Şimdi Ara

Landan Multiplayer oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar laptopla masaüstün bilgisayarlarım a swich alıp interneti ikiye boldum ama multiplayer oyun oynayamıyorum dosya paylaşımıda yapabiliyorm yardımlarınızı beqliyorum araştırdım forumu ama istedigim cvp yoqtu bnde yeni konu actım

• Her oyunun kendine göre ayarları var,
    ip den bağlanma seçeneği varsa diğer makinanın ağ ip sini yazıp bağlanmayı dene.
  • ağ ipsi nerde yazar birde internet cafelerde oyle bişeye gerek kalmıyor oyunu kuran taraf dierk gorunuyor giriyorsun ben dede kurulu oyun gorunuyor ama tıkladıgımda baglantı yoq diyor
  • Hangi oyunda olduğunu yazsaydın bilen arkadaşlar belki hemen cevap verebilirdi,
    ağ ipsi öğrenmen için, saat simgesinin yanındaki inernet bağlantısını gösteren bilgisayar simgesini tıklayınca
    açılan pencereden destek sekmesine girdiğinde IP adresi diye yazar.

Ayrıca firewall falan açıksa bazen bu da bağlantı kurmayı etkileyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 28 Haziran 2008; 12:25:57 >
  • İp den bağlanmayı dene Host yazar.Lan ' dan bağlanamıyorsan NetWork 'ü tekrar kurun.

Bide hangi oyun olduğunu yazarmısın kardeşim daha iyi yardımcı olabilirler ...
  • warcraft counter fifa genelde 3unu oynuyorum networktan kurmak istiyorum ipyle denemedim ama olsada oyun kasıyor genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online Oyun
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.