Şimdi Ara

landan wireless lana dönüşüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende kurulu bi kablolu ağ sistemi var 5 bilgisayar bağlanio switchten bi çıkışı wireless lan olarak dönüştürebilirmiyim notbuktan bu ağ üzerinden internete bağlanmaya calısıorumda

• wireless access point kullanırsan mümkün tabii.

ben bu ürünü kullanıyorum. benim de kablolu ağım var ve wireless'e bu aparatla paylaşım veriyorum. dahili router'i yok, ama IP'sini switch'in routerinden alıyor. ve o IP aralığını tamamen wireless olarak dağıtabiliyor.

fiyatı 80 ytl civarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 10 Şubat 2006 4:35:24 >
  • bu da bendeki sistem. senin sistemine göre biraz daha küçük ama ev sonuçta idare et. sadece 2 pc 2 laptop var.

modem USR Sure connect 4 port adsl, wireless access point ise sözünü ettiğim ASUS WL330g.

WPA şifreleme ve 10 MAC filter desteği de var. 1 ev içine rahatlıkla wireless sinyalini iletebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 10 Şubat 2006 4:40:05 >
  • bu ürünü de oldukça tavsiye ederim. sadece access point, ama USRobotics maxG 54 Mbps yerine 125 Mbps wireless veriyor. ve 802.11 b/g protokollerinin kapsama alanlarının 2 katı fazla kapsama alanına sahip. bendeki ürün 802.11 b/g protokolünü destekliyor.

USRobotics maxG Access point

Bu ürünün ADSL modem + Access point olanı da var. bunda online print server da mevcut. yukarıda özelliklerini saydığım ürünün yanısıra 4 port ethernet + print server mevcut. print server şu demek oluyor; ağda kullanılan bir printer bir bilgisayara bağlanır ve o bilgisayar açık olduğu zamanlarda ağ kullanıcıları ortak çıktı alır. bu sayede bilgisayar açık olmasa bile printer bu aygıta bağlı olduğundan istenildiği zaman çıktı alınabilir.
    ben de bu ürünü almak istiyorum. Vatan Bilgisayar'da 125 $ + kdv

USR maxG Access Point + ADSL modem + Print server

umarım soruna yanıt bulabilmişsindir...
    kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 10 Şubat 2006 4:49:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.