Şimdi Ara

LANCİA DELTA hakkında görüşleri burada paylaşalım.. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
10
Favori
192.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eceman

Arkadaşlar bu arada lancia delta için sonradan orijinal navigasyon montajı araştırması yapanlar oldu mu? Görüşlerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

selamlar, cevap için çok teşekkürler. ben multimedia sistemi araştırdım ve yaklaşık 3500 tl mal oluyor serviste taktırmak. içerisinde navigasyon geri görüş kamera sistemi dvd vs herşey var.

aynı ürünü dışarıda daha uygun fiyata buldum, ama henüz alıp taktırmadım. alacaksanız servisin de taktığı uyumlu model buymuş. orjinal yurtdışındaki konsoldaki sistemi getirmiyorlar navigasyonda türkçe dil ve harita durumu problemliymiş.

bahsettiğim uyumlu cihaz şu : CLARION NX502E NAİGASYON,DVD,BLUETOOTH,SD,USB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertqwertqwert -- 26 Aralık 2012; 9:23:15 >
  • Efsane
  • Arkadaşlar selam. Aracın vitesi konusunda ciddi kaygılarım var. Kullanımı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Peugeot auto6r gibi mi mantığı? Bu tip vitesleri seven tam seviyor sevmeyen direkt aracı satıyor. Otomatik vites konforu yaşatıyor mu? Alışma evresinde ciddi masraflar açacak hatalar yapabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.
  • merhabalar...
    1.6 mj otomatik vites dizel aracımı alalı yaklaşık iki hafta oldu ve 2300 km yaptım ankara konya manisa izmir yaptım uzun yolda sürüş keyfi mükemmel, otomatik vites seçeneğindeyken aynı anda manuel kullanmak keyifli yokuş yukarı vs yerlerde tork gerçekten kendini gösteriyor şehir içinde yokuş yukarı vs yerlerde 2den bire geçme konusnda araba kararsız kalıyor ve genel sorun bu sanırım bunuda galiba manule değiştirerek vitesi aşacağız.
    ben aracımı siyah kaplama ile kaplattım ve zaten trafikte pek de olmayan ki şimdiye kadar yaptığım 2300 kmlikmesafde hiç denkgelmedim aracım iice az bulunur hale geldi ve gerçekten bakan bir daha bakıyor.
  • Merhaba arkadaşlar, dünden beri garip bir durumla karşılaşmaktayım, aracımda kontağı yarı çevirdiğimde yan aynalar otomatikman kapanıyor, daha öncesinde açılma ya da kapanma gibi bir durum yoktu, şimdi ister istemez bu fonksiyon var mıydı diye düşünüyorum, tabi bende şuan tam tersi çalışıyor :) Fikri olan var mı ?

EDIT: Sorun çözüldü, sol kapıdaki ayna kontrol panelinde sağ-sol ayarı yapan tuşu orta konuma getirip sağa basınca aynalar açıldı. İzmir Bornova Enriko Aliberti'ye teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 8 Ocak 2013; 13:32:07 >
  • Üstad bana ilginç geldi zira sağa değil sola basıca aynaların açılması gerekir. Ters bir durum var hala.

Bu konu ile ilgili olarak aynaların açılıp kapanmasının kumandadan da yapılabilmesini isterdim. Bir kaç yere sordum ancak teknık olarak yapamayız diyorlar. bunu soruşturan oldu mu aranızda.

Teşekkürler.
  • quote:

Üstad bana ilginç geldi zira sağa değil sola basıca aynaların açılması gerekir. Ters bir durum var hala.

