Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 MODEL FORD FIESTA 1.25I TREND MODELINE LANDI EVO MARKA LPG TAKTIRDIM KENDIM BAKIM MUHENDISIYIM BU KADAR ILGILI BU KADAR IYI MONTAJ YAPAN BIR YER DAHA ANKARA DA OLAMAZ YOK DIYEBILIRIM HATTA.. MAKINA MUH. MURAT BEYE BURDAN TESEKKUR EDIYORUM TURKUAZ LPG FIRMASINDA CALISAN HERKESE EMEKLERINDEN DOLAYI TESEKKUR EDERIM.

1 HAFTADIR BINIYORUM SUAN HARIKA CEKIS AYNI BENZIN ARABADA ENJEKTOR SESI BILE YOK HAYRET ETTIM.

NOT: BU REKLAM DEGILDIR GIDIN GORUN SERVISI HIZMETI VE MONTAJ KALITESINI.. RESIMLERI EKLERIM SUAN PC DE YOK.
  • PEUGEOT 508 LANDIRENZO OMEGAS DIRECT ENJEKSİYON KİT MONTAJI

• quote:

Orijinalden alıntı: edessaotogaz

PEUGEOT 508 LANDIRENZO OMEGAS DIRECT ENJEKSİYON KİT MONTAJI

Peugeot 508 in hangi benzinli motoruna uyguladınız lpg yi 1.6 vti 120 bg lik versiyona mı yoksa 1.6 thp 156 bg lik turbo benzinli olan versiyona mı?

• moşe96 kullanıcısına yanıt
    quote:

1.6 thp 156 bg'lik direct enjeksiyon turbo versiyon
  • HYUNDAİ İX35 LANDİRENZO MONTAJI

• quote:

quote:

1.6 thp 156 bg'lik direct enjeksiyon turbo versiyon

Aynı motora sahip 1.6 thp 156 bg lik peugeot 508 var bendede 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum 25.000 km de aracım garantiside bitti bende acaba lpg taktırsam mı diye düşünüyorum ama turbo motor araçlarda sıkıntı oluştuğu söyleniyor siz farklı sistem bir lpg mi taktınız, taktırırsak performans kaybı vs oluşur mu biraz bilgi verebilir misiniz?Bir de ne kadar tasarruf elde edebiliriz lpg ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moşe96 -- 19 Temmuz 2013; 14:51:46 >
  • quote:

PEUGEOT 508 LANDIRENZO OMEGAS DIRECT ENJEKSİYON KİT MONTAJI

Ayrıca lpg tankı bagajda çok yer kaplamış simit şeklindeki lpg lerden takılamaz mı?

• biraz araştırdım ancak net bilgi bulamadım. subaplar için magnezyum diyende var çelik diyende.
    astra j 1.4 turboların subapları magnezyum alaşım değil mi öyleyse nasıl sorun çıkarmaz diyebiliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 20 Temmuz 2013; 14:53:55 >
  • LANDİ RENZO montaj yapan bir bayiyim.
    Gerek sistemin kalitesi gerekse ana firmanın bizlere desteği süper.
    Bu da müşterilerimize olumlu yansıyor.
    Bence karar verin ve bir an önce LPG geçin.
    Pişman olmayacaksınız.
  • TSI-FSI-GDI MOTORLARA LPG MONTAJI:

Bu motorlara uygun özel kit, Landi Renzo da.

Araç motor koduna göre getirilen LPG kitleri, montaj şemalarına göre montajı yapılmaktadır.

Hyundai ix 35 ve Kia sportage araçlarda ortalama benzin+lpg yakıt sarfiyatı 1 km için; 300 bin-330 bin gibi...

MOTOR GARANTİSİ; Landi Renzo bu motorlara 2 yıl veya 100 bin km supap ve yanma odası hasarları için garanti vermektedir.

Bu tip motorlarda doğru kit kullanarak ve kaliteli bir montaj ile sorun yaşanmamaktadır.

Refarans araç resimleri vardır.
  • sayın landirenzo teknik,
    2011 focus 3 benzinli arabama eskişehir de alpata otomotivde landirenzo lpg taktırmayı düşünüyorum. ama bu subaplara verebileceği hasarlar kafama takılıyor ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler...
  • Merhaba aracim 2013 yeni astra sedan 1.5 115 hp aracim icin hangi kit uygun fiyati nedir birde izmitte bayiniz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler

Aracım 1.6 astra clasic 3 (2012). Aracıma nisan 2013 te landirenzo marka lpg taktırdım. benim sorunum şöyle araba sürekli benzinden yakıyor yani 400 km de bir 50 liralık benzini rahat harcıyor bana bu abartılı geldi. benimle aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraj

İyi günler

Aracım 1.6 astra clasic 3 (2012). Aracıma nisan 2013 te landirenzo marka lpg taktırdım. benim sorunum şöyle araba sürekli benzinden yakıyor yani 400 km de bir 50 liralık benzini rahat harcıyor bana bu abartılı geldi. benimle aynı sorunu yaşayan var mı ?

