Şimdi Ara

Lancer Xenon Far Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model lancer'irim uzun ve kısalarına xenon far taktırmak istiyorum fakat piyasadaki 50 liralık 30k kör edici apaci xenonlarından istemiyorum,
    önerebileceğiniz kaliteli markalar nelerdir?
    Uzunlara bi-xenon patlama efekti verebilirmiyiz?
    Sanırım lancer'larda H7 far tipi kullanılıyor doğrumu biliyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam patlama efekti icin farlara mercek donusumu uygulatmaniz lazim. Bu da nerden baksaniz 600/700 liraya cikar.
    En guzeli osram night breaker yada philips vs gibi marka guzel bir halojen almak .

• Bosch marka mercek tane 150 civarı, 2 tane 4300k lık phillips xenon ampul 150-160 civarı, 2 balanst 100tl. Sanayide farci bulup belli bi işçilik ucretiye taktirirsiniz. Gece sürüşleri keyifli hale gelir.

•  Lancer Xenon Far Hakkında

Şöyle birşey düşünmezmisin

yada şöyle

Lancer Xenon Far Hakkında

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Hocam mükemmel duruyorlar fakat fiyatları yüksek 800 ile 1000 lira arasındalar

• En sağlıklısı çıkma Evo farı olur
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    hocam gayet mantıklı fakat mercek kullanmak zorundamıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12

Arkadaşlar 2011 model lancer'irim uzun ve kısalarına xenon far taktırmak istiyorum fakat piyasadaki 50 liralık 30k kör edici apaci xenonlarından istemiyorum,
    önerebileceğiniz kaliteli markalar nelerdir?
    Uzunlara bi-xenon patlama efekti verebilirmiyiz?
    Sanırım lancer'larda H7 far tipi kullanılıyor doğrumu biliyorum?

böyle bir uygulama size 1500 lirayı bulacaktır. toplama işlerle uğraşacağınıza evodan çıkma far alın takın sorunsuzca devam.
  • mnbmnbmnb12 M kullanıcısına yanıt
    bu arada aracınızdan bahsedermisiniz izlemleriniz eksik ve artı yönleri nelerdir. memnuniyet dereceniz nedir. almak isteyene kullanıcı olarak tavsiyeleriniz, dikkat edilmesi gereken noktalar. size açtığı kronik masraflar nelerdir.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yalıtımı dışında aracımdan memnunum, ilerleyen zamanlarda detaylı bir inceleme yazısı yazacağım

• mnbmnbmnb12 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama en amntıklısı çıkma evo farı. iyi bir sistemi yapmak +1200 tl zaten.
  • Bu iş çok net.

Zaten : otomatik yükseklik ayarı ve far yıkama olmazsa muayenede kalıyor Araç.

Beyaz ışık istiyorsanız yine halojen ampul takın, daha orijinal bir şey istiyorsanız mercek uygulaması yaptıracaksiniz. Ama yine halojen kullanın. Kitlere para yatirirsaniz her muayenelerde değişim şart olur.

Özetle bu iş halojen ile biter.

• Apaçi işi olması için 30k olmasına gerek yok. Merceksiz yapılan tüm beyaz ampul uygulamaları apaçi işidir; karşıdan gelenler size sağlam söverler. Buna ek olarak, yağmur kar gibi durumlarda görüşünüz daha da bozulur. Kaliteli bir halojen ampul, eğer isteğiniz iyi bir aydınlatma ise işinizi görür. Aksi durumda zaten yapılacaklar yazılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12

hocam gayet mantıklı fakat mercek kullanmak zorundamıyız?

Merceksiz xenon hem yolu aydınlatmaz menzili çok daha düşük olur hem de diğer sürücüleri aşırı miktarda rahatsız eder. Merceksiz yapacaksanız bu işi hiç bulaşmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.