Şimdi Ara

LANCİA DELTA hakkında görüşleri burada paylaşalım.. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
10
Favori
192.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mytn

bana rent a car arabası gibi geliyoru çoğu. Ama emin değilim.
    Çünkü genelde hepsi aynı tip ve aynı model.

Alıntıları Göster
    Bence birmottan satılanlar rent a car değildir,kmleri 15 bin civarı.
    Belki milletin gözü alışsın diye servis müdürlerine verdikleri araçlardır.
    Tahminimce çokta yıpranmamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Alıntıları Göster
    Şehir içinde çok yakıyor ama uzun yolda gayet az yakıyor. Geçen yaz bir depoyla İzmir'den Fethiye'ye gittim orada 3 gün dolaştık ve İzmir'e döndük ışık yandı. Uzun yolda bir depoyla 700 km den fazla yol yapıyor şehir içinde ise kullanıma bağlı olarak 450-500 km arası götürüyor Lancia delta 1.4 benzinli 150 hp düz vites...

• quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

40.000 bakımı pahalı değilmi 100.000 bakımı vs. düşünemiyorum

Alıntıları Göster
    Ben de Ankara'dayım,bu aracın servisi de satış bayii de Ankara da yok.En yakın Eskişehir Birmot. Oraya mı gidicem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anılfbfb

Ben de Ankara'dayım,bu aracın servisi de satış bayii de Ankara da yok.En yakın Eskişehir Birmot. Oraya mı gidicem?

Fiat yetkili servisleri bakıyor Delta'lara.
    Ayrıca İzmir'deki Enriko Aliberti müşteri memnuniyeti konusunda çok ileri seviyede.
    Aracı ilk aldığımda herhangi bir problemi yoktu fakat birkaç hafta sonra arıza yaptı ama öyle bilinen bir arıza olmadığı için servis bile çözemedi.
    Aracı servise bıraktık bize başka bir Delta verdiler kullandığımız süre içinde hiç yakıt parası vermedik.
    Bir hafta sonra sorun düzeldi diyerek teslim aldık fakat bir süre sonra tekrar aynı problemi yaşamaya başladık, araç seyir halindeyken aniden stop ediyordu.
    Velhasıl 2-3 denemeden sonra düzeltemediler ve bize İtalya'dan sıfır başka bir araç getirttiler ayrıca bir yılda servis ücreti almadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bin979 -- 13 Nisan 2011; 20:44:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bin979

quote:

Orijinalden alıntı: anılfbfb

Fiat yetkili servisleri bakıyor Delta'lara.
    Ayrıca İzmir'deki Enriko Aliberti müşteri memnuniyeti konusunda çok ileri seviyede.
    Aracı ilk aldığımda herhangi bir problemi yoktu fakat birkaç hafta sonra arıza yaptı ama öyle bilinen bir arıza olmadığı için servis bile çözemedi.
    Aracı servise bıraktık bize başka bir Delta verdiler kullandığımız süre içinde hiç yakıt parası vermedik.
    Bir hafta sonra sorun düzeldi diyerek teslim aldık fakat bir süre sonra tekrar aynı problemi yaşamaya başladık, araç seyir halindeyken aniden stop ediyordu.
    Velhasıl 2-3 denemeden sonra düzeltemediler ve bize İtalya'dan sıfır başka bir araç getirttiler ayrıca bir yılda servis ücreti almadılar

Alıntıları Göster
    "bin979" simdiye kadar bahsettiginiz sorunu ilk defa duyuyorum, gayet ilgincmis!!!, muhakkak Delta icinde ilgincti ki size yeni arac göndermisler:) umarim milyonda bir olan bir kusurdur.Benim aracimda da silecek kolu bozulmustu 8.ayinda,garip garip sesler cikartiyordu kolu oynatan motorda,servise götürdük gayet sesli bi ortamda yetkili bana ses duymadigini söyledi bende atölyedeki gürültüyü kapatip dinlemesini söyledim,velhasilikelam inandirabildim,ondan baska bi sorunum olmadi,,mesela ben 16 ay oldu alali daha ugramadim.(silecek disinda)

• Otomatik dizel sehirici ne kadar yakıyor.
  • quote:

Aynen öyle..

Ben baya bakındın bu arabaya, halada bakıyorum..

Dizel Manuelini bulursam almak istiyorum..

Selectronik vites beni biraz ürkütüyor, arıza ve maliyet açısıdın..

Bir çok birmota girip çıktım araç için, çoğu dediğiniz gibi 15-20 bin km arası.

Dediğiniz gibi arabaların hemen hemen hepsi Koç grubunda çalışan müdürlere orta düzey yöneticilere falan verilen arabalarmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

quote:

Aynen öyle..

Ben baya bakındın bu arabaya, halada bakıyorum..

