortalamlarında, yani gerçek şehir içinde, bu aracın yakacağı dip değer 7.5 bilemedin 7.0dır.

Aşağısı imkansız.

Ha siz derseniz ben Çevreyolunu şehir içinden sayarım, sahil yolları vs. şehir içi trafiğidir. O zaman 6.5 6 arası görürsünüz.

Bugün havalanına gidip geldim İstanbul'da, 2 kez köprü geçtim trafik vardı.

Bir de Haliç köprüsü trafiği.

Ortalama deper 5.9 çıktı.

Şimdi alana bakarsak şehir içi mi? Şehir içi.

Ama kullanım? Ortalama hız... 40 km.

Yani kendimizi kandırmanın bir alemi yok.

• önü mükemmel arkası çok tipsiz
  • Hocam araba güzel ama kasası eski. Aslında indirim var gibi görünse de satılması gereken fiyatı bu. Bu aracın tasarımı sürüş keyfi çok güzeldir. 43.500 fiyat alanlar vardı. Sizde pazarlıkla bu fiyatlara alabilirsiniz.
    Toyota auris 1.6 advance de 50.000tl yazıyor sitesinde. Lancer'dan daha donanımlı, daha iyi motora sahip. Konfor, sessizlik gibi konularda da iyidir. Kasası da lancer'a göre yenidir. Pazarlıkla 47binlere alabilirseniz lancer'dan mantıklı olabilir. Ama lancer'da farklı, kaliteli bir araba. İç mekanını eleştiriyorlar ama bence kaliteli bir iç mekanı var. Sert görünse de tıkırtı falan yapmaz, kolay kolay eskimez. Kaliteli diye tabir edilen birçok araçtan daha uzun ömürlüdür. Eski lancer'ların iç mekanına bakabilirsiniz.
    Lancer'ın bir dezavantajı da 5 ileri vites olması. 120km'den sonra motor sesini içeri fazla alıyor ve tüketim artıyor maalesef.
    Kasa yeniliği, servis, donanım, konfor gibi nedenlerden dolayı auris biraz daha mantıklı ama araba işi zevk işi. Lancer da fiyatına göre iyi araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

derdin ne arkadaşım benimle keyfimin kahyası mısın biraz medeni ol lütfen rica edicem. mesela şu an bunun hatırına bi küfür daha ettim

Sana bu sayfayı her okuyan ediyor,sende gerçekten utanma,terbiye yok.Yazık.

Medeniyetle terbiyesizlik aynı şey değil.Ben sana keyfim sana küfür etmek istiyor,her aklıma geldikçe aklına hayaline gelmeyecek küfürler ediyorum desem oh ne güzel,ağzına sağlık mı dersin?

Tek tesellim,yaşın olur.Delikanlı gibi yazar mısın,yaşın kaç?
  • Icinde legen plastigi kullanmislar ve ses-yol yalitimi bisikletten hallice. Daha baska bisey bakin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lütfen birbirinizi kırmayın olur böyle ufak tartışmalar atışmalar seviyeyi saygıyı hoşgörüyü elden bırakmayınız. asıl önemli olan konudan alakasız şeylerle hem mesaj hem vakit kirliliği yapmayınız burda arkadaşımız bir soru sormuş özetle cevap vericek olursam,

tasarımına çıktığından beri hayran kaldığım bir model ve bilinen kronik sorunu da yok konfor yol tutuş sessizlik vs olarak ta bence gayet güzel bir araç hele ki yakıt tüketimi beni çok etkiledi birde lpg uygulanırsa çok çok ekonomik harika bir arabaya binilir bence fiyat değerlendirilebilir alınası bir araç.
  • yakıt tüketimi şehir içi 7.4 lt olarak gözüküyor 5.7 değil niye o konu üzerinden tartıştınız anlamış değilim ?

bu arada gözden kaçırdığım bir şey var mı merak ediyorum ama bizim 2012 1.6m jet emotipn plus lineadan donanım olarak bi üstünlüğünü göremedim (sadece 1 tane hava yastığı fazlaymış)
  • bu kadar çirkin bir arabaya bu para verilmez.elde patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

bu kadar çirkin bir arabaya bu para verilmez.elde patlar.

http://www.mitsubishi-motors.com.tr/sites/default/files/imagecache/c1200x500/lancer_sb.jpg

Bumu çirkin ?
  • Bu fiyata 1.2 TSI Golf daha mantıklı bir tercih.

Lancer'ın artıları:

Donanım, daha sağlam bir motor, tasarım.

Golf'ün artıları:

Performans, konfor, ses yalıtımı, vergi avantajı, 2. el, iç mekan kalitesi ve işçiliği.