Haklısınız, yukarıda ters yazmışım, sola basılınca açılıyor aynalar, ilginize teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende ikinci el lancia almak istiyorum?Sanrofu olan 1.4 benzinli ve en fazla 15 binde ki bir lancia kaça alabilirim.Tavsiyleriniz nelerdir?
    Sıfırla ikinci el çok farkediyor o nedenle ikinci el alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • arkadaşlar lancia delta aracıma bildiğiniz aksesuar varmı veya aksesuar yapan arkadaşlar. aracıma mat siyah kaplattım ön arka camlar renkli yapabileceğimiz aksesuar bilen varsa paylaşırsa sevinirm
  • arkadaslar merhaba.bende lancıa delta almak ıstıyorum ve yogun bır arastrma ıcındeyım.oncekı arabalarım vw bora ve skoda octavıa ıdı cok asırı memnundum almanlar bu işi yapıyorlar.alman arabasından ınıp bır ıtalyana bınmek bıraz korkutucu gelıyor bekledıgımı bulamam dıye.oncelklı olarak sorularım sunlar sıtedekı butun yorumları okudum ve genel olarak otomatık sanzıman problemı,yagmur sensoru,içindekı malzemenın cok kalıtelı olmayısı falan bunlar dıkktmı cektı yorumlardan kı bnde vıdyosunu falan ızledım cok kalıtelı bır malzemeye benzemıyor tahmınmce ama kullanan arkadslar daha ıyı bılır tabı eger yardımcı olursanız cok memnun olurum
  • 3 aylık bir kullanıcı olarak araçiçi malzeme kalitesi için 10 üzerinden 7'yi rahatlıkla alır. Şanzıman konusunda yorum yapamıycam, çünkü tercihim her zaman manuel olmuştur, vites geçişleri sorunsuz ve oldukça başarılı. Tüketim olarak da 1.6 Multijet 120 hp'lik aracımda tam depoda başlarda şehirçi-dışı karma 6.8 lt/100 km'lerde iken şimdi kullanımına alıştığımdan 6.0'lara çekmiş bulunuyorum. Düz yolda 6. vites 2500 d/d 140 km/s hızla yol bilgisayarı 4.6 lt anlık tüketimi gösteriyor. Tam depo (58 lt) eurodizel ile 950 km yapmaya başladım. Aracın ivmelenmesi oldukça başarılı, ayağınızın altında sakin kullanımda cebinizi hiç üzmeyecek, performans istediğinizde de hakkını verecek bir araç duruyor. Herşeyden önemlisi de bu aracın çizgileriyle bir duruşu ve ruhu var, bunu unutmayın. Size önerim bir showrooma gidip test sürüşü yapmanız, dediklerimi ve fazlasını zaten göreceksiniz. Lancia'lı günler diliyorum. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 20 Şubat 2013; 13:25:41 >

• Sevgili arkadaşlar;

Bir süreden beri Lancia multimedia navigasyon sistemini bulabilmek adına türlü yerlerle iletişime geçtim, İtalya'dan, İngiltere'ye hatta Çindeki üreticilere bile mail attım iletişim kurdum ancak ne yaptıysam nafile bu sistemi bulabilmek mumkun değil her nekadar navigasyon özellıgını Tr de kullanamıyor olsak ta birsekılde busıstemı aracıma taktırmak ıstıyorum zıra boyle bır aracın ön konsolunda ekran şart.

Sizlerin böyle girişimleri oldu mu, fikirlerinizi paylaşabilirsenız memnun olurum.

İyi günler.
  • quote:

Sevgili arkadaşlar;

Bir süreden beri Lancia multimedia navigasyon sistemini bulabilmek adına türlü yerlerle iletişime geçtim, İtalya'dan, İngiltere'ye hatta Çindeki üreticilere bile mail attım iletişim kurdum ancak ne yaptıysam nafile bu sistemi bulabilmek mumkun değil her nekadar navigasyon özellıgını Tr de kullanamıyor olsak ta birsekılde busıstemı aracıma taktırmak ıstıyorum zıra boyle bır aracın ön konsolunda ekran şart.

Sizlerin böyle girişimleri oldu mu, fikirlerinizi paylaşabilirsenız memnun olurum.

İyi günler.

Kaptan, orjinal navigasyon için İzmir Enriko Aliberti ile iletişime geçmedin mi?
  • quote:

Sevgili arkadaşlar;

İyi günler.

merhaba, daha önce de yazmıştım lancia delta için uyumlu cihaz CLARION NX502E modelidir. tüm fonksiyonları ile entegre olarak çalışabilir.

navigasyon müzik sistemi geri park kamerası vs. ama serviste montajı garantili olarak cihazla birlikte 5000 tl civarıydı dışarıda cihaz daha ucuz ama montaj konusu sıkıntılı ve komplike. ben güvenip yaptıramadım ve 5000 tl de param olmadığı için şu an taktıramadım ama tavsiye ederim harika bir alet.

• Herkese selam arkadaşlar,

Uzun uğraşlar ve arayışlar sonucunda yarın 2010 - 43.000 km dizel otomatik deltamı teslim alarak aranıza katılıyorum.

Alacağım araçta cruise kontrol ve xenon far mevcut değil, bu donanımları serviste ekletmek ortalama ne kadara mal olacak bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

şimdiden teşekkürler...
  • hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde işallah...

kötü haber gibi vermek istemem ancak lancia nın elektrik sisitemi dışarıdan hiç bir müdehaleyi kabul etmeyen sıkıntılı bir sistem. Basit bir örnekle plaka aydınlatma ledlerini dahi değiştiremiyorsunuz arıza lambası yakıyor.

Ki zaten servisler bu tip şeylere yanaşmaz ancak aracınız kuvvetle muhtemel garantisi bittiği için size yardımcı olabilirler. Xenon konusunda fartuning maslak ile bir görüşmenizi tavsiye ederim ya da mengerler ataşehir lancia servisi ile görüşün muhakkak bir yere yönlendirirler ancak cruize sistemini unutmanızı tavsiye ederim zira ayna otomatiğinin kumandaya nakledilmesi dahi mümkün olmayan bir araca cruize kontrol takılabilmesi çok küçük bir ihtimal olacaktır ya da olsa da çok ama çok maliyet çıkartacaktır.