Dizel Manuelini bulursam almak istiyorum..

Selectronik vites beni biraz ürkütüyor, arıza ve maliyet açısıdın..

Bir çok birmota girip çıktım araç için, çoğu dediğiniz gibi 15-20 bin km arası.

Dediğiniz gibi arabaların hemen hemen hepsi Koç grubunda çalışan müdürlere orta düzey yöneticilere falan verilen arabalarmış..

Alıntıları Göster
    benim aracı alalı 15 ay oldu 16bin kmde araç.benzinli olduğundan çok kullanmıyorum.şehirde sadece bende olduğu için çok dikkat çekiyor.zaten bi tane de ypsilon var başka lancia yok.Allah kabul etsin kan akıttım ama nazar değiyor araca.bütün şehir bakıyor mübarek.en son aracımın ön camı kamyondan taş fırlaması sonucu çatladı ama Allahtan minicik ve autokingde yaptırdım büyümez artık dediler.böyle kullanmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan61

Merhaba arkadaslar;
    Ben Lancia Deltami yeni aldim. Yaklasik 10 gundur kullaniyorum. Yardimci olmasi acisindan ilk izlenimlerimi aktarayim. Benim aracim 1.6 Granluce cam tavanli beyaz manuel. Bu arabayi alacaklara bir uyarim var. mutlaka nazar boncuklarini alsinlar. Cunku tum gozler arabada. Bakan bir daha donup bakiyor. Herkesin soyledigi ilk sey mutlaka nazar boncugu al. Hatta is yerindek bazi arkadaslar da bu arabadan almaya karar verdi bile. Bunun haricinda ben arabami Beylikduzu Birmot'tan aldim. ayni gun Eskisehir'e geldim. Ceyrek depo mazot yakti. Yani yeni olmasina karsin bu kadar az yakmasini beklemiyodum. Su anda aracim 850 km'de ve yaklasik ceyrek depo daha yakitim var. Surus keyfine gelince cok guzel, cok rahat insani yormuyor. Simdilik soyleyeceklerim bunlar. Eger sorusu olan varsa yardimci olabilirim.

Merhaba, mahsuru yoksa araç ne kadara çıktı acaba ? bende astra j düşünüyordum fakat son zamlardan sonra bu araca yöneldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimikimi

quote:

Merhaba arkadaslar;
    Ben Lancia Deltami yeni aldim. Yaklasik 10 gundur kullaniyorum. Yardimci olmasi acisindan ilk izlenimlerimi aktarayim. Benim aracim 1.6 Granluce cam tavanli beyaz manuel. Bu arabayi alacaklara bir uyarim var. mutlaka nazar boncuklarini alsinlar. Cunku tum gozler arabada. Bakan bir daha donup bakiyor. Herkesin soyledigi ilk sey mutlaka nazar boncugu al. Hatta is yerindek bazi arkadaslar da bu arabadan almaya karar verdi bile. Bunun haricinda ben arabami Beylikduzu Birmot'tan aldim. ayni gun Eskisehir'e geldim. Ceyrek depo mazot yakti. Yani yeni olmasina karsin bu kadar az yakmasini beklemiyodum. Su anda aracim 850 km'de ve yaklasik ceyrek depo daha yakitim var. Surus keyfine gelince cok guzel, cok rahat insani yormuyor. Simdilik soyleyeceklerim bunlar. Eger sorusu olan varsa yardimci olabilirim.

Merhaba, mahsuru yoksa araç ne kadara çıktı acaba ? bende astra j düşünüyordum fakat son zamlardan sonra bu araca yöneldim.

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Ben mart ayında aldığım için çok iyi bir fiyata aldım. Toplamda vergi,plaka vb. dahil 56.000'e mal oldu. Ama araba gerçekten çok güzel. Bir kere herkesin gözü kalıyor. Yakıt olarak da daha motor yeni olmasına rağmen 1.100 km yapıyorum. Yardımcı olabilceğim başka konu varsa sevinirim.

• quote:

Merhaba;

Ben mart ayında aldığım için çok iyi bir fiyata aldım. Toplamda vergi,plaka vb. dahil 56.000'e mal oldu. Ama araba gerçekten çok güzel. Bir kere herkesin gözü kalıyor. Yakıt olarak da daha motor yeni olmasına rağmen 1.100 km yapıyorum. Yardımcı olabilceğim başka konu varsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    çok iyi fiyata almışsınız mart ayında € kuru 2.10 tl olarak sabitlemişlerdi sanırım.dizel manuel bulunmuyor diyorlar ama siz çok beklediniz mi?
    genelde yarı otomatikleri mevcutmuş, 4000 TL fark koyuyor oda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimikimi

çok iyi fiyata almışsınız mart ayında € kuru 2.10 tl olarak sabitlemişlerdi sanırım.dizel manuel bulunmuyor diyorlar ama siz çok beklediniz mi?
    genelde yarı otomatikleri mevcutmuş, 4000 TL fark koyuyor oda.