Güvenlik, yol tutuş ve tüketim konularında aynılar zaten.

39-40 bin tl ye satsalar alınabilir ve satışlarıda ciddi seviyede artar yoksa bu fiyata 3-5 olan satış adetlerini 13-15'e çıkarırlar ancak.

Bu fiyata almak için tasarımına aşık olmak lazım(benim gibi).
  • quote:

http://www.mitsubishi-motors.com.tr/modeller/lancer-sports-sedan

Arkadaşlar selam;

Bu aracı almayı düşünüyorum gerek fiyat gerek donanım oalrak rakipsiz duruyor.

Ayrıca yakıt tüketim değeri dizelleri aratmıyor.
    Şehir dışı lt /100km 4.7
    Karışık lt /100km 5.7

FİYAT 44,900 GİBİ RAKİPSİZ VE İDDALI

Arkadaşım bilen bilmeyen gene atıp tutmuş bu fiyata bu araç alınır.
    Servis vs sorunu yaşamazsın zira servis fiyatları uygun. Katalog değerlerine yakın değerler tutturursun. Sorunsuz sıkıntı çıkarmayan bir araç donanımı da gayet yeterli.
    Hayatında hiç Mitsubishi kullanmamış kişilerin yorumlarına hele Fanboylara hiç takılma. Sorunsuzca kullanılır.
    Bu aracın hatta Mitsubishinin tek sıkıntısı piyasasının olmaması yoksa sorunsuz bir araç. Bazıları gibi Servislerde sürünmezsin.

• Gövde rengi kapı kolları yazmışlar reklama bir de hey allahım ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

quote:

katolog verilerine bakarak bu araç ekonomikmiş diyerek araç alan var mı gerçekten?

lakin bu araç 5.7 karma tüketimi ile alakalı uykulu gözlerle bakıyorum bu değerlere....gerçekte 8-9litre arası bir tüketimi olacaktır.

peki sen neye dayanarak tahminde bulunuyorsun

kullanıma bakıyorum ben ve kullanarak gerçek trafikte, türkiye şartlarında bu araç kullanıcıları ne yakıyor o veriyi dikkate alıyorum

COLT 2009 kullanmıştım ve hala bir arkadaşım kullanır istanbul içinde 8-9litre arası tüketiyor colt, lancer'da 8-10litre arası tüketecektir, 5.7'yi yakamak için bu şartlar içerisinde, bu trafikte sıyırabilirsiniz...

70bin km colt 1.5 amt kullandım. 1.5 eski lancer Motoru dur. 2009dan beri de mitsubishi forumunda yazıyorum.

Colta şehir içi 9lt yaktiran 5 ADAM gosteremezsin. Bak 10 demiyorum.

10km mesafeden uzun olsun istersen köprü trafiğine gir.

Neden bu kadar emin konuşuyorum. Çünkü tüm yakıt verilerimizi paylaştığımız 4 yıllık bir konu ve binlerce mesaj var.

1 ay celta sertifikası için Beşiktaş conrad hotel - Şirinevler trafiğinde bile 9lt lpg yaktı o araba. Ki klima açık ve kasmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.mitsubishi-motors.com.tr/modeller/lancer-sports-sedan

Arkadaşlar selam;

Bu aracı almayı düşünüyorum gerek fiyat gerek donanım oalrak rakipsiz duruyor.

Ayrıca yakıt tüketim değeri dizelleri aratmıyor.
    Şehir dışı lt /100km 4.7
    Karışık lt /100km 5.7

FİYAT 44,900 GİBİ RAKİPSİZ VE İDDALI

Al kardeşim Al hiç kaçırma, paran yetişmiyorsada kredi çek, altın bozdur, harç borç mutlaka al. sen bakma nisan ayında 70 milyonluk türkiyede 1 tane satıldı diye.. bizim ülkede 69milyon 999 bin 999 tane durumu farkedememiş tüketici var. onlara uyma, bi bildikleri falan da yok, 4,7 tüketiyo , daha ne istiyon. çıksın köpek balığı karaya.. millet araba görsün. okkadar...
    TARİHTEN ÇIKARILACAK TEK BİR DERS, HİÇ BİR DERS ÇIKARILMADIĞIDIR...

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Gövde rengi kapı kolları yazmışlar reklama bir de hey allahım ya

bir ara hacı murat 124 için böyle şeyler diyolardı forumlarda.
    -benzin bitince otomatik olarak stop eden motor
    -elle değiştirmeye inkan sağlayan vites

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisa_tr -- 17 Mayıs 2013; 23:59:00 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.