Aramıza hoş geldiniz tekrar :)

@Diğer arkadaşlar: Enriko Aliberti dahil her yer ile görüştüm Lancia Delta orijinal navigasyon yok ve getirtilmiyormuş... Bulabilen varsa beni de bilgilendirebilirse memnun olurum.

• Evet dostlar Deltamı aldıktan nette biraz araştırma yapma imkanı buldum.

Tüm araç sahiplerinin bilgi ve tecrübelerini paylaştıkları kendi forum sayfaları olduğunu görüp lancia sahiplerinin böyle bir platformu olmadığını görünce elimden geldiğince bugün amatörde olsa bir forum sitesi hazırladım.

www.lanciaclubtr.com

umuyorum faydalı olur. Tüm lanciacıları bekliyoruz artık ..:)
  • quote:

Arkadaşlar bu arada lancia delta için sonradan orijinal navigasyon montajı araştırması yapanlar oldu mu? Görüşlerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

cihazı yurt dışından buldum getirdim

sd kart gelmediği için navigasyonu çalıştıramadım, uygun navigasyon programını bulmak gerek.
    cihaz iyi güzel hoş ta almanca çalışıyor :) yarım yamalak almancamla anlamaya çalışıyorum.

aracım 2012 delta tekno paket blue&me sesli komut desteği olan tipten.

cihaz sesli komutu destekliyor. bu özellik bozulmadı
    direksiyondaki bütün tuşlar çalışıyor.

herhangi bir bağlantı şeması olmadığından dolayı cihazı takmam zaman aldı ve sanırım can bağlantılarını ters yaptım
    cihazı açmadan direkt kontağı çalıştırırsam göstergeler çıldırıyor asr aribag direksiyon vv.s.v.s.v. hatalar veriyor. ama önce cihazı çalıştırdıktan sonra kontağı cevirirsem sorun yok. üzerinde biraz daha çalışmam lazım.

bazı arkadaşlar şanzımanla ilgili çekindiğini söylemiş. evet aracı aldığınızda öyle bir sorun var ama bu sorunu çözmek 2 saatlik iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: YamukYumuk

quote:

sd kart gelmediği için navigasyonu çalıştıramadım, uygun navigasyon programını bulmak gerek.
    cihaz iyi güzel hoş ta almanca çalışıyor :) yarım yamalak almancamla anlamaya çalışıyorum.

herhangi bir bağlantı şeması olmadığından dolayı cihazı takmam zaman aldı ve sanırım can bağlantılarını ters yaptım
    cihazı açmadan direkt kontağı çalıştırırsam göstergeler çıldırıyor asr aribag direksiyon vv.s.v.s.v. hatalar veriyor. ama önce cihazı çalıştırdıktan sonra kontağı cevirirsem sorun yok. üzerinde biraz daha çalışmam lazım.

bazı arkadaşlar şanzımanla ilgili çekindiğini söylemiş. evet aracı aldığınızda öyle bir sorun var ama bu sorunu çözmek 2 saatlik iş.

Üstad merhaba,

Nasıl temin ettiğini maliyetini de belirtebilirsen eminim pek çok kişi faydalanmak ister.

Tebrik ederim. Güle güle kullan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YamukYumuk

quote:

Üstad merhaba,

Nasıl temin ettiğini maliyetini de belirtebilirsen eminim pek çok kişi faydalanmak ister.

Tebrik ederim. Güle güle kullan.

600 euroya aldım
    30 euro kadar kargo odedim
    50 tl de gümrükte ödedim

cihazı polonyoada buldum cihaz güzel
    ______________________________ isteyene yardımcı olurum alım için satıcı bulurum .

ama bilinmesi gerekenler, benim içim yat otomasyon sistemleri, buna rağmen hala tam anlamıyla entegrasyonu sağlayamadım.

bu cihazı alırken bilinmesi gerekenler.
    145 euroya orjinal sd kart alıp navigasyonu kullanabilirsiniz. turkiye haritalarında sorun var deniyor servsiten evet ama aslında harita hatalı değil turkiye haritası yok ama ben turkiye haritalarını buldum
    yada windows ce ye uyumlu bir navigasyon bulacaksınız aksi halde navigasyon çalışmaz

cihaz tamamen aracın donanımına uyumlu.
    hands free çalışıyor
    sesli komut çalışıyor
    direksiyondaki bütün tuşlar çalışıyor
    aracın yol bilgisayarından verileri okuyor ( örneğin trip a ve trip b)

tam entegrasyonu sağlayamadım dediğimde bu, mesela trip a yı okuyorum ama trip a yı ekrandan sıfırla dediğimde sıfırlayamıyor. veri alıyıor ama gönderemiyor henüz onunda bir yolunu bulacağım boş bir varktimde.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.