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Evet iyi fiyata aldım. Manuel yoktu. Ben de sipariiş verdim Mayıs ayında gelecekti;ama sonra aradılar ve ellerinde 1 tane krediden dönen araç olduğunu söylediler. Ben de aldım. Aracı en az 5 yıl kullanmak için aldım. Gayet güzel bir araç.
  • quote:

Merhaba;

Evet iyi fiyata aldım. Manuel yoktu. Ben de sipariiş verdim Mayıs ayında gelecekti;ama sonra aradılar ve ellerinde 1 tane krediden dönen araç olduğunu söylediler. Ben de aldım. Aracı en az 5 yıl kullanmak için aldım. Gayet güzel bir araç.

Alıntıları Göster
    Bendede 1.6 mjet 120hp lik model var.. Üstünde teknopaket ve dijital klima var ekstra..
    1.5 yılda 26000 km yaptım.. Genel tüketimi bu büyüklükteki bir araca göre düşük.. Araç hb olması sizi yanıltmasın boyutları neredeyse passat kadar.. içi Passattan daha geniş.. Araba asfalt arabası bizim ülkemizde arabayı kullanırken çok üzülüyorum çünkü her yer kazı, çukur, tümsek vs. Şimdi ikinci bir araba almaya karar verdik eşimle sıfır araçlara bakıyorum daha düşük konseptli araçların bile dizelleri 50 bin TL sınırında veya üstünde.. Çok temiz ikinci el Deltalar var acaba alsammı diye düşünüyorum... Biri bu aracı satıyorsa bilinki yerine ya BMW Mercedes alacaktır ya da ihtiyacı vardır.. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.. Diğer markalar gibi 10 binde bir yağ değişmiyor.. 20 binde bir bakımı var o sırada değişiyor yağıda.. Ama bakım biraz pahalı :) Garantisi dolunca özel serviste yaptıracağım 20bin bakımı indirimli 550 TL ydi.. Hızlanması ve son hızı çok iyi.. Kadran hassas ve doğru gösteriyor şehir içinde bazı yerlerde hız gösteren hız limitlerine uyun yazan dijital platformlar var.. aracın hızı 98 se 98 110 sa 110 gösteriyor.. Eğer bir Lancia alırsanız ilk işiniz kan akıtmak olsun nazara gelebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: matttrak

Bendede 1.6 mjet 120hp lik model var.. Üstünde teknopaket ve dijital klima var ekstra..
    1.5 yılda 26000 km yaptım.. Genel tüketimi bu büyüklükteki bir araca göre düşük.. Araç hb olması sizi yanıltmasın boyutları neredeyse passat kadar.. içi Passattan daha geniş.. Araba asfalt arabası bizim ülkemizde arabayı kullanırken çok üzülüyorum çünkü her yer kazı, çukur, tümsek vs. Şimdi ikinci bir araba almaya karar verdik eşimle sıfır araçlara bakıyorum daha düşük konseptli araçların bile dizelleri 50 bin TL sınırında veya üstünde.. Çok temiz ikinci el Deltalar var acaba alsammı diye düşünüyorum... Biri bu aracı satıyorsa bilinki yerine ya BMW Mercedes alacaktır ya da ihtiyacı vardır.. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.. Diğer markalar gibi 10 binde bir yağ değişmiyor.. 20 binde bir bakımı var o sırada değişiyor yağıda.. Ama bakım biraz pahalı :) Garantisi dolunca özel serviste yaptıracağım 20bin bakımı indirimli 550 TL ydi.. Hızlanması ve son hızı çok iyi.. Kadran hassas ve doğru gösteriyor şehir içinde bazı yerlerde hız gösteren hız limitlerine uyun yazan dijital platformlar var.. aracın hızı 98 se 98 110 sa 110 gösteriyor.. Eğer bir Lancia alırsanız ilk işiniz kan akıtmak olsun nazara gelebilirsiniz

hocam otomatik vites mi aracınız ? şehiriçi ne kadar yakıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

Düz vites.. şehir içi 7 lt civarı yakmakta..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

Düz vites.. şehir içi 7 lt civarı yakmakta..

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar
    Bende lancia deltayı araştırıyorum.
    Sormak istediğim bir yerde sanırım duydum aracın 2009 ile 2010 modelleri arasında bir farklılık varmı.
    Ayrıca 1,6 Multijet otomotik vites tercihen beyaz renkli delta arıyorum satan varsa görüşmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

kısmetse bu hafta test sürüşüne çıkacağım ama kullanıcıların yorumları çok daha işime yarar

Araç için 2 konu benim için önemli,
    -aracın sessiz olması
    -süspansiyon konforunun iyi olması

bu iki konuda deltayı değerlendirebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Bayadır lancia delta modeli gözüme takılıyor ama markayı çok iyi bilmediğim için kullananlardan bilgi almak istiyorum.Kullandığım araç vw golf birçok araç test ettim fakat kiminin işçiliği kiminin frenleri, yakıt tüketimi vs..yüzünden vazgeçtim. Açıkcası 1.6 lt dizel motor ve değişik tasarımından dolayı benim için lancia mantıklı bir tercih gibi duruyor.
    Sorularım şunlar,

-Genel olarak (yalıtım, araç içi sesler, frenler, mekanik parçaların sağlamlığı..) nasıl bir araç?
    -Bazı markalardaki gibi kullandıkça ortaya çıkan sorunlar mevcut mu?
    -Servis hizmetlerinden memnun musunuz?(Ben yetkili servise götürüyorum biraz pahalı ama genel olarak memnunum)

Genel olarak beklentilerim, az yakan, konforlu ve sorun çıkarmayan bir araç. Bu kriterlere uygunluğunu özellikle kullanıcılara danışmak istiyorum.(Tekrar golf almak istemiyorum golf 4 ten sonraki kasalar hoşuma gitmedi)
    Teşekkürler..

• Dizel selectronik olan icin yokuşlarda kaydığını söyleyen arkadaslar oldu.bunlarda Hill holder yok mu ki kayıyor anlamadım,ayrıca vites geçişleri cok sert ve yol tutusunun pek güvenilir olmadigi söylendi.bunlar çekincelerim ama yine de kararliyim fildisi bicolour 2010 model 50 bin km'ye kadar bi delta sahibi olmak istiyorum.satan arkadas varsa talibim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: agungor7

Dizel selectronik olan icin yokuşlarda kaydığını söyleyen arkadaslar oldu.bunlarda Hill holder yok mu ki kayıyor anlamadım,ayrıca vites geçişleri cok sert ve yol tutusunun pek güvenilir olmadigi söylendi.bunlar çekincelerim ama yine de kararliyim fildisi bicolour 2010 model 50 bin km'ye kadar bi delta sahibi olmak istiyorum.satan arkadas varsa talibim:)
    Merhaba arkadaşlar,
    Ben uzun zamandır STILO kullanıcısıyım, ve çok memnunum.
    Bugüne kadar 3 modelini kullandım ( 1.6 actuel & 1.6 dynamic & 1.9Jtd dyanmic )
    ilk satışa sunuduğundan bu yana New Delatalar çok hoşuma giden araçlardır.
    Gerçekten bana göre fark yaratmak isteyen arkadaşların hiç düşünmeden alacakları bir araç...
    Forumdaki tüm DELTA kullanıcılarına hayılı olsun diyorum.
    Fakat bu aracın eksileri anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli ısıtmalı hafızalı koltuklar

NEW DELTA MOTOR SEÇENEKLERİ:
    1.4 TurboJet 120Hp ( 206 tork )
    1.4 TurboJet 150Hp ( 206 tork )
    1.6 Multijet 105Hp ( 300 tork )
    1.6 Multijet 120Hp ( 300 tork )
    1.8 TurboJet 200Hp ( 320 tork )
    1.9 Twinturbo Mjt 190Hp ( 400 tork )
    2.0 Multijet 165Hp ( 360 tork )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 29 Ekim 2011; 16:32:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agungor7

Dizel selectronik olan icin yokuşlarda kaydığını söyleyen arkadaslar oldu.bunlarda Hill holder yok mu ki kayıyor anlamadım,ayrıca vites geçişleri cok sert ve yol tutusunun pek güvenilir olmadigi söylendi.bunlar çekincelerim ama yine de kararliyim fildisi bicolour 2010 model 50 bin km'ye kadar bi delta sahibi olmak istiyorum.satan arkadas varsa talibim:)
    Bende 2010 fildişi Delta var.. Bi colour değil ama Metalik fildişi 33 binde satmayı düşünmüyorum ama güzel rakam verirsen satabilirim.. Üzerinde ekstra metalik boya farkı, tekno paket, görüş paketi ve geri vites sensörü var.. Sıfırı 65 civarı..

Arabanın artılarını saymakla bitiremem.. Eksilerinden bahsediyim.. Bir kere lastikler michelin olduğu için taşra yolu sevmiyor.. Ancak, asfaltta çıt ses yok.. Sinyal sesi seyir halindeyken zayıf.. Servis ücretleri biraz yüksek Allahtan 20 binde bir bakımı var.. ilk 20 bin bakımını 550TL ye yaptırdım.. Jantları çabuk kirleniyor.. Bir de Fazla ilgi çekiyor :) Ciddi anlamda rahatsız olabiliyor insan..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.