Siboplar sıcakdan zarar görmesin diye benzin'ide aktif etmişlerdir üst devirlerde benzin kullanabilir. aracı devirli mi kullanıyorsunuz yoksa normal mi ? Benim civicde benzin desteği kapalı sürekli lpg ile kullanımda 30 tl benzin 450-500 km gidiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

quote:

İyi günler

Siboplar sıcakdan zarar görmesin diye benzin'ide aktif etmişlerdir üst devirlerde benzin kullanabilir. aracı devirli mi kullanıyorsunuz yoksa normal mi ? Benim civicde benzin desteği kapalı sürekli lpg ile kullanımda 30 tl benzin 450-500 km gidiyordu

Ben lpyi taktırdığım yere gittiğimde öyle birşey mümkün değil dedi. 3500 devri geçmem genelde... lpg taktırdık ekonomik olsun diye ayda 50 lira benzin alacaksam ben neden taktırdım çok saçma... :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

quote:

İyi günler

Ben lpyi taktırdığım yere gittiğimde öyle birşey mümkün değil dedi. 3500 devri geçmem genelde... lpg taktırdık ekonomik olsun diye ayda 50 lira benzin alacaksam ben neden taktırdım çok saçma... :(

Forumdan bir ustamıza yakınsanız gidin birde o baksın ayarlarına olmadı bulunduğunuz yerdeki başka bir bayiye giderek durumu anlatın

• quote:

İyi günler

Lpg ısı ayarını ve ısı sensörünü gözden geçirsinler. Büyük ihtimalle ısı ayarı yüksek ya da sensör arızalı olduğundan lpg ye geç geçiyor ve benzin tüketimi fazla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunismail

quote:

İyi günler

Lpg ısı ayarını ve ısı sensörünü gözden geçirsinler. Büyük ihtimalle ısı ayarı yüksek ya da sensör arızalı olduğundan lpg ye geç geçiyor ve benzin tüketimi fazla oluyor.

yaz gününde çok uzun sürmüyor lpg ye geçmesi 500-1000 metrede felan lpgye geçiyor.. bugün benzin göstergesi tamamen bitik gösteriyordu bende acaba göstergemi bozuk diye fulledim 52 litrelik depo 44litrede doldu. yani içinde 8 litre benzin vardı ve çeyrek depoya yakın göstermesi gerekirken en dipte gösteriyordu.. şamandırayla ilgili bir sorun olabilir mi ? bundan sonra 200 km sonra benzini tekrar fulleyeceğim o zaman işin rengi belli olur sanırım.

• sayın ac öncel size bir sorum olucak

bana ustam senin arac evo kit uygulanacak dedi ve uygulandı ama kafamı karıstıran bır durum var oda garanti belgemde kit tipi olarak omegas plus yazıyor benim bildigim omegas pllus evo kitin bir üst modelidir evo kit omegas olmustur evo kit plus ta omegas plus olmustur yanlısım varsa aydınlatırsanız sevinirim

bilgisi olan arkadaslarda yorum eklerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boris3672 -- 31 Temmuz 2013; 2:34:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coskunismail

quote:

İyi günler

yaz gününde çok uzun sürmüyor lpg ye geçmesi 500-1000 metrede felan lpgye geçiyor.. bugün benzin göstergesi tamamen bitik gösteriyordu bende acaba göstergemi bozuk diye fulledim 52 litrelik depo 44litrede doldu. yani içinde 8 litre benzin vardı ve çeyrek depoya yakın göstermesi gerekirken en dipte gösteriyordu.. şamandırayla ilgili bir sorun olabilir mi ? bundan sonra 200 km sonra benzini tekrar fulleyeceğim o zaman işin rengi belli olur sanırım.

Yeni nesil araçlar lpg de kullanılsa bile benzin tüketimi var gibi gösterge düşüşü yapıyorlar. Bunu engellemek için 2-3 depo lpg alımınızda 10-20 tl lik benzin alırsanız göstergeniz normal seviyesine gelecektir. Benzin göstergenizi kontağı tamamen kapattığınızda gösterdiği seviyeye göre değerlendirin. Örneğin benim aracımda kontak tamamen kapatıldığında gösterge sıfır çizgisinin altına iniyor. İşte göstergenin durduğu son nokta sıfır noktasıdır